Ağustos ayı transfer olacaklar

ELIF7007 ELIF7007 kaybınıza üzüldüm, Allah diğerine sağlıklı bir ömür versin inşallah 🙏🏻
Sağol canım İnşallah duanıza talibim diğer bebeğimin sağlıkla büyüyüp kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim. O kadar alışmışım ki ikizlerim olacağına ama Rabbim bizden daha çok sevmiş demekki

Benim yarın belli olacak yaptırıp yaptırmayacağım 12. Haftamdayım doktor kontrolüm var
Bana da doktorum düşün kararını ver dedi çarşamba günü gitmiştim. Ayın 5inde tekrar kontrol var, gittiğimde soracak artık ikili test mi yoksa fetal dna mı diye. Ben Manavgatta oturuyorum ve burda hiçbir yerde yapılmıyor fetal dna testi bunun için de gidilmesi gereken yerleri tavsiye edecek. Ama kararsızım yani önceden hep ikili test üçlü test yapılırdı. Şimdi bende ikili testten yanayım açıkçası.

Bana da doktorum düşün kararını ver dedi çarşamba günü gitmiştim. Ayın 5inde tekrar kontrol var, gittiğimde soracak artık ikili test mi yoksa fetal dna mı diye. Ben Manavgatta oturuyorum ve burda hiçbir yerde yapılmıyor fetal dna testi bunun için de gidilmesi gereken yerleri tavsiye edecek. Ama kararsızım yani önceden hep ikili test üçlü test yapılırdı. Şimdi bende ikili testten yanayım açıkçası.
Ben fetal verdim dün. Kendimde onu istiyordum zaten. Bakalım sonuç 15 güne çıkar dedi

Back
X