Dondurulmuş embriyo ile transfer zamanı

35angel35

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
172
124
23
41
Merhaba arkadaşlar ben bu ay adetimle birlikte dondurulmuş embriyo transferi için hazırlığa başladım ilk gün doktorun bana dediği 13 yada 14 gün sonra transfer ederiz dedi ama okuduğum bütün forumlarda 20 gün falan sürüyor bana neden öyle dedi kafam karıştı daha önce aranızda erken transfer olan var mı ben 25 günde 1 adet oluyorum

9ocakta regli oldum 2 subatta transfer oldu .heyecandan gecmez simdi sana gunler biliyorum ama daha bunun transfer sonrasi bekleyisi var .hayirli sonuclar alirsin insallah Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin

Merhaba arkadaşlar ben bu ay adetimle birlikte dondurulmuş embriyo transferi için hazırlığa başladım ilk gün doktorun bana dediği 13 yada 14 gün sonra transfer ederiz dedi ama okuduğum bütün forumlarda 20 gün falan sürüyor bana neden öyle dedi kafam karıştı daha önce aranızda erken transfer olan var mı ben 25 günde 1 adet oluyorum
3 ocakta regli olmustum 18 ocakta transfer yapildi...kisiden kisiye degisir bu sure...rahim kalınlığının en uygun oldugu zaman transfer yapilir...gonlunu ferah tut ;)

9ocakta regli oldum 2 subatta transfer oldu .heyecandan gecmez simdi sana gunler biliyorum ama daha bunun transfer sonrasi bekleyisi var .hayirli sonuclar alirsin insallah Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin
aynen aralıktan beri bekliyorum hepimizin emeği boşa çıkmasın

Bende 3 gün önce dondurulmus tedavisine basladım. İlk dondurulmuş arım 18. Gün transfer edildi. Bakalım bu ne olacak. Ayın 7 sinde kontrolüm var ve o günden sonra transfer tarihi beklırlenecek

Bende 3 gün önce dondurulmus tedavisine basladım. İlk dondurulmuş arım 18. Gün transfer edildi. Bakalım bu ne olacak. Ayın 7 sinde kontrolüm var ve o günden sonra transfer tarihi beklırlenecek
Hayırlısı olsun benim ilk tedavim inşallah son olur :) bende ayın 5 inde gideceğim kontrole o zmaan benimde belli olur transfer tarihi

Ben 17. Gunde transfer oldum. Doktor rahmin durumuna gore karar veriyor. Illa bir gun olacak diye bir kural yok. Bir tarih araligi var simdi unuttum.

Adet olduktan 10 gun sonra kontrole gittim, ilaclari aldim 3 gun sonra transfere gittim. Yabi benmde 1e gun surdu

Bende 5 ocakta kontole gideceğim muhtemelen transfer günü belli olur diye düşünüyorum 🤔 sonuç ne oldu peki
Suan 3 adet dondurulmus 4. Gun embrigosu transfer edildi 4. Gunundeym. 3. Gun embriyosu çözülünce bir gun daha ilerletildi. Normalde de oyle mu oluyor bilmiyorum

opu dan sonra 1ay bekledikten sonra adetle başlayacağız inşallah.. yaklaşık 15 gün var adetime.. ekstra bir şey yapmadık bu süreçte... acaba hacamat yaptirsam mı adet olmadan önce ... bu konuda bilgi sahibi olan var mi ???

Merhabalar benimde dondurulmuş embriyo transferi olacak, şuan ilaç kullanıyorum ve iğne yapıyorum . Cuma günü transfer olacak . İnş ilk denemede olur 🙏🙏🙏 Allah herkesin yüzünü güldürsün

Merhaba bayanlar. Benimde yarın donmuş transferim var nasipse.bi kızım var yine tüp bebek üç yaşında. Şu kalçadan progestan iğnelerden oluyormusunuz. Bende çok kabartı ve kaşıntı yapıo.

Back
X