Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben randevu aldım ama henüz muayene bile olmadım belki işlem bile olmayacak bilmiyorum siz kimden aldınız randevuMerhabalar,
Zeynep kamilde dondurulmuş embriyo ile tüp bebek deneyen var mı ? Süreç nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz![]()
Ne kadar oldu sizin randevuBen randevu aldım ama henüz muayene bile olmadım belki işlem bile olmayacak bilmiyorum siz kimden aldınız randevu
Özel günümde gideceğim işte rapor çıkar mı onu deneyeceğizNe kadar oldu sizin randevu
Randevu aldığınız doktor olmuyor gittiğinizde. Asistan doktorlar oluyor. O yüzden kime aldığınızın çok bi önemi yok bence. Ben orda tüp bebek demedim negatif oldu şimdi ikinciyi deneyeceğim işte ondan sordum ikincide nasıl yol izleniyor diyeBen randevu aldım ama henüz muayene bile olmadım belki işlem bile olmayacak bilmiyorum siz kimden aldınız randevu
Benim ilk olacakRandevu aldığınız doktor olmuyor gittiğinizde. Asistan doktorlar oluyor. O yüzden kime aldığınızın çok bi önemi yok bence. Ben orda tüp bebek demedim negatif oldu şimdi ikinciyi deneyeceğim işte ondan sordum ikincide nasıl yol izleniyor diye
Hayırlısı olsun sizin içinBenim ilk olacak
Hayır önce taze transfer yapılıyor. Tutmazsa ve geride varsa dondurulmuş kullanılıyorTeşekkür ederim dondurup hazır hissettiğinizde de yapıyorlar mı
Acibadem maslakta yaptirdim eger isinize yararsa, hemde 2 defa biri 7 buçuk sene önce 6 buçuk yaşında bir oğlum var, kalan donmuslardan geçen eylül de yapıldı ikizlere gebeyim hayirlisiylaMerhabalar,
Zeynep kamilde dondurulmuş embriyo ile tüp bebek deneyen var mı ? Süreç nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz![]()
Yaa hayırlı olsun öncelikleAcibadem maslakta yaptirdim eger isinize yararsa, hemde 2 defa biri 7 buçuk sene önce 6 buçuk yaşında bir oğlum var, kalan donmuslardan geçen eylül de yapıldı ikizlere gebeyim hayirlisiyla
Benden regl bitince rahim filmi istediler, ertesi günde muayeneye gittim, bi sonraki adette endometrium kalınlığı felan bakıyorlar tahlil istiyorlar, estrofem, zoladex iğne verdi, herkesin farklı olur durumuna göre, size uygun tedavi yöntemini belirlerler zatenYaa hayırlı olsun önceliklesağlıkla kavuşursunuz inşallah ikizlere de
dondurulmuş olunca tedavi nasıl oluyor onu merak ediyorum açıkçası hangi ilaçlar kullanılıyor ne zaman tedaviye başlanıyor gibisinden. Bana reglin 2-3. Günü gel dediler sadece ama ilaçları vs merak ediyorum
Anladım teşekkürlerBenden regl bitince rahim filmi istediler, ertesi günde muayeneye gittim, bi sonraki adette endometrium kalınlığı felan bakıyorlar tahlil istiyorlar, estrofem, zoladex iğne verdi, herkesin farklı olur durumuna göre, size uygun tedavi yöntemini belirlerler zaten
Yaş kacAcibadem maslakta yaptirdim eger isinize yararsa, hemde 2 defa biri 7 buçuk sene önce 6 buçuk yaşında bir oğlum var, kalan donmuslardan geçen eylül de yapıldı ikizlere gebeyim hayirlisiyla
36Yaş kac
Merhaba ben şunu merak ediyorum transfer öncesi dondurulmuş embriyoların hepsi çözülüp en uygun görüleni mi transfer ediliyor, yoksa teker teker transfer işlemi mi deneniyor? Benim 4 adet embriyom var (3. Gün) acaba 4 kere deneme şansım var mı yoksa 1 kere hepsini çözüp en uygunu hngisi görülürse o mu denenecek bir bilginiz var mıAcibadem maslakta yaptirdim eger isinize yararsa, hemde 2 defa biri 7 buçuk sene önce 6 buçuk yaşında bir oğlum var, kalan donmuslardan geçen eylül de yapıldı ikizlere gebeyim hayirlisiyla
Yok benim 8 embriyom kalmıştı oglumdan sonra, 2 tane çözdüler, 6 tanesi duruyor hala, zaten dondururken en uygun olanlar donduruluyor, ne kadar transfer edilecekse o kadar çözülüyor, ha ikinci sınıf kalitededir, çözülünce kötü olursa digerini çözüdürler diye biliyorumMerhaba ben şunu merak ediyorum transfer öncesi dondurulmuş embriyoların hepsi çözülüp en uygun görüleni mi transfer ediliyor, yoksa teker teker transfer işlemi mi deneniyor? Benim 4 adet embriyom var (3. Gün) acaba 4 kere deneme şansım var mı yoksa 1 kere hepsini çözüp en uygunu hngisi görülürse o mu denenecek bir bilginiz var mı
Ay çok rahatladım hepsine iyi kalite denmişti benimkilerinY
Yok benim 8 embriyom kalmıştı oglumdan sonra, 2 tane çözdüler, 6 tanesi duruyor hala, zaten dondururken en uygun olanlar donduruluyor, ne kadar transfer edilecekse o kadar çözülüyor, ha ikinci sınıf kalitededir, çözülünce kötü olursa digerini çözüdürler diye biliyorum