Ben eylülde ki adetimle başlayacagım nasipseCanim benim de 1 temmuzda negatif oldu bu ay dondurulmus yapacağız sen naptin
İnşallah güzel sonuçlar alırız canımBende agustos adeti ile bakalım
Canım benimde aynı 3. Gün embriyo su yapıldı kimyasal gebelik oldu geçen hafta Ekim gibi dondurulmuş embriyo ları düşünüyoruz doktorla konuştum bi ilaç verip rahimi kalınlaştırıcam birde jel vericem dedi sonra transfer ama maliyeti sormayı unuttum tahminim 3 bin civarıArkadaşlar ilk tüp bebek tedavim taze transfer 3. Gün embriyosuydu ve negatif sonuclandı. 2 ay sonra dondurulmuş embriyo ile deneyeceğiz. Bu süreç nasıl işliyor hiç bir bilgim yok bilenler yardımcı olabilir mi acaba?
2. Sorum olarak manisa da tedavi gören var mı aranız da?
Teşekkür ederim şimdiden
İnşallah bu sefer olur onlarıda çözdürürken yüzde 5 yüzde 10 kaybetme olasılığı varmış doktor söyledi zaten iki tane onlarda olmazsa ne yaparız bilmiyorumUmarim hepimizin dondurukmus ile yüzü güler okudum kadari ile dondurukmus ta şans daha fazla
Benimde kimyasal oldu canımCanım benimde aynı 3. Gün embriyo su yapıldı kimyasal gebelik oldu geçen hafta Ekim gibi dondurulmuş embriyo ları düşünüyoruz doktorla konuştum bi ilaç verip rahimi kalınlaştırıcam birde jel vericem dedi sonra transfer ama maliyeti sormayı unuttum tahminim 3 bin civarı
Ne zaman düşünüyorsunuz yaptırmayıBenimde kimyasal oldu canımbana da ücret 3 milyar dediler fazla geldı bana da yaa
Bana da tedavi aynı şekilde dedi canım
Eylül adetimle başlamayı düşünüyoruz inşallahNe zaman düşünüyorsunuz yaptırmayı
Hayırlı olur inşallah güzel sonuçlar alırsınız bende Ekim gibi düşünüyorumEylül adetimle başlamayı düşünüyoruz inşallah
Doktorunuz kimEylül adetimle başlamayı düşünüyoruz inşallah
Tayfun özçakır sizin?Doktorunuz kim
Yildiz uyar tesekkurler sizinde hayirli olsun insallah belki ayni zamana denk gelirTayfun özçakır sizin?
Hayırlı olsun tedaviniz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?