Dondurulmuş embriyo manisa

zuzu3838

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
2.729
2.365
133
Arkadaşlar ilk tüp bebek tedavim taze transfer 3. Gün embriyosuydu ve negatif sonuclandı. 2 ay sonra dondurulmuş embriyo ile deneyeceğiz. Bu süreç nasıl işliyor hiç bir bilgim yok bilenler yardımcı olabilir mi acaba?
2. Sorum olarak manisa da tedavi gören var mı aranız da?
Teşekkür ederim şimdiden

Canım benimde aynı 3. Gün embriyo su yapıldı kimyasal gebelik oldu geçen hafta Ekim gibi dondurulmuş embriyo ları düşünüyoruz doktorla konuştum bi ilaç verip rahimi kalınlaştırıcam birde jel vericem dedi sonra transfer ama maliyeti sormayı unuttum tahminim 3 bin civarı

Umarim hepimizin dondurukmus ile yüzü güler okudum kadari ile dondurukmus ta şans daha fazla
İnşallah bu sefer olur onlarıda çözdürürken yüzde 5 yüzde 10 kaybetme olasılığı varmış doktor söyledi zaten iki tane onlarda olmazsa ne yaparız bilmiyorum

Benimde kimyasal oldu canım bana da ücret 3 milyar dediler fazla geldı bana da yaa
Bana da tedavi aynı şekilde dedi canım

Merhaba arkadaslar bendemanisada yaptiriyorum 5. Gun embriyosu 3 tane donduruldu 3 adet gecti ustunden 4ncusu yani eylulde gidip transfer olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…