dondurulmuş embriyo transferi olanlar????

rahim kalınlığına bakıyor doktorlar benim transferim adetin 19.cu günü rahim kalınlığım 10.7 iken yapıldı
4 adet iyi kalitede embriyo verildi ama malesef sonuç negatif burda annenin yaşıda çok önemli sanıyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırsın ve bebişlerinle olursun

bilgilerin için çok teşekkür ederim canım.inşallah rabbim hiç tedaviye gerek kalmadan bebişini kucağına almayı nasip eder :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

rahim kalınlığı önemli 15 ila 21.günler arası doktorun kalınlığa göre kararını veriyor.
Benim 5 tane dondurulmuş embriyom vardı.Çözülünce 2'si kullanılamadı diğer 3'ü transfer edildi.

İlk 3 beta hcg testinde pozitifiliği yakalasam da maalesef sonu hüsran oldu.Bu acıyı bu ay yaşadım.Henüz çok çok yeni ((:

canim rahim kalinligi 7 ile 16 mm arasindayken tutunma olasiligi cok yuksekmis embryolarin..yani uygun rahim kalinligi bu...

rahim kalınlığı önemli 15 ila 21.günler arası doktorun kalınlığa göre kararını veriyor.
Benim 5 tane dondurulmuş embriyom vardı.Çözülünce 2'si kullanılamadı diğer 3'ü transfer edildi.

İlk 3 beta hcg testinde pozitifiliği yakalasam da maalesef sonu hüsran oldu.Bu acıyı bu ay yaşadım.Henüz çok çok yeni ((:

çok sağol bilgilerin için canım.acın gerçekten çok tazeymiş.inşallah biran evvel toparlanıp yola devam edersin.ya da belli mi olur kendiliğinden geliverir bebişin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

lansor benim bildigim adetin 17. ve 20. gün arasında bir gün rahim kalınlığına göre uygun anda transfer ediliyor. 7 mm den düşük tutunamama riski var 14 mm den yüksek de dış gebelik riski var. Ideali 10-11 mm demişti benim doktorum. Benim 9.5 mm iken 3 adet dondurulmuş transferi yapıldı. 2 si tuttu, gerci sonra birini kaybettim ama şimdi 8.5 haftalık hamileyim , darısı başına. Dondurulmuşlardan korkma, bence şans yaşın çok yüksek değilse bayağı var demektir. Ben transfer sonrası da Estrafeme devam ediyorum halen, ayrıca progesteron hapı ya da iğnesi olacaksın düşüklere engel olmak için. Yolun açık olsun, allah gönlüne göre verir inşallahhhh:nazar:

lansor benim bildigim adetin 17. ve 20. gün arasında bir gün rahim kalınlığına göre uygun anda transfer ediliyor. 7 mm den düşük tutunamama riski var 14 mm den yüksek de dış gebelik riski var. Ideali 10-11 mm demişti benim doktorum. Benim 9.5 mm iken 3 adet dondurulmuş transferi yapıldı. 2 si tuttu, gerci sonra birini kaybettim ama şimdi 8.5 haftalık hamileyim , darısı başına. Dondurulmuşlardan korkma, bence şans yaşın çok yüksek değilse bayağı var demektir. Ben transfer sonrası da Estrafeme devam ediyorum halen, ayrıca progesteron hapı ya da iğnesi olacaksın düşüklere engel olmak için. Yolun açık olsun, allah gönlüne göre verir inşallahhhh:nazar:

sağol bilgilerin için canım. allah sağlıkla kucaüına almayı nasip eder inşallah canım

canan28 ilk önce seni tebrik ediyorum allah bebeğini kucağna almayı nasip etsin.bende dondurulmuşlarla deneyi düşünüyorum ,11 tane dondurulmuş embriyomuz var.çok endişeleniyorum dondurulmuşlarla nasl olacak diye.lütfen tecrübelrini paylaşırsan sevinirim.hangi merkezde yapldı tarnsferin ve kaç tane embiriyo tarnsfer edilmişti. çok teşekkür ediyorum

ayyyyyyyyy
ben çok heyecanlanıyorum dondurulmuş emb. için
yaaa dondular kuzucuklarım soğuktan
bir an önce alsamda ısıtsam

Donduruılmuşlarla 19 haftalık üçüzlerime gebeyim..Darısı canı gönülden sizlerinde başına inşallah..Evet..Çok endişe ediyor insan ister istemez..Tedavi nasıl seyredecek...embriyolar iyi çözülecek mi..dondurulmuşlar tutacak mı vs..sizleri çok iyi anlıyorum..Demem o ki Allah takdir ettikten sonra taze tedaviden hiç bi farkı yok ..artı daha rahat ilaç ..iğne konusunda..taze tedavideki gibi vücut sürekli hormon almıyor..yani rahim doğalında takip ediliyor..Dilerim sizlerde benim gibi başarılı sonuçlar alırsınız..
Önce olacağına inanın..sonra sevgili dr.unuzun ellerine bırakın kendinizi..ve asla isyan etmeyin..Ben ilk tedavimde bebeklerimi 10.haftada kaybettim..ama inancımı yitirmedim 5 ay sonra tekrar denedim..İnşallah da bebeklerimi sağlıkla kucağıma alacağım günleri de nasip eder allahım..Hepiniz sağlıcakla kalın..Dilerim herşey arzu ettiiğiniz gibi gelişir..

Donduruılmuşlarla 19 haftalık üçüzlerime gebeyim..Darısı canı gönülden sizlerinde başına inşallah..Evet..Çok endişe ediyor insan ister istemez..Tedavi nasıl seyredecek...embriyolar iyi çözülecek mi..dondurulmuşlar tutacak mı vs..sizleri çok iyi anlıyorum..Demem o ki Allah takdir ettikten sonra taze tedaviden hiç bi farkı yok ..artı daha rahat ilaç ..iğne konusunda..taze tedavideki gibi vücut sürekli hormon almıyor..yani rahim doğalında takip ediliyor..Dilerim sizlerde benim gibi başarılı sonuçlar alırsınız..
Önce olacağına inanın..sonra sevgili dr.unuzun ellerine bırakın kendinizi..ve asla isyan etmeyin..Ben ilk tedavimde bebeklerimi 10.haftada kaybettim..ama inancımı yitirmedim 5 ay sonra tekrar denedim..İnşallah da bebeklerimi sağlıkla kucağıma alacağım günleri de nasip eder allahım..Hepiniz sağlıcakla kalın..Dilerim herşey arzu ettiiğiniz gibi gelişir..

seybay , tebrik ediyorum üçüz bebeklerini sağlkla zamanında kavuşursun inş..kaç tane tarnsfer yapılmştı :uhm:

MAŞALLAH diyorum başka bir şey demiyorum allahım sağ sağlim kucağında görmeyi nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

benmde 6 tane dondurdular nakil yapacakları zaman bir sıkıntıyla karşılaştılar ve ertelemek zorunda kaldılar.2 ay sonra dediler.bende dondurulmuşlarla yaptıracağım ama çok tedirginim bu konuda:(((

bende dondurulmuslarımla 6.denememde gebeyim.Allah inşallah sizede kısmet eder.adetimin ilk günü basladım tedaviye.estroferm tablet elevit b12 folik plus kullandım.20.günüm transferim gerçekleşti.6.gün blast 3 embriyo dondurulmuştu.3üde transfer edildi.ve sükür bir tane embriyom tutundu.

selam benım de transferımde 5. gunum fıtıllerımı atarken son 3 gundur rahımde kalınlasma hıssedıyorum 4 nısana kadar zor bekleyecegım herhalde kan testı ıcın.

bende ilk tüp denemelerimden birinde dondurulmuşla denemiştim tutunamamıştı, şimdi hatırlamıyorum kaçıncı gün transferimin yapıldığını .. sanırım bana toplam 2 hafta kadar tedavi yapılacak, rahim kalınlığı artışını hatırlayan varmı? adetin kaçıncı günlerinde baktırdınız ne çıktı?

ben de suan da gebeyim...2 hafta sonra kalp atışları için doktoruma gıdecegım once Allah a sonra medıcana bahcelıevler suha hocama teşekkürler...

Merabalar bnm de bi sorum olcak 5 gun önce yumurtlarım toplam 15 adet ..yanlış hatırlamıyorsam ya 6 ya 7 tanesi dollendi .. bazı sitede okuyorum 4. 5. Gun transfer yapıyorlar ama o gün hemşire bana senin ocak ayin da adet olunca bizi ara ki doktor bir sonraki aya atmadım yoğun oluyor ya dedi nie hemn değil değil yani 4 5 gun sonra değil dedim e2 in yüksek dei..adet olmama da yani ocak da ki günüme 2 hafta var . Ve ben bugün nasıl oluyorsa adet oldum..yni özetle yumurta toplamadan 5 gun sonra ..aradim hemşireyi allah alla olmaman gerekiyor ara kanama mi iyi bak da yarın ara dedi ama baya baya adet yani ağrım da var kendimi bilirim..neden oldu ki sizce..

Back
X