dondurulmuş embriyo transferi olanlar????

Merabalar bnm de bi sorum olcak 5 gun önce yumurtlarım toplam 15 adet ..yanlış hatırlamıyorsam ya 6 ya 7 tanesi dollendi .. bazı sitede okuyorum 4. 5. Gun transfer yapıyorlar ama o gün hemşire bana senin ocak ayin da adet olunca bizi ara ki doktor bir sonraki aya atmadım yoğun oluyor ya dedi nie hemn değil değil yani 4 5 gun sonra değil dedim e2 in yüksek dei..adet olmama da yani ocak da ki günüme 2 hafta var . Ve ben bugün nasıl oluyorsa adet oldum..yni özetle yumurta toplamadan 5 gun sonra ..aradim hemşireyi allah alla olmaman gerekiyor ara kanama mi iyi bak da yarın ara dedi ama baya baya adet yani ağrım da var kendimi bilirim..neden oldu ki sizce..
canım stresten veya ilaçlardan dolayı erken adet olmuş olabilirsin. sana tavsiyem sabret bekle bebişlerin donmuş şekilde seni bekliyor zaten senin vücudunun hazır olması onlar için çok önemli. doktoruna git muayne ol baksın gerekirse sonraki ayı bekel. bende 3. tüp bebek tedavimle dondurulmuş embriyomu 6 ay sonra alabildim ama deydi kızım şimdi yanımda cıvıl cıvlı darısı sana ve tüm isteyenlere inş.

kızlarrrr ben dondurulmuş embriyolarımla tedavime başlamış bulunuyorum hayırlısıyla.adetimle birlikte başladı ve her dört günde bir ultrasona giriyorum.bu cuma 3. ultrasonum olacak ve sadece rahim kalınlığına bakıyorlar.acaba bu rahim kalınlığı kaça ulaşmalı ki transfer olsun?????bu cuma 10. günüm oluyor transfer yapılan arkadaşlar sizlerde kaçıncı gün transfer oldu????hem sorularımı cevaplayabilirseniz hemde bana da dua ederseniz çok sevinirim.Allah isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canm bnde 1 ay once opum oldu..ve bugün muaneye gittim adetin 2. Günü bugün.. rahminde bir sorun yok dondurulmuş embriyo transferi tedavisine başlayabiliriz dedi folbiol coraspirin ve estrofem yazdı 6 gün sonra tekrar kontrole çağırdı.tani ilaçları 3 e bolsum her kontrolünde arttıracak ilaçları dedi hatta çizelgede bi günde 6 ilaç bile vardi. canm benim sorum su tabikide her hastada farklı olur ama kac gun sürer ki transfer e..bi an once konulsun istiyorum..muanelerdede canm acıyı artık bıktım...

Canm bnde 1 ay once opum oldu..ve bugün muaneye gittim adetin 2. Günü bugün.. rahminde bir sorun yok dondurulmuş embriyo transferi tedavisine başlayabiliriz dedi folbiol coraspirin ve estrofem yazdı 6 gün sonra tekrar kontrole çağırdı.tani ilaçları 3 e bolsum her kontrolünde arttıracak ilaçları dedi hatta çizelgede bi günde 6 ilaç bile vardi. canm benim sorum su tabikide her hastada farklı olur ama kac gun sürer ki transfer e..bi an once konulsun istiyorum..muanelerdede canm acıyı artık bıktım...
merhaba sizinle aynı durumu yaşıyorum suan bende 2.adetimi bekliyorum dondurulmuş embriolarım var sanırım bu ay sonu tranfer olcaklar :) senin nasıl oldu tranferin cnm sonucun belli değildir daha dimi. '' transfere geri sayım ' topiği var orda toplandık istersen sende gel herkes birbirine danışıyor orda transfer olanlar gün bekleyenler..

merhaba sizinle aynı durumu yaşıyorum suan bende 2.adetimi bekliyorum dondurulmuş embriolarım var sanırım bu ay sonu tranfer olcaklar :) senin nasıl oldu tranferin cnm sonucun belli değildir daha dimi. '' transfere geri sayım ' topiği var orda toplandık istersen sende gel herkes birbirine danışıyor orda transfer olanlar gün bekleyenler..
Perşembegünükoyacaklarcnm ;))hmm geliyorum oraya:)

rahim kalınlığına bakıyor doktorlar benim transferim adetin 19.cu günü rahim kalınlığım 10.7 iken yapıldı
4 adet iyi kalitede embriyo verildi ama malesef sonuç negatif burda annenin yaşıda çok önemli sanıyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırsın ve bebişlerinle olursun
canm bnde pwrsembe gubu dondurulmus embrio transferi olddum.persembe mi 1.gun oluyo yoksq cuma mi

Merhaba benimde bu ay dondurulmuş transferim olacak dun adet oldum 7 Aralık tahmini hangi gün transfer olur çalışırken izin almak çok zor birde kaç günde bir muayene ye cagirirlar tahmini

Kızlar bende salı günü dondurulmuş embriyo transferi oldum bir gün sonra çok karın ağrım oldu bilgileriniz i paylasirsaniz sevinirim

Back
X