• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş embriyo transferi sonraki süreç

ucanfiller

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2025
128
63
13
Kızlar 15 eylülde embriyo transferi oldum. İlk günden beri kasıklarımda ağrı oluyor. Özellikle ayaktayken. Bir de inanılmaz üşüyorum. Benim gibi olup pozitifi görenler var mı :(

Arladaşlar merhaba bende yarın kan testi veriorum 6.gün tek embiriyo tranfer edildi ama bende kasık ve belagrısı ayak üşümesi dışında belirti olmadı iki gündür kendimi yedim olmadı kesin die baş agrısı çekiorum bu belirtilerle pzoitfi gören var mı bugün bitmek bilmedi :(

Arladaşlar merhaba bende yarın kan testi veriorum 6.gün tek embiriyo tranfer edildi ama bende kasık ve belagrısı ayak üşümesi dışında belirti olmadı iki gündür kendimi yedim olmadı kesin die baş agrısı çekiorum bu belirtilerle pzoitfi gören var mı bugün bitmek bilmedi :(
Bende benzer belirtileri yaşadım ve pozitifi gördüm inşallah siz de pozitifi görürsünüz olumlu düşünün.

Merhabalar acaba sonucunuz ne oldu pozitif mi süreciniz nasıl ilerledi

Back
X