• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Evet benimde 2 aralık ama bende mi 1 aralık evde yapsam bilemiyorum 🥲
Benim test günüm 1 Aralık senden bir gün önce transfer oldum ben. Bence tam gununde test yap. Üzüleceksek de sevineceksek de gününde olsun. Aylarca sabrettik biraz daha bekleyelim 😇

Benim test günüm 1 Aralık senden bir gün önce transfer oldum ben. Bence tam gununde test yap. Üzüleceksek de sevineceksek de gününde olsun. Aylarca sabrettik biraz daha bekleyelim 😇
Doğru haklısın çok erken yapılmasına bende karşıyım inşallah çok güzel haberler alırız mutluluktan ağlarız bu sefer 🤍

Kaçında transfer oldunuz yazışmaları tam okuyamadım benim 19 kasım transfer 1 aralıkta yapacağım yanlış mı hesaplıyorum ki

20 kasım transfer benim. 29 u test günüm, bi gün önce yapabilirimm🥹

Kızlar ya ben dün oldum transfer hala büyük abdeste çıkamadım o yüzdende karnım şiş galiba siz neler yaptınız çıktınız
Merhaba bende dün tranfer oldum daha çıkamadım zorlmadım da kendimi. Evimizde değildik mecbur konakladık genelde rahat olamıyorum. Ona bağladım

Kızlar ya ben dün oldum transfer hala büyük abdeste çıkamadım o yüzdende karnım şiş galiba siz neler yaptınız çıktınız
Bol su içiyorum ve evin içinde hareket ediyorum bu sefer kabızlık sorunu yaşamadım çok şükür. Daha önceki transferlerimde yaşamıştım ilk iki gün geçmeyince mecbur duphalac kullanmıştım

Back
X