Ben de donmuş embriyo ile hamile kaldım. 2. denememdi, ilkinde 2 embriyo transfer edildi ama kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Bu sefer üç embryo transfer edildi, tek gebelik oldu, 4 aylık hamileyim şu anda, herşey yolunda şimdilik. Transfer öncesi ve sonrası gayet rahattım, özel birşey yapmadım, ilaçlarımı, vitaminlerimi alıp iğnelerimi düzenli oldum, kabız olmamaya çalıştım.
Transferim Cuma günüydü, Pazartesi işe başladım. Transfer sonrası merkezde yarım saat yattım, sonra kalktım normal tuvalete gittim, eve gelince de sürekli yatmadım, TV karşısında uzun oturuş şeklinde uzandım, kalktım yemeğimi yedim, yürüyerek gittim iğnelerimi oldum. Doktorlar sürekli yatmayı tavsiye etmiyorlar kan dolaşımını negatif etkiliyor diye. Evde fazla iş yapmadım, işten gelince dinlenmeye çalıştım ama genel olarak normal hayatıma devam ettim, zaten doktorlar da böyle olması gerektiğini söylüyorlar. Ben de transfer öncesi okudum birşeyler ne yemeli ne yapmalı fln ama herkes ayrı birşey söylemiş, doktoruma sorduğumda özel birşey yiyip içmeye gerek yok dedi, Somalili kadınlar o kadar açlık içerisinde bile hamile kalıyorlar kendiliğinden dedi, olacağı varsa olur yani dedi, en iyisi doktorunun söylediklerine uyman. Merkezdeki insanların hikayelerini dinleyince bu işin gerçekten kader kısmet işi olduğunu anladım zaten.