Merhabalar zelal02, dondurulmuş embryolar ile ilk tüp bebeğimdi. İki embryo transfer edildi, tek gebelik gibi görünüyor şimdilik. Eşimde sperm sayısı düşüktü, varikolsel ameliyatı oldu, sayı yukselcekken daha da düştü. Bu yüzden tüp bebek tedavisi olduk. Transfere kadar çok defa muayene oldum, yumurta takibi, olgunlaşması, çatlaması vs. Hangi testleri olduguma cok dikkat etmedim açıkçası, cünkü doktorumuza cok fazla güvenerek gittik hep. Tek düşündüğümüz evlat sahibi olmaktı. Transferden sonra herhangi bir aşı vermedi doktorum. Progeston iğne ve kapsül kullanıyorum, ve aspirin ve folik asit ve estrofem.. Kimisinde yumurta topalnır toplanmaz transfer gerçekleştiriliyor, doktorum bize sormadan embryoları dondurdu ve yumurta toplama işleminden iki ay sonra transfer işlemi gerçekleştirdi. Yumurta takibinde kullanılan tüm ilaçların etkisin gecmesini vucudun kendini toplamasını bekledi. Umarım allahım gönlünüze göre verir, hep dua ediyorum. Allahım bize lutfetti, ama unutmadım zor günleri.. Hem kendim için hem bekleyen herkes için dua ediyorum.. Aklınıza takılanlara sabırla ve bildiğim kadarıyla cevap vermek için üye oldum.