dondurulmuş embriyo transferi sonrası hamile kalanlar

çatlatma iğnesinin etkisiyle çift çıkmış olabilir.. Ama bu kadar erken test yapmamalısınız yanıltır.. Çünkü transferden sonra kaçıncı gün embriyosu olduğuna bağlı olarak 5-7. günlerde zaten tutunma başlar ve betahcg yükselmeye başlar..
ben catlatma ignesi olmadim sadece jel estofrem ve coraspin kullaniyom.kafam karisti once cikti sonra cikmadi

Merhaba yeni tüp bebek denemem şiddetli kanamayla son buldu , dondurulmuş embrıyolar var beklenmeli mı bır kac ay yoksa bır ıkı ay sonra başlanmalı mı karar veremıyorum

Merhaba yeni tüp bebek denemem şiddetli kanamayla son buldu , dondurulmuş embrıyolar var beklenmeli mı bır kac ay yoksa bır ıkı ay sonra başlanmalı mı karar veremıyorum
1 ay vücut dinlensin hormon ilaçlarından arının 2. ay tedavin uygun görülürse başlayabilirsin

Merhabalar zelal02, dondurulmuş embryolar ile ilk tüp bebeğimdi. İki embryo transfer edildi, tek gebelik gibi görünüyor şimdilik. Eşimde sperm sayısı düşüktü, varikolsel ameliyatı oldu, sayı yukselcekken daha da düştü. Bu yüzden tüp bebek tedavisi olduk. Transfere kadar çok defa muayene oldum, yumurta takibi, olgunlaşması, çatlaması vs. Hangi testleri olduguma cok dikkat etmedim açıkçası, cünkü doktorumuza cok fazla güvenerek gittik hep. Tek düşündüğümüz evlat sahibi olmaktı. Transferden sonra herhangi bir aşı vermedi doktorum. Progeston iğne ve kapsül kullanıyorum, ve aspirin ve folik asit ve estrofem.. Kimisinde yumurta topalnır toplanmaz transfer gerçekleştiriliyor, doktorum bize sormadan embryoları dondurdu ve yumurta toplama işleminden iki ay sonra transfer işlemi gerçekleştirdi. Yumurta takibinde kullanılan tüm ilaçların etkisin gecmesini vucudun kendini toplamasını bekledi. Umarım allahım gönlünüze göre verir, hep dua ediyorum. Allahım bize lutfetti, ama unutmadım zor günleri.. Hem kendim için hem bekleyen herkes için dua ediyorum.. Aklınıza takılanlara sabırla ve bildiğim kadarıyla cevap vermek için üye oldum.
Merhabalar sıze 2023 senesinden yazıyorum ☺️ sızle hikayemiz aynı bnde ilk defa tüp bebek denemesi yaptık 5.gun embrıyosu ve bugun 8.gunum test falan yapmadım soz verdım gunun de yapıcam dıye Kendıme ama merak da etmiyor degılım adetim 3 gun gecikti bugunle beraber. Acaba hamılemıyımdır. Normalde gunu gunune olan bir insanım en fazla bir cok nadir olmakla beraber 2 gun gectı hayatımda cok heyecanlıyım 5 senelık evlıyım 28 yasındym sızce hamılemıyım sızı kac gun gexıkmıstı adetınız su an ıns mesajımı gorur yazarsnz buraya ılk defa uye oldum yorum yazma yerını bı turlu bulamadım zar zor buldum sıze yazmak ıcın acemiyim burda 😂😅

Back
X