- 16 Mart 2014
- 23
- 2
- 18
- 35
Çok araştırdım inan ki cnm. Ama bunu yaşayan pek yok. En son hastaneyle detaylı konuştum şöyle bir açıklama yapıldı bu hormon adet döngüsünün ilk 14 günü düşük sonraki 14 günü yükselirmiş. Rahmi gebeliğe hazırlayan bir hormon. Doktorum ultrasonda herşey mükemmel 2 gün sonra transferi yapalım dedi. Kan verdim eve geldim hemşire aradı tedaviyi doktor bey iptal etti diğer ay transferiniz olacak dedi. Tabi ben şok. Neden nasıl derken bu hormonu yükselten falan bir sebep yok. Hemşire rahim bu ay kapıları bizden önce kapatmış transfer etsek bile tutunamaz dedi. Böyle işte. Kullandığım bir ilaç yok. Adet olursam gittiğimde göreceğim farklı bir ilaç vereceklermi diye ama sanmıyoru. Çünkü hemşire değişebilen bir hormon pek engellenebilen birşey değil dedi. Zaten 3 gün öncesinde normalmiş değerim o zamanda kan vermiştim. 3 gün sonra artmış. Nasip kısmet cnm. :)
Olsun canm anlayabiliyorum insan bukadar aşamadan geçtikten snra yaşadıklarnın meyvelerini toplamak istiyor ama böylesi uygunsa yapcak bşe yok umarım en kısa zamanda kavuşursun bebeklerine