Dondurulmuş embriyo transferi tecrübeleriniz nedir

Lilylola

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2021
43
57
18
30
Geçen ay tüp bebek denemem oldu.İlk denemede olumlu bir sonuç almıştık.Ama ne yazık ki beş haftalıkken kaybettim.Simdi Nisan gibi dondurulmuş embriyolarimla deneyeceğim başından bu tarz birşey geçip hamile kalan arkadaşlar desteğiniz çok önemli.Sizde kendi tecrübelerinizi anlatırsanız çok sevinirim 🙏

Arkadaşlar merhaba dondurulmuş embriyolar adetten kaç gün sonra transfer ediliyor bende yeni bir tedaviye başlıcam ve ilk kez dondurulmuş embriyo ile denicez o yüzden merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba dondurulmuş embriyolar adetten kaç gün sonra transfer ediliyor bende yeni bir tedaviye başlıcam ve ilk kez dondurulmuş embriyo ile denicez o yüzden merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba hayırlısı olur inşallah bende bir defa dondurulmuş embriyo transferi oldum ikinci adetinden sonra transfer oluyor genelde ama rahim ne zaman hazırsa o zamanı seçiyor doktorlar rahat ol 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar. Ben 2 tüp bebek denemesi oldum. Eşimde sperm azlığı vardı ama çok değil. 1. Denemem Tutmadı, rahmimde perde vardı. Histereskopi oldum perde sorunu halledildi. Hsg oldum rahim düzelmiş. 2. tüp bebeğim tuttu ama 8 hafta 4 günlük kalbi durdu kürtaj oldum. 4 tane dondurulmuş embriyom var. ilk tüp bebek denemesinde tutmadığında başka doktora gittim iyi bir doktor tanıdığım. Bana sizin tüp bebek yapmanıza gerek yok bence dene normal yoldan dedi. 2 ay falan denedim olmadı. Sonra bekleyemedim 2. Tüp bebek transferi oldu. Kalbi durunca 12 şubatta kürtaj oldum. Dondurulmuş embriyo transferi için 3. Adetinin ilk günü geleceksin dediler. Bu arada bana doğum kontrol hapı verdiler. 2 ay kullan dediler. Benim aklım karıştı açıkçası. Tüp bebekle hamile kalıp düşükten sonra eğer çok ciddi bir sorun yoksa normal yoldan hamile kalma olasılığı artıyormuş. Doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum. Bugün yukarıda dediğim diğer doktora tekrar gittim. Rahmin çok iyi, Yumurta rezervin çok iyi maşallah sen neden tüp bebek için acele ediyorsun dedi, Doğum kontrol hapı kullanmana gerek yok, normal yoldan dene 4-5 ay dedi. Ben de kullanmamaya karar verdim. Hatta bugün folik asite başladım. Soracağım şey şu dondurulmuş embriyo transferi öncesi Doğum kontrol hapı kullandınız mı?

Back
X