- 6 Ekim 2015
- 725
- 283
- 103
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim darısı başıma artıkDondurulmus embriyoları denedik gecen ay tuttu çok şükür 6+4 hamileyim
Kürtaj oldunuz mu sonucu genetıge vs gonderdınızmııBende her denemede yeni bişey çıkıyor ilk morfoloji diye gittik negatif oldu sonuç dondurulmuş lar vardı sonra çikolata kisti var dediler ama sorun olmaz dendi tekrar transfer yine negatif. 3. De tekrar donmus pozitif ı gördük kese kalp atışı hersey superdi kalbi durmuş 2 aylıkken . 9 ay aradan sonra laporoskopi ve histeroskopi oldum kistleri aldirdim semra kahraman yapti ameliyatı şimdi doğal siklusta dondurulmuş embiryo transferi yapıcaz bu ay. İlacsiz yani
Kürtaj oldum tabiki kendiliğinden düşmedi çünkü muayenede öğrendik kalbi durduğunu allah kimseye vermesin.. genetiğe gönderdik normal çıktı 46 xy kız bebekmiş patolojidede normal fetus yazıyordu.. sorunun ne olduğu tam bulunamadı. Şimdi 4. denemeyle tekrar hamileyim kan sulandırıcı kullandım sürekli allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Kürtaj oldunuz mu sonucu genetıge vs gonderdınızmıı
Slm ne yaptiniz tedavini bende hipo hipoluyumBen hipo hipo hastasıyım cnm iki kez denedik üçüncüyü denicez senin sorun ne
Allah tamamona erdirsin canim benim gibi olanlari hamis duyunca cok mutlu oluyorum bende 3. Deniycem benim oncekilerde tutuyodu kaybediyodumMerhaba. 3. Denememizde tuttu.11+2 hamileyim. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.her şey yolunda şimdilik. Zaten yumurtam embriyolarım oluyordu. Tutunmuyordu sanırım kan sulandırıcı sayesinde tuttu
Hicbir neden bulunmuyo butun testler yapildi genetik pihtilasma rahim filmi daha bir suru muhtemelen sagliksiz yumurta dendi simdi pgt yaptirdik son care saglikli gelenleri transfer edicez insallahPeki tutmama nedeni bulundu mu? Ben transferden önceki ay histereskopi de yaptırdım o da etkilemiş olabilir. Umarım bu denemende tutar
merhaba canım transfer oldunmu bende hipoluyum dondurulmuşlarla deniyceğimBen hipo hipo hastasıyım cnm iki kez denedik üçüncüyü denicez senin sorun ne
Folik asit vermedimi bence kullanmaya basla o cok onemli bebek icin senin icin transferden 5 gun once jele falan baslamistim benmerhaba canım ben eki de taze embrio ile negatif aldım dondurulmuş için 2 aralıkta başladık tedaviye cuma günü kontrolüm var sadece estrofem verdi başkada bişey vermedi cuma 14.gün oluyo progeston filan nezaman başlanır acaba cuma trasfer günü belli olucak