dondurulmus embriyo transferi yaptırmayı dusunenler

Once onlari koydur iste bence olmazsa gene bi daha baslarsin canimonlar orda kalsin mi yani ? :(

Hımm bu kararsızlık çok kötü ya. Esim de dalga geciyor doğmamış çocuklarımızı terk mi edelim diye :) peki bu morfolojisi bozuk olan yumurtalar engelli bebeğe sebep olmaz mı ki :(

Dogru soyluyo esin ! Belki bunlar oyle degildir canim nerden biliyosun ?

Dogru söylüyorsun Canm sonradan acaba denese miydik demektense şimdi denemek daha iyi gibi :)

sonuç ne oldu merak ettim..
aradan bayağı zaman geçmiş ama..
her zaman dondurulmuşları tercih edin ve mutlaka genetik yapılarına baktırın..

Dondurulmus embriyoları denedik gecen ay tuttu çok şükür 6+4 hamileyim

Bende her denemede yeni bişey çıkıyor ilk morfoloji diye gittik negatif oldu sonuç dondurulmuş lar vardı sonra çikolata kisti var dediler ama sorun olmaz dendi tekrar transfer yine negatif. 3. De tekrar donmus pozitif ı gördük kese kalp atışı hersey superdi kalbi durmuş 2 aylıkken . 9 ay aradan sonra laporoskopi ve histeroskopi oldum kistleri aldirdim semra kahraman yapti ameliyatı şimdi doğal siklusta dondurulmuş embiryo transferi yapıcaz bu ay. İlacsiz yani
Kürtaj oldunuz mu sonucu genetıge vs gonderdınızmıı

Kürtaj oldunuz mu sonucu genetıge vs gonderdınızmıı
Kürtaj oldum tabiki kendiliğinden düşmedi çünkü muayenede öğrendik kalbi durduğunu allah kimseye vermesin.. genetiğe gönderdik normal çıktı 46 xy kız bebekmiş patolojidede normal fetus yazıyordu.. sorunun ne olduğu tam bulunamadı. Şimdi 4. denemeyle tekrar hamileyim kan sulandırıcı kullandım sürekli allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Merhaba. 3. Denememizde tuttu.11+2 hamileyim. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.her şey yolunda şimdilik. Zaten yumurtam embriyolarım oluyordu. Tutunmuyordu sanırım kan sulandırıcı sayesinde tuttu

Merhaba. 3. Denememizde tuttu.11+2 hamileyim. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.her şey yolunda şimdilik. Zaten yumurtam embriyolarım oluyordu. Tutunmuyordu sanırım kan sulandırıcı sayesinde tuttu
Allah tamamona erdirsin canim benim gibi olanlari hamis duyunca cok mutlu oluyorum bende 3. Deniycem benim oncekilerde tutuyodu kaybediyodum

Peki tutmama nedeni bulundu mu? Ben transferden önceki ay histereskopi de yaptırdım o da etkilemiş olabilir. Umarım bu denemende tutar

Peki tutmama nedeni bulundu mu? Ben transferden önceki ay histereskopi de yaptırdım o da etkilemiş olabilir. Umarım bu denemende tutar
Hicbir neden bulunmuyo butun testler yapildi genetik pihtilasma rahim filmi daha bir suru muhtemelen sagliksiz yumurta dendi simdi pgt yaptirdik son care saglikli gelenleri transfer edicez insallah

merhaba canım ben eki de taze embrio ile negatif aldım dondurulmuş için 2 aralıkta başladık tedaviye cuma günü kontrolüm var sadece estrofem verdi başkada bişey vermedi cuma 14.gün oluyo progeston filan nezaman başlanır acaba cuma trasfer günü belli olucak

merhaba canım ben eki de taze embrio ile negatif aldım dondurulmuş için 2 aralıkta başladık tedaviye cuma günü kontrolüm var sadece estrofem verdi başkada bişey vermedi cuma 14.gün oluyo progeston filan nezaman başlanır acaba cuma trasfer günü belli olucak
Folik asit vermedimi bence kullanmaya basla o cok onemli bebek icin senin icin transferden 5 gun once jele falan baslamistim ben

Ben dondulurulmus embriyo transferi ile hamile kaldım şimdi 13+6 haftalık hamileyim. İlk uç ay boyunca estrofem,Protestan, folidoce,oksapar kullandım 13hafta bitince tüm ilaçları bıraktırdı doktorum. İmom gıda takviyesi kullanıyorum suan sadece.

Back
X