Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transfer sirasinda olculmedi transferden 8 gun once son randevumda 9 du gayet guzel demisti 8 gundede kalinlasmistir ama bilmiyorumkiben başlayım ozaman folic asit e bide ne diycem senin transferde rahim kalınlığın kaçtı
Bende kullaniyorum malesef igneyi hakkimizda hayirlisi olsun insalkahbana clexane verecekmiş kan sulandırıcı için transfer sonrası
GEÇEN ÇARŞAMBA 9 DU BEN ESTROFEMİ 1 TANE İÇİYODUM O GÜN 2 YE ÇIKARDI PAZAR DA ÜÇE ÇIKAR DEDİ VE CUMA KONTROLÜM VAR KORKUM ÇOK KALIN OLMASI TUTMAMASI YADA TRANSFER İPTAL OLMASITransfer sirasinda olculmedi transferden 8 gun once son randevumda 9 du gayet guzel demisti 8 gundede kalinlasmistir ama bilmiyorumki
Yok cok kalin olmaz merak etme ona gore doktorlar gunu ayarliyorÇOK KALIN OLURSA NASIL OLUCAK TUTMAMA ŞANSI OLMAZMI
Hayirllisi olur insallah bende hipoluyum ne kdr cok sey kullaniyosunKızlar merhaba, ben de hipoluyum ve mayıs ayından beri tüp bebek tedavisi görüyorum. 9yumurta toplandı ve 9u da döllendi, opu'dan 3 gün sonra ilk transferim taze embriyo ile yapıldı maalesef tutmadı. Histereskopi yaptılar bir sorun yoktu. Doktorum sorun göremediği için çok uzatmak istemedi, kısa bir süre bedenimi dinlendirdi, psikolojik olarak da tamam dediğin an transferini yaparız dedi, 13aralıkta 2.transferim oldu dondurulmuş ile şimdi 23 aralığı bekliyorum kan testim olacak. Ben şu an hap olarak sabah akşam 2'şer tane cyclo'nun sadece beyazlarını içiyorum, B12 plus dil altı hapı alıyorum folic asid desteği de var, öğlenleri previt positive, akşamlaro prednol içiyorum. Akşamları karnımdan oksapar iğne oluyorum, 4 günde 1 yarım ampul kalçamdan proluton iğne oluyorum, geceleri yatmadan vajinadan vagifem tablet ve 2 tane progestan atıyorum, sabahları yataktan kalkmadan da yine vajinadan crinone jel sıkıyorum. Bir de transferden 4 gün önce ve transferden sonra aynı gün karnımdan neupogen diye iğne yaptılar. Böyle.. bunların bir kısmını yumurta toplanana kadar da kullanmıştım, estrofemi de kullanmıştım, şimdi yazdıklarımı kullanıyorum. Allah herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.
hayırlı olsun tedavin ins bu denememde kavusursun yavruna. irenbe de mi tedavi goriyorsunKızlar merhaba, ben de hipoluyum ve mayıs ayından beri tüp bebek tedavisi görüyorum. 9yumurta toplandı ve 9u da döllendi, opu'dan 3 gün sonra ilk transferim taze embriyo ile yapıldı maalesef tutmadı. Histereskopi yaptılar bir sorun yoktu. Doktorum sorun göremediği için çok uzatmak istemedi, kısa bir süre bedenimi dinlendirdi, psikolojik olarak da tamam dediğin an transferini yaparız dedi, 13aralıkta 2.transferim oldu dondurulmuş ile şimdi 23 aralığı bekliyorum kan testim olacak. Ben şu an hap olarak sabah akşam 2'şer tane cyclo'nun sadece beyazlarını içiyorum, B12 plus dil altı hapı alıyorum folic asid desteği de var, öğlenleri previt positive, akşamlaro prednol içiyorum. Akşamları karnımdan oksapar iğne oluyorum, 4 günde 1 yarım ampul kalçamdan proluton iğne oluyorum, geceleri yatmadan vajinadan vagifem tablet ve 2 tane progestan atıyorum, sabahları yataktan kalkmadan da yine vajinadan crinone jel sıkıyorum. Bir de transferden 4 gün önce ve transferden sonra aynı gün karnımdan neupogen diye iğne yaptılar. Böyle.. bunların bir kısmını yumurta toplanana kadar da kullanmıştım, estrofemi de kullanmıştım, şimdi yazdıklarımı kullanıyorum. Allah herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Evet canım irenbe'de kaan bozkurt'a gidiyorum.hayırlı olsun tedavin ins bu denememde kavusursun yavruna. irenbe de mi tedavi goriyorsun
ilaclarindan tahmin ettim. ins hatyirlarla sonuclanirEvet canım irenbe'de kaan bozkurt'a gidiyorum.
İnşallah canım, Allah herkese nasip etsin. Sanırım benim doktorumun özelliği bu.Hayirllisi olur insallah bende hipoluyum ne kdr cok sey kullaniyosun
İlk transfere göre bikaç ilacım farklı canım, sanırım taze ve dondurulmuş embriyoya göre değişiyo. Amin inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin canım.ilaclarindan tahmin ettim. ins hatyirlarla sonuclanir
Slm hamilelik devam ediyormu? Durumunuz nasılDondurulmus embriyoları denedik gecen ay tuttu çok şükür 6+4 hamileyim
aynen canim değişiyordur. sonu olumlu olur ins. kaçıncı denenen sorun neydiİlk transfere göre bikaç ilacım farklı canım, sanırım taze ve dondurulmuş embriyoya göre değişiyo. Amin inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin canım.
1,5 yıllık evliyim canım, geçtiğimiz mayıs ayında ilk defa tedaviye başladık, direkt kaan beye gittim, ilki olumsuzdu, bu ikinci transferim canım. Hipo hipo hastasıyım, hipofiz bezinden yumurtalıklarıma çalış komutu gitmediği için hep ilaçla adet oldum canım, yumurtalıklarım ve rahmim hep küçüktü.aynen canim değişiyordur. sonu olumlu olur ins. kaçıncı denenen sorun neydi