E eymk Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2016 172 97 48 38 30 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi eymk #1 Merhaba Arkadaşlar Zorlu ve uzun tam 4 tüp bebek denemesi sonrası ilk kez dondurulmuş embriyom oluştu korkuyorum ya bu sefer de tutmazsa diye herkes umutlu ol rahat ol diyor ama çok zorlaniyorum benim gibi durumda olanlar birbirimize destek olalim
Merhaba Arkadaşlar Zorlu ve uzun tam 4 tüp bebek denemesi sonrası ilk kez dondurulmuş embriyom oluştu korkuyorum ya bu sefer de tutmazsa diye herkes umutlu ol rahat ol diyor ama çok zorlaniyorum benim gibi durumda olanlar birbirimize destek olalim
MaystenG Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2018 2.376 2.922 53 2 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi eymk #2 Iyi düşün, iyi olsun. Rızkı varsa dünyada, tutunur gelir.
E eymk Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2016 172 97 48 38 2 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi eymk #3 Tembel Koala .!.: Iyi düşün, iyi olsun. Rızkı varsa dünyada, tutunur gelir. Genişletmek için tıkla... Inş Rabbim bana da anne olmayı tattırır
Tembel Koala .!.: Iyi düşün, iyi olsun. Rızkı varsa dünyada, tutunur gelir. Genişletmek için tıkla... Inş Rabbim bana da anne olmayı tattırır
E eymk Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2016 172 97 48 38 2 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi eymk #4 Sen tüp bebek yaptırdın mı peki nasıl durumlar tembel koala
MaystenG Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2018 2.376 2.922 53 3 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi eymk #5 eymk .!.: Sen tüp bebek yaptırdın mı peki nasıl durumlar tembel koala Genişletmek için tıkla... Hayır benim doğal yöntem ile, ancak tüp bebek yaptırıp olumlu sonuçlar alanları tanıyorum. Umudunu yitirme :)
eymk .!.: Sen tüp bebek yaptırdın mı peki nasıl durumlar tembel koala Genişletmek için tıkla... Hayır benim doğal yöntem ile, ancak tüp bebek yaptırıp olumlu sonuçlar alanları tanıyorum. Umudunu yitirme :)