• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş embriyo transferi

İlk transfer negatif sonuç oldu dondurulmuş bir embriyo vardı dün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı
Benim ilk denemem 4 yıl önceydi. Bir çocuğum oldu o denememde. Şu an 2. Çocuk için tekrar deniyoruz. 4. Denemem. Son güne ulaşmıyor embriyolar. 4 denemede toplam 2 embriyo donduruldu. Önümüzdeki ay da transfer olacak inşallah. Her şey ihtimal 🤷‍♀️

Benim ilk denemem 4 yıl önceydi. Bir çocuğum oldu o denememde. Şu an 2. Çocuk için tekrar deniyoruz. 4. Denemem. Son güne ulaşmıyor embriyolar. 4 denemede toplam 2 embriyo donduruldu. Önümüzdeki ay da transfer olacak inşallah. Her şey ihtimal 🤷‍♀️
Yaşınız kaç benim 42 olduğu için yaş faktörü var mübarek kandil de RABBİM herkesin duasını kabul etsin İNŞAALLAH

Yaşınız kaç benim 42 olduğu için yaş faktörü var mübarek kandil de RABBİM herkesin duasını kabul etsin İNŞAALLAH
Ben de 37 yaşındayım. Doktorum belli bir yaştan sonra yumurtalar hızla kalitesizleşebilir zaman kaybetmemek gerekir dedi. Amin 🙏🏻 Allah isteyen herkesi anne baba yapsın

Bugün dondurulmuş embriyo transferi oldum benimle birlikte olan varsa beraber bekleyelim mi
Bende bu mart ayında dondurulmuş embriyo transferi olucam 5 tane 1.kalite embriyom toplanmışti 2 tane transfer edildi tutundu sonra düşük oldu şimdi de kalan 3 embriyo ile deneyecez bakalım hayırlısı hakkımızda

Back
X