Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim ilk denemem 4 yıl önceydi. Bir çocuğum oldu o denememde. Şu an 2. Çocuk için tekrar deniyoruz. 4. Denemem. Son güne ulaşmıyor embriyolar. 4 denemede toplam 2 embriyo donduruldu. Önümüzdeki ay da transfer olacak inşallah. Her şey ihtimal
Benim ilk denemem 4 yıl önceydi. Bir çocuğum oldu o denememde. Şu an 2. Çocuk için tekrar deniyoruz. 4. Denemem. Son güne ulaşmıyor embriyolar. 4 denemede toplam 2 embriyo donduruldu. Önümüzdeki ay da transfer olacak inşallah. Her şey ihtimal
Ben de 37 yaşındayım. Doktorum belli bir yaştan sonra yumurtalar hızla kalitesizleşebilir zaman kaybetmemek gerekir dedi. Amin Allah isteyen herkesi anne baba yapsın
Ben de 37 yaşındayım. Doktorum belli bir yaştan sonra yumurtalar hızla kalitesizleşebilir zaman kaybetmemek gerekir dedi. Amin Allah isteyen herkesi anne baba yapsın
Bende bu mart ayında dondurulmuş embriyo transferi olucam 5 tane 1.kalite embriyom toplanmışti 2 tane transfer edildi tutundu sonra düşük oldu şimdi de kalan 3 embriyo ile deneyecez bakalım hayırlısı hakkımızda