dondurulmuş embriyo transferi

İkinci tup bebek denemem. Beşinci gun embriyisu ama olmadi.cuma günü test günümdu ama ben erken yaptim. Ilaclarimi biraktim madem tutmadi daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum:KK43: Histeroskopi için arastirma yapiyorum
Canim nekadar uzuldum anlatamam sana transfer olmadan once histerskopi yapmadilarmi genelde onlem amacli yapiyolar ama

Histeroskopi yaptiran var mi bununla ilgili onerebileceginiz bir sey var mi yada faydasini gören var mi arkadaşlar?
Histereskopi transferden once kesinlikle yapilmasi gerekir.. onlem amacli herhengi bir miyop yapisiklik yada farkli bir seyde hem onlarin gorulmesini hemde tedavi edilmesini saglar kisaca rahmi temizlerde ayni zamanda bana yapilmisti ve ilk tup bebekte pozitif sonuc almistim arkadasim bidaki transferinde mutlaka konusmalisin doktorunla

Histereskopi transferden once kesinlikle yapilmasi gerekir.. onlem amacli herhengi bir miyop yapisiklik yada farkli bir seyde hem onlarin gorulmesini hemde tedavi edilmesini saglar kisaca rahmi temizlerde ayni zamanda bana yapilmisti ve ilk tup bebekte pozitif sonuc almistim arkadasim bidaki transferinde mutlaka konusmalisin doktorunla
Şuan pismanim önceliği ona vermeliydim ama böyle oldu ışte

Pisman olma canim vardir bi hayir bundan sonra onlemlerini alirsin icin rahat olur transferden once iyice arastir gerci rabbim nasip ettikten sonra bunlar onemli degil ama insan vicdanen tam yapmak istiyor iste

canım sen tedavi sürecindeysen kullanma derim ne olur ne olmaz sende elinden geldigince bol bol dua et eger biliyorsan yasin oku meryem suresini oku hatta çok güzel bi dua öğrendim bilen varmı bilmiyorum ama kenzül arş duasını oku her derde deva şahmeran duasını oku tabi herşey allahtan ama rabbime onun dualarıyla sıgınıyoruz dualarda bi vesile sonuçta allah bu süreçte bizleri yanlız bırakmaz inşallah hayırlısıyla tedavinde olumlu sonuçlanır inşallah
ilk denememde hamileyken bilmeden suda bekletip içmiştim yanlış bilgi yüzünden,doğru diyorsun ben yapmayım şimdi,kenzülarş duasını,meryemi ilkinde çok okumuştum ama şimdi yalan olmasın okumadım okuyayım inşallah,günlük tefriciye okuyoruz arkadaşlarla.aslında 41 meryem suresi dağıtsam çok iyi olur aklımda burda dağıtabilir miyimki grupta kaç kişi olduk dileyen okusa çok iyi olur..

Şuan pismanim önceliği ona vermeliydim ama böyle oldu ışte
ilk denememde hamileyken bilmeden suda bekletip içmiştim yanlış bilgi yüzünden,doğru diyorsun ben yapmayım şimdi,kenzülarş duasını,meryemi ilkinde çok okumuştum ama şimdi yalan olmasın okumadım okuyayım inşallah,günlük tefriciye okuyoruz arkadaşlarla.aslında 41 meryem suresi dağıtsam çok iyi olur aklımda burda dağıtabilir miyimki grupta kaç kişi olduk dileyen okusa çok iyi olur..
Birde dualarinin basinda ve sonunda salavat getirmeni tavsiye ederim canim bende dualarimi hep oyle ediyorum.. Rabbim bu dunyayi Habibi Peygamber Efendimiz sav hürmetine yaratmis Onun sav hurmetine istenen dualarin daha kiymetli olacagini duymustum o yuzden eksik etme insaAllah Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin

canım elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yapacagız allah yarcımcın olsun

Ben alabilirim 7 tane okurum canim meryem suresini senin icin

canım sen tedavi sürecindeysen kullanma derim ne olur ne olmaz sende elinden geldigince bol bol dua et eger biliyorsan yasin oku meryem suresini oku hatta çok güzel bi dua öğrendim bilen varmı bilmiyorum ama kenzül arş duasını oku her derde deva şahmeran duasını oku tabi herşey allahtan ama rabbime onun dualarıyla sıgınıyoruz dualarda bi vesile sonuçta allah bu süreçte bizleri yanlız bırakmaz inşallah hayırlısıyla tedavinde olumlu sonuçlanır inşallah
Ben de Şahmeran ve kenzül Arş duasını duydm cnm faydası olur okuyn kizlar hersy allah tan

Back
X