dondurulmuş embriyo transferi

C calikusu2912 canım kürtajdan sonra sana kullanman için hangi ilaçları verdi ?
BITERAL VE TARIVID biri antibiyotik diğeri de mikrop enfeksiyon olmasın diye.tedavi sırasında hangi ilaçları kullandım ben jel iğne coraspin ve vitaminler kullandım.herkese farklı ilaç verilmesi çok normal ama tamamen farklı olmasi da bana yalnış gibi geliyo.

ilk denememde hamileyken bilmeden suda bekletip içmiştim yanlış bilgi yüzünden,doğru diyorsun ben yapmayım şimdi,kenzülarş duasını,meryemi ilkinde çok okumuştum ama şimdi yalan olmasın okumadım okuyayım inşallah,günlük tefriciye okuyoruz arkadaşlarla.aslında 41 meryem suresi dağıtsam çok iyi olur aklımda burda dağıtabilir miyimki grupta kaç kişi olduk dileyen okusa çok iyi olur..
Seve seve okuruz sen dağıt biz peşinden geliriz..

Bahçeci fulya da tedavi gördüğünü söyleyen bir arkadaş vardı ama bulamadım adını hatirlayamadım.mustafa by dr muş hatta

benim için meryem suresi okumak isteyen veya okutabilecek arkadaşlar varsa özelden sayısıyla mesaj yazarsa sevinirim arkadaşlar.41 e tamamlayayım..

Birde dualarinin basinda ve sonunda salavat getirmeni tavsiye ederim canim bende dualarimi hep oyle ediyorum.. Rabbim bu dunyayi Habibi Peygamber Efendimiz sav hürmetine yaratmis Onun sav hurmetine istenen dualarin daha kiymetli olacagini duymustum o yuzden eksik etme insaAllah Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin
Tamam canim haklısın sağol hatırlattığın için

BITERAL VE TARIVID biri antibiyotik diğeri de mikrop enfeksiyon olmasın diye.tedavi sırasında hangi ilaçları kullandım ben jel iğne coraspin ve vitaminler kullandım.herkese farklı ilaç verilmesi çok normal ama tamamen farklı olmasi da bana yalnış gibi geliyo.
Bende kullandım antibiyotik, fitil birde duphaston kullandım bunun yanında Estofem e devam ettim. Cnm bende ilaç kullandım. Bende birçok ilaç kullandım. Tabi cnm herkese göre farklı uygulama oluyor. Rabbim hepimize şifa versin.

Histeroskopi yaptiran var mi bununla ilgili onerebileceginiz bir sey var mi yada faydasini gören var mi arkadaşlar?
Cnm çok geçmiş olsun sözün bittiği yer ne diyeceğimi bilemedim Rabbim sabır versin.. senin sağlığın daha önemli bunu unutma..umudunu kaybetme.. ben trasfer olmadan önce doktorum histeroskopi önlem amaçlı yapmıştı... doktora nerde gidiyorsunuz? Ben izmir irenbe tüp bebek merkezi kaan beyin hastasıyım.. tekrar geçmiş olsun

Cnm çok geçmiş olsun sözün bittiği yer ne diyeceğimi bilemedim Rabbim sabır versin.. senin sağlığın daha önemli bunu unutma..umudunu kaybetme.. ben trasfer olmadan önce doktorum histeroskopi önlem amaçlı yapmıştı... doktora nerde gidiyorsunuz? Ben izmir irenbe tüp bebek merkezi kaan beyin hastasıyım.. tekrar geçmiş olsun
Sağol canim hepimize...Bende bursadayim eurofertil e gidiyorum ama histeroskopi işlemi icin doktor degistirebilirim henuz karar vermedim

Arkadaslar mrb subat ayi bana da trasfer yapacaklar oncesi histereskopi yapilacak nasil agrili bir islem mi bayiltiyorlar mi
Arkadasim hic korkmana gerek yok bana yapildi inan gozunde buyuttugun kadad agrili bir islem degil bana anestezi uygulamislardir normal yapilinca agrili olabiliyormus uyudum uyandim ve bitmisti sonrasindada cok hafif adet agrisi gibi oldu 1 2 saat okadar

Arkadasim hic korkmana gerek yok bana yapildi inan gozunde buyuttugun kadad agrili bir islem degil bana anestezi uygulamislardir normal yapilinca agrili olabiliyormus uyudum uyandim ve bitmisti sonrasindada cok hafif adet agrisi gibi oldu 1 2 saat okadar
Siz nerede yaptirdiniz bu işlemi? Panik oldum ben deneyimli doktor mu olsa diyirum bursadayim istanbul ve konya da iki doktor var onlara mi gitsem diyorum ama hem maddi hemde zaman açısından zorluk cikacak gidersem. Bursada bi yerde mi yaptirsam cok karisigim

Siz nerede yaptirdiniz bu işlemi? Panik oldum ben deneyimli doktor mu olsa diyirum bursadayim istanbul ve konya da iki doktor var onlara mi gitsem diyorum ama hem maddi hemde zaman açısından zorluk cikacak gidersem. Bursada bi yerde mi yaptirsam cok karisigim
Canim seni cok iyi anliyorum bende olmadan once baya paniktim ama hic oyle korktugum gibi cikmadi 20 30 dk falan surdu oda anestezi alma ve uyanma islemide icinde cok kisa bir islem anestezi olmadan yaptirma derim konusursun doktorunla ben izmirdeyim inan o sehirlerde hic doktor bilmiyorum ama bursada merkezler yapar diye dusunuyorum yinede arastir senin kararin zaten tup bebek tedavisi maliyetli oluyor ama panik olcak hicbirsey yok islem bitince anlicaksin demek istedigimi :D

Arkadaşlar merhaba,
Ben de dondurulmuşlarımla adet olunca 21. günü lucrinle başlayacağız. Benim tedavim 6 aralıkta başladı, ancak opudan sonra ohss oldum. 10 gün kadar hastanede yattım. 2,5 lt su alındı rahimden, karaciğer enzim değerlerim bozuldu. Şimdi çok şükür iyiyim. Adet olmayı bekliyorum. Ben de azıcık korkuyorum tekrar hormon iğnesi ilaç vs. kullanacağım için. Bir de iki embriyo mu tek embriyo mu koydursam diye kararsızım. Benim gibi olan arkadaşlar varsa düşüncelerini paylaşırsa sevinirim

Embriyolari dondururken parça parça mi donduruyorlar. Mesela 6 embriyo oldu dondurulacak 3-3 mü donduruluyor yoksa 6 si birden mi donduruluyor? Bilgisi olan var mi?

canım sen k
canım sen konyada mısın bende konyadayım ben necati beye yaptırmıştım sonra onunla tedaviye başlayacakken meram araştırmada dondurulmuş embriyoları deneyelim dedik bakalım hayırlısı

Back
X