dondurulmuş embriyo transferi

Oncekikle hayirli sonuclar alirsin ins canm. Bende dondurulmus transferi oldum sonuc bekliyorum. Normal tup bebekten daha rahat bi surec cunku igneler yok rahim yipranmiyir yumurta toplama olmadigi icin
Merhaba canim transferin hayirli olsun umarim pozitifi gorur bebisini kucagina alirsin kacinci gunun peki

Oncekikle hayirli sonuclar alirsin ins canm. Bende dondurulmus transferi oldum sonuc bekliyorum. Normal tup bebekten daha rahat bi surec cunku igneler yok rahim yipranmiyir yumurta toplama olmadigi icin
Cnm öncelikle hayırlı olsun senin az kalmış inşallah müjdeli haberlerini aliriz

Oooo sen yolu yarilamissin masallah :) insallah mujdeyide ilk bize verirsin ben daha baslamadim tedaviye subatin sonu gibi bi aksilik olmazsa gidicem gunler gecmek bilmiyor :) 12.gunun test gunun degilmi
Evet 12. Gun test gunum canim ama endiselerim var kimyasal gebelikle ilgili ins hepimiz hayirli haberlerimizi yazariz

Allah y
evet bende tüp bebek yaptırdım ilk deneme de tek embriyo koyuldu, tutmadı. ikinci de iki embriyo koyuldu, tuttu ama maalesef geçen hafta salı günü 8 haftalıkken bebeğimi kaybettim(6.haftasında bir hafta geriden geliyordu ama kalp çok güzel attığı için dr. da bizde umutluyduk..)ve sonra kontrole gittiğimizde.....kalbinin durduğunu öğrendik tarifsiz bir yıkıntı Allah kimseye yaşatmasın. Patoloji temiz çıktı. Şimdi kromozom test sonucunu bekliyoruz. Ondan sonra duruma göre oturup konuşacağız.
Allah yardimcin olsun canim biz neleri neleri atlatiyoruz bunuda atlatirsin inşallah gücünü sabrını artirsin Allah

merhaba,biz de bu ay dondurulmuşlarla 2. kez denicez,şu an adet bekliyorum ilaçlardan sonra transfer olacak Allah nasip ederse,şu anki korkum dondurulmuşların çözülünce bozulma ihtimali:KK43:sizlerin de tedavisi hayırlı olsun,transeferi gerçekleşen arkadaşlar ilaç olarak ne kullanıyorsunuz?
İnşaallah korkun gerceklesme bendede ayni korku vardi ama şükür sıkıntı cikmadi sinuc bekliyorum. Ilac olarak progestan kan sulandirici igne estrofem kullaniyorum

Allah y

Allah yardimcin olsun canim biz neleri neleri atlatiyoruz bunuda atlatirsin inşallah gücünü sabrını artirsin Allah

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Allah sizin de yardımcınız olsun 6.gününmüş galiba tavsiyem gününden önce test yapma durup dururken hayalkırıklığı yaşatma kendıne..Sakin telaşsız yasa günlerini.ınş senin içinde hangisi hayırlıysa öyle olsun güzel düşün ...birde gamze42 adlı arkadaş dondurulmuş embriyo için korkun olmasın artık taze embriyolardan bile daha çok tercih ediliyor.korkma çözünürken bozulma ihtimali %2 gibi bir durum ....

İnşaallah korkun gerceklesme bendede ayni korku vardi ama şükür sıkıntı cikmadi sinuc bekliyorum. Ilac olarak progestan kan sulandirici igne estrofem kullaniyorum
Ilk transfer taze embriyoylz yapıldı herhalde..ikinci dondurulmuşlarla ...hayırlı olsun inşallah..dondurulmuş embriyo transferi çok daha yaygın artık ve çözünürken bozulurmu diye düşünme çok çok az bir ihtimal veriyorlar % 2 yada 3...

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Allah sizin de yardımcınız olsun 6.gününmüş galiba tavsiyem gününden önce test yapma durup dururken hayalkırıklığı yaşatma kendıne..Sakin telaşsız yasa günlerini.ınş senin içinde hangisi hayırlıysa öyle olsun güzel düşün ...birde gamze42 adlı arkadaş dondurulmuş embriyo için korkun olmasın artık taze embriyolardan bile daha çok tercih ediliyor.korkma çözünürken bozulma ihtimali %2 gibi bir durum ....[/QUO
Tavsiyenizde çok haklisiniz ama ben test yaptim dayanamdim sabrim filan hak getire. Ilk idrar testim silik cizgi çıktı ama ikinci tetste çizgi o kadar saydamlastiki galiba kimuasal gelebelik korkuk bu :(

Arkadaslar tecrubesi olan var mi ? Transferin 6. Gunu ben idrar testi yaptim iki tane. Ilk testte cizgi silik cikti ikincisinde ise cok saydamlasti kimyasal gebelik olmasindan endise ediyorum :(

Arkadaslar tecrubesi olan var mi ? Transferin 6. Gunu ben idrar testi yaptim iki tane. Ilk testte cizgi silik cikti ikincisinde ise cok saydamlasti kimyasal gebelik olmasindan endise ediyorum :KK43:
Canim daha 6.gunu pek belli olmaz aslinda ama ikinci cizgi silikmi cikti eger oyleyse tutmus bebisin cunku silikte ciksa yanilma payi pek olmuyor :)

Back
X