- 23 Ocak 2016
- 91
- 41
- 3
- Konu Sahibi papatyyaa123
Hcg 24 cikti iki gun sonra tekrarlicam oda düşerse tutunamadi bebegim kismetMalesef canim ikinci tetste çizgi cikmadi bile anlik yukselis yada ilaclardan galiba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hcg 24 cikti iki gun sonra tekrarlicam oda düşerse tutunamadi bebegim kismetMalesef canim ikinci tetste çizgi cikmadi bile anlik yukselis yada ilaclardan galiba![]()
6.gün çok erken arkadaşımın idrar testi bebeği 4 haftalık olduğunda anca çıkmıştı..hemen kötü şeyler dusunmeye başlamışsın bile...az sabret ya gününü bekleMalesef canim ikinci tetste çizgi cikmadi bile anlik yukselis yada ilaclardan galiba![]()
6.gün çok erken arkadaşımın idrar testi bebeği 4 haftalık olduğunda anca çıkmıştı..hemen kötü şeyler dusunmeye başlamışsın bile...az sabret ya gününü bekleMalesef canim ikinci tetste çizgi cikmadi bile anlik yukselis yada ilaclardan galiba![]()
Hayırlı uğurlu olsunSelamlar herkese.,bu ay dondurulmuşlar ile 2. Tüp bebek tedavisine başladık Bugün test günümdü değerim 811 çıktı gebelik kesin gibi. Pazartesi 2. Testi yaptırcam. Ama sağlıklı bir gebelik olup olmadığı kese görününce belli olcak inşallah.
Çok saol güzel dileklerin için :)Hayırlı uğurlu olsunAllah tamamına erdirsin inşallah..bugünlerinizi sakin ve telaşsız geçirin herşey olacağına varır..
Böyle haberleri duyunca gözlerim doluyor vallaSelamlar herkese.,bu ay dondurulmuşlar ile 2. Tüp bebek tedavisine başladık Bugün test günümdü değerim 811 çıktı gebelik kesin gibi. Pazartesi 2. Testi yaptırcam. Ama sağlıklı bir gebelik olup olmadığı kese görününce belli olcak inşallah.
Benim embriyolar çok kaliteli değildi Yavaşlardı o yüzden 3 tane transfer edildi ama 3 üz ihtimali %1 demişti Dr um transfer öncesi. Açıkcası pek umutlu değildim ilk denememizde kaliteli tek transfer olmuştu gebelik şansı %48di ama tutmadı. Öyle olunca bunu hiç tutmaz diye düşündüm.Böyle haberleri duyunca gözlerim doluyor vallaaslında değerle cok alakası yok biliyorum ama size iki embriyomu transfer edildi deger maaşallah banya yüksek tabi kaçıncı gün bilmiyorum..
Canim 2 gun sonra 2 kati veya daha cok yukseldiyse artik korkma insallah yukselir ve bize oguzel haberi verir bizede umut olursun :)Hcg 24 cikti iki gun sonra tekrarlicam oda düşerse tutunamadi bebegim kismet![]()
Merhaba canim oncelikle bebislerin hayirli ugurlu olsun boyle mujdeleri duyunca cok ama cok seviniyorum yuzum guluyorSelamlar herkese.,bu ay dondurulmuşlar ile 2. Tüp bebek tedavisine başladık Bugün test günümdü değerim 811 çıktı gebelik kesin gibi. Pazartesi 2. Testi yaptırcam. Ama sağlıklı bir gebelik olup olmadığı kese görününce belli olcak inşallah.
Aminn arkadasim insallah. Daha once de böyle bi durum oldugu ve kimyasal gebelik olmussun dedikleri icin cok umutlanip kendimi kaptirmak istemiyorum. Insallah heo güzel seylerimizi yazacagimiz zamanlar cok cok yakin olsunCanim 2 gun sonra 2 kati veya daha cok yukseldiyse artik korkma insallah yukselir ve bize oguzel haberi verir bizede umut olursun :)
Ah ne zor sabretmek canim ne zor. Karamsar olmusum iyice6.gün çok erken arkadaşımın idrar testi bebeği 4 haftalık olduğunda anca çıkmıştı..hemen kötü şeyler dusunmeye başlamışsın bile...az sabret ya gününü bekle![]()
Ayy masallah masallah darisi bizim de başımızaSelamlar herkese.,bu ay dondurulmuşlar ile 2. Tüp bebek tedavisine başladık Bugün test günümdü değerim 811 çıktı gebelik kesin gibi. Pazartesi 2. Testi yaptırcam. Ama sağlıklı bir gebelik olup olmadığı kese görününce belli olcak inşallah.
İnşallah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin allahım.Ayy masallah masallah darisi bizim de başımıza
ilkinde olmadı diye ikincide biraz umutsuz olman normal ama kafamda bunu sabitleme çok iyi kalite olup hamileliği sonlananda var ben gibiBenim embriyolar çok kaliteli değildi Yavaşlardı o yüzden 3 tane transfer edildi ama 3 üz ihtimali %1 demişti Dr um transfer öncesi. Açıkcası pek umutlu değildim ilk denememizde kaliteli tek transfer olmuştu gebelik şansı %48di ama tutmadı. Öyle olunca bunu hiç tutmaz diye düşündüm.
Hayırlısı olsun idrar testinde geç çıkabiliyor yada çıkmıyor en sağlıklıdır kan testi hiç moralinizi bozmayınÇok üzgünüm3 gun ust uste idrar testi yaptim ilk gun net 2 cizgi sonra silik ve sonra tek cizgiye düştübiliyordum zaten bi sey olmadigini. En iyisi gününden once test yapmamak ikinci denememdi blast embriyoydu
![]()
![]()
Idrar testinde önce pozitif cikti hatta o gun kan testi yaptim 24 cikti 6. Gunumdu. Bugun yani iki gün sonra idrarda çıkmadıHayırlısı olsun idrar testinde geç çıkabiliyor yada çıkmıyor en sağlıklıdır kan testi hiç moralinizi bozmayın
Canim lutfen moralini bozma bak bizim en kotu huyumuz bukadar aceleci davranmamiz bak idrar testi herzaman dogru sonuc vermez ve sadece 6.7.gun gercekten tutunmadi gitti bebegim dersen allah korusun olur sakin ol yarin bida tekrarla ve ozamana kadar sakin ol biliyorum zor ama psikoloji inan bana herseyin basi ne dusunursem basima geldi ordan biliyorum yarin bizi mutlaka bilgilendir amaIdrar testinde önce pozitif cikti hatta o gun kan testi yaptim 24 cikti 6. Gunumdu. Bugun yani iki gün sonra idrarda çıkmadıeminim kandada dusmustur değer. Bebegin tutunmaya calisti ama olmadi galiba
yarin kan testi yapmayi dusunuyorum ins değer yükselir
Allah razi olsun desteğin için canim çok incesin. Tamam olumlu düşünmeye calisicam. Yarin test sonucunu bildiririmCanim lutfen moralini bozma bak bizim en kotu huyumuz bukadar aceleci davranmamiz bak idrar testi herzaman dogru sonuc vermez ve sadece 6.7.gun gercekten tutunmadi gitti bebegim dersen allah korusun olur sakin ol yarin bida tekrarla ve ozamana kadar sakin ol biliyorum zor ama psikoloji inan bana herseyin basi ne dusunursem basima geldi ordan biliyorum yarin bizi mutlaka bilgilendir ama