dondurulmuş embriyo transferi

Selamlar herkese.,bu ay dondurulmuşlar ile 2. Tüp bebek tedavisine başladık Bugün test günümdü değerim 811 çıktı gebelik kesin gibi. Pazartesi 2. Testi yaptırcam. Ama sağlıklı bir gebelik olup olmadığı kese görününce belli olcak inşallah.

Selamlar herkese.,bu ay dondurulmuşlar ile 2. Tüp bebek tedavisine başladık Bugün test günümdü değerim 811 çıktı gebelik kesin gibi. Pazartesi 2. Testi yaptırcam. Ama sağlıklı bir gebelik olup olmadığı kese görününce belli olcak inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun:KK9:Allah tamamına erdirsin inşallah..bugünlerinizi sakin ve telaşsız geçirin herşey olacağına varır..

Böyle haberleri duyunca gözlerim doluyor valla:KK51:aslında değerle cok alakası yok biliyorum ama size iki embriyomu transfer edildi deger maaşallah banya yüksek tabi kaçıncı gün bilmiyorum..

Böyle haberleri duyunca gözlerim doluyor valla:KK51:aslında değerle cok alakası yok biliyorum ama size iki embriyomu transfer edildi deger maaşallah banya yüksek tabi kaçıncı gün bilmiyorum..
Benim embriyolar çok kaliteli değildi Yavaşlardı o yüzden 3 tane transfer edildi ama 3 üz ihtimali %1 demişti Dr um transfer öncesi. Açıkcası pek umutlu değildim ilk denememizde kaliteli tek transfer olmuştu gebelik şansı %48di ama tutmadı. Öyle olunca bunu hiç tutmaz diye düşündüm.

Merhaba canim oncelikle bebislerin hayirli ugurlu olsun boyle mujdeleri duyunca cok ama cok seviniyorum yuzum guluyor :D C calikusu2912 nin dedigi gibi banada ikiz gibi geldi insallah en yakin zamanda keceginizide kalp atislarinizida duyarsiniz :)

Canim 2 gun sonra 2 kati veya daha cok yukseldiyse artik korkma insallah yukselir ve bize oguzel haberi verir bizede umut olursun :)
Aminn arkadasim insallah. Daha once de böyle bi durum oldugu ve kimyasal gebelik olmussun dedikleri icin cok umutlanip kendimi kaptirmak istemiyorum. Insallah heo güzel seylerimizi yazacagimiz zamanlar cok cok yakin olsun

Ayy masallah masallah darisi bizim de başımıza

Benim embriyolar çok kaliteli değildi Yavaşlardı o yüzden 3 tane transfer edildi ama 3 üz ihtimali %1 demişti Dr um transfer öncesi. Açıkcası pek umutlu değildim ilk denememizde kaliteli tek transfer olmuştu gebelik şansı %48di ama tutmadı. Öyle olunca bunu hiç tutmaz diye düşündüm.
ilkinde olmadı diye ikincide biraz umutsuz olman normal ama kafamda bunu sabitleme çok iyi kalite olup hamileliği sonlananda var ben gibi:110:orta kalite olup doguranda var..güzel düşünün hayırlısı neyse o olsun.umudunuzuda hiç kaybetmeyin..

Çok üzgünüm3 gun ust uste idrar testi yaptim ilk gun net 2 cizgi sonra silik ve sonra tek cizgiye düştü :( biliyordum zaten bi sey olmadigini. En iyisi gününden once test yapmamak ikinci denememdi blast embriyoydu :( :(

Çok üzgünüm3 gun ust uste idrar testi yaptim ilk gun net 2 cizgi sonra silik ve sonra tek cizgiye düştü :KK43: biliyordum zaten bi sey olmadigini. En iyisi gününden once test yapmamak ikinci denememdi blast embriyoydu :KK43: :KK43:
Hayırlısı olsun idrar testinde geç çıkabiliyor yada çıkmıyor en sağlıklıdır kan testi hiç moralinizi bozmayın

Hayırlısı olsun idrar testinde geç çıkabiliyor yada çıkmıyor en sağlıklıdır kan testi hiç moralinizi bozmayın
Idrar testinde önce pozitif cikti hatta o gun kan testi yaptim 24 cikti 6. Gunumdu. Bugun yani iki gün sonra idrarda çıkmadı :( eminim kandada dusmustur değer. Bebegin tutunmaya calisti ama olmadi galiba :( yarin kan testi yapmayi dusunuyorum ins değer yükselir

Idrar testinde önce pozitif cikti hatta o gun kan testi yaptim 24 cikti 6. Gunumdu. Bugun yani iki gün sonra idrarda çıkmadı :KK43: eminim kandada dusmustur değer. Bebegin tutunmaya calisti ama olmadi galiba :KK43: yarin kan testi yapmayi dusunuyorum ins değer yükselir
Canim lutfen moralini bozma bak bizim en kotu huyumuz bukadar aceleci davranmamiz bak idrar testi herzaman dogru sonuc vermez ve sadece 6.7.gun gercekten tutunmadi gitti bebegim dersen allah korusun olur sakin ol yarin bida tekrarla ve ozamana kadar sakin ol biliyorum zor ama psikoloji inan bana herseyin basi ne dusunursem basima geldi ordan biliyorum yarin bizi mutlaka bilgilendir ama

Canim lutfen moralini bozma bak bizim en kotu huyumuz bukadar aceleci davranmamiz bak idrar testi herzaman dogru sonuc vermez ve sadece 6.7.gun gercekten tutunmadi gitti bebegim dersen allah korusun olur sakin ol yarin bida tekrarla ve ozamana kadar sakin ol biliyorum zor ama psikoloji inan bana herseyin basi ne dusunursem basima geldi ordan biliyorum yarin bizi mutlaka bilgilendir ama
Allah razi olsun desteğin için canim çok incesin. Tamam olumlu düşünmeye calisicam. Yarin test sonucunu bildiririm

Back
X