dondurulmuş embriyo transferi

canım sen k

canım sen konyada mısın bende konyadayım ben necati beye yaptırmıştım sonra onunla tedaviye başlayacakken meram araştırmada dondurulmuş embriyoları deneyelim dedik bakalım hayırlısı
Yok canim ben bursadayim ama konyada ali acar doktoru oneriyor bi arkadasim ama git gel zor olur bana

Bende 850 tl verdim ama tek embriyoydu oyuzden toplu embriyo fiyatlarini bilemiyorum

Co
Arkadaşlar merhaba,
Ben de dondurulmuşlarımla adet olunca 21. günü lucrinle başlayacağız. Benim tedavim 6 aralıkta başladı, ancak opudan sonra ohss oldum. 10 gün kadar hastanede yattım. 2,5 lt su alındı rahimden, karaciğer enzim değerlerim bozuldu. Şimdi çok şükür iyiyim. Adet olmayı bekliyorum. Ben de azıcık korkuyorum tekrar hormon iğnesi ilaç vs. kullanacağım için. Bir de iki embriyo mu tek embriyo mu koydursam diye kararsızım. Benim gibi olan arkadaşlar varsa düşüncelerini paylaşırsa sevinirim
Cok gecmis olsun canim sanirim cok yumurta urettin ondan ohss oldun. Benim yumurta toplamadan sonra karnim hafif sismisti su topladi demişti doktor ama senin daha ileri boyutta olmus canim. Ama olabiliyor bu durunlar adette ol iyice rahatlarsin insallah

5. Gun donduracaklar bugun daha ilk gun ama 4. Gun hem ucret yatiracagim hem de yuzyuze gorusecegim. Deneyimli olanlardan bilgi alayim ona gore dondurulmadan once ne soracagimi soyleyecegimi bileyim istedim. Bu konularda tecrube onemli o da bende yok. Umarim embriyolar saglikli gelisir ve dondurulur.
biz özelde yaptırdık bu yüzden baya pahalıya geldi bize, yumurta başına 600 e geldi.4 yumurtam vardı donmuş ikisi transfer edildi tuttu 8 haftalıkken maalesef kaybettik. şimdi 2 adet kaldı.ilk denememi olucak? başarısız varmı?kaç kere? çünkü ona göre test falan yaptırmak gerekebilir yumurtalara.

Sanirim ben varin cuma gunu test günüm ama negatif dun 12 cikmisti kanim iki gun önce baktirdigimda 24tu düşmüş yani negatif
çok üzüldüm canım ya allah yardımcın olsun yıkmak yok ama herşeye sil baştan tekrardan başlayacagız bende denedim olmadı

M
kızlar aranızda dondurulmuşla son günlerde hamile kalan varmı biz gülmedik sizler gülersiniz inşallah
merhaba ben varim 8 aralikta transferim yapildi ve ikizlerime hamileyim. Zor bir surec gecirdim surekli aksilikler yasadim ama cok sukur dilegim gercek olacak isteyen herkese nasip olur insallah

M

merhaba ben varim 8 aralikta transferim yapildi ve ikizlerime hamileyim. Zor bir surec gecirdim surekli aksilikler yasadim ama cok sukur dilegim gercek olacak isteyen herkese nasip olur insallah
Ayyy canim allah bebislerini kucagina almayi nasip etsin saglikli sihhatli valla negatifleri gordukce cok uzuluyoruz ve umudum gitgide kayboluyordu guzel orneklere ihtiyacimiz var

M

amin canım çektiginiz eziyetlerin sonunda evlatlarınıza sag saglim kavuşursunuz inşallah :KK68:

bende istanbul çapa tıp hastanesinde tedavi gördüm bi ücret ödemedim orasıda üniversite hastanesi ilk bir sene ücretsiz dedilero_O
Anlamadim ki heryerde ucret farkli islem hemen hemen ayni ama. Ozele para kaptirmayalim diye onlara guveniyoruz ama insallah bebislerimiz oyle de boylede bize tutunur :anneadayı:

biz özelde yaptırdık bu yüzden baya pahalıya geldi bize, yumurta başına 600 e geldi.4 yumurtam vardı donmuş ikisi transfer edildi tuttu 8 haftalıkken maalesef kaybettik. şimdi 2 adet kaldı.ilk denememi olucak? başarısız varmı?kaç kere? çünkü ona göre test falan yaptırmak gerekebilir yumurtalara.
İlk tup bebek denememiz

Histeroskopi yaptiran var mi bununla ilgili onerebileceginiz bir sey var mi yada faydasini gören var mi arkadaşlar?
Ben transfer oncesi yaptirmistim. Benim rahmimde kitle gibi bir kese vardi.onun icin yaptirdim ama sonradan ogrendigime gore tutma olasiligini arttiriyormus. Bu arada genel anestezi ile yapmislardi.

Back
X