dondurulmuş embriyo transferi

Bana da cumartesi demişlerdi. Geçen cuma kontrolde kalınlığı iyi bulmadı herhalde doktor Tebokan verdi. Yarın yine kontrolüm var. Senin kalınlık kaç çıktı canım?
7 diye bişii duydum ama emin değilim 4 tane içmeye başladım estrofem şimdi tetrayla prednole de başlıcam oyy çok yolum var daha

Bu arada cinsel ilişki yasak diil, yani transferden 2 gün önceye kadar izin veriyo doktor hatta rahim kasılmalarını etkilediği için tutunmasını bile kolaylaştırıyo normal döngü gibi düşünüyo vücut diye yazıyo internette benim doktorum da yasaklamadı. Tabi herkesin fikri bu konuda farklı olabilir gene de doktorunuza bi danışın derim

Bugün kontrole gittim ctesiyi pazartesiye aldılar daha kalınlaşsın daha iyi olur dediler dondurulmuş 2. Denemem 5. Gün embriyosu ctesiye az kaldı derken pazartesiyi beklicez şimdi her işte bi hayır vardır
benimde salı günü transfer peşpeşe olcaz :) adetin kaçıncı gününe geliyor transfer

Kizlar aklima ne takildi ben suan transfer oncesi tedavideyim yaa ensrofem hapi kullaniyorum doktor iliski yasakda demedi bana o konuya hic deyinmedi hatta bende sormadim 21inde kontrolum olacak size iliski yasak dediler mi transfer oncesi aklima takildi yanlis bir is yapmamak icin sizlere danisayim dedim
Canim bize dr yasaklamisti tedavi suresince enfeksiyon acisindan ama herkeste farkli olurmu bilemiyorum

Normalde 19. Gün transfer olucaktım 21. Güne attı :) iyi mi kötü mü bilemedim yarın tetra prednol ve progestana başlıyorum hayırlısı olsun hepimiz için tek embriyo mu 2 embriyo mu sende?
benimde 21. günü doktorların bi bildiği vardır canım 2 tane 5. gün embriyosu koyulcak benimde yarın kontrol var bende o ilaçlara yarın başlıcam nerede tedavi görüyorsun ve kaç tane transfer edicekler sana

benimde 21. günü doktorların bi bildiği vardır canım 2 tane 5. gün embriyosu koyulcak benimde yarın kontrol var bende o ilaçlara yarın başlıcam nerede tedavi görüyorsun ve kaç tane transfer edicekler sana
İlk tedavimi istanbulda yaptırmıştım şimdi ankara hacettepede yaptırıyorum, ilkinde 1 tane transfer ettiler tuttu ama 9. Haftada düşük yaptım şimdi 2 tane vericekler diye umut ediyorum, ay hayırlısıyla hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah çok zorlu bi süreç ben çok yıprandım ocakta ilk tedavim vardı hemen beklemeden 2. Ye başladım sabır sabır nereye kadar allah sonumuzu hayır etsin

İlk tedavimi istanbulda yaptırmıştım şimdi ankara hacettepede yaptırıyorum, ilkinde 1 tane transfer ettiler tuttu ama 9. Haftada düşük yaptım şimdi 2 tane vericekler diye umut ediyorum, ay hayırlısıyla hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah çok zorlu bi süreç ben çok yıprandım ocakta ilk tedavim vardı hemen beklemeden 2. Ye başladım sabır sabır nereye kadar allah sonumuzu hayır etsin
benimde ilki tuttu ama 6. haftada düşük yaptım ikinci denemede hiç olmadı bu üçüncü denememde 6 tane 5. gün birinci kalite oldu diğerlerinde 3 tane 3. güne zor geldiler ben elimden geleni yaptım artık Allah a kaldı tutup tutmaması canım inşallah seninle burda güzel haberler veririz peşpeşe :)

7 diye bişii duydum ama emin değilim 4 tane içmeye başladım estrofem şimdi tetrayla prednole de başlıcam oyy çok yolum var daha
8 duydum bende. Dün yine gittim kontrole 9 dedi güzel dedi. Nar suyu içiyorum. Cumartesi transfer var. Transfere kadar içerim nar suyunu.

Kortizonun rahime faydası ne canım?
Bunun yanında gerekli olduğu tartışmalı olan ancak merkezimizde faydalı olabileceğine inanılan östrojen hormonu (Estrofem tablet) kullanılmaktadır. Ayrıca transfer sırasında kısa süreli (4 günlük), kortizon (prednol) ve antibiyotik (tetradox) ilaçlarının da tutunmayı artırabileceğine inanadığımız için öneririz. Neden kullanılıyor bilmiyorum ama ben 5 gün kullandım transfer 2 gün önce başladım 5 gün kullandım

Bir paket hazır meyve suyu aldım. Sonra hergün evde sıktık. Şimdilerde nar da bulmakta zorlanıyoruz. Eşim manavları dolaşıp kötü de olsa almış bayağı.
Benim transferimin 6. Günü ben 3 günü içtim miğdemi çok ekşitti içemedim estorfem kullanıyorum diye devam etmedim transfere rahim kalınlığım 12 ile gittim ilkinde ananas yemişdim tutunmayı sağlıyor diye wc çıkmayı kolaylaştırmaktan başka bir işe yaramadı bunda onuda kullanmıyorum Dua ediyorum Rabbim kabul etsin inş can versin kan versin

Slm bayanlar. Bugün kontrolum vardı. Rahim kalinligim uygun olmadığı için transferim ertelendi. Adet sonrası histeroskopi olup ardından yeniden yumurta toplama işlemi ve opu. Sonrasında ise taze embriyo ve dondurulmus embriyolarim birlikte transfer edilecek.

Back
X