- 31 Ocak 2014
- 853
- 718
- 53
- Konu Sahibi papatyyaa123
- #1.201
Kizlar degerim 30 cikti 10.gun sizce nasil dr tebrik etti ama pazartesi bida bakilcak dua edin bana boyle olup yukselen varmi cok korkuyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yukselen kisilerin paylasimlarini okumustum canim sen umudunu kapatma olumlu dusun hep bebisinle iletisim kur ikiye katlanan da cok gordum moral cok onemliKizlar degerim 30 cikti 10.gun sizce nasil dr tebrik etti ama pazartesi bida bakilcak dua edin bana boyle olup yukselen varmi cok korkuyorum![]()
papatyyaa123 canm tebrık ederım bak dedım sanà hiç moreli bozma dua et bol bol bebegınle konus nekadar olumlu olursa okadar ıyı olur pozıtıf dusun pozıtıf olsun
Kizlar valla cok haklisiniz kesinlikle moral cok onemliymis dr a gore 10.gun deger iyi aslinda tek embriyo oldugu icin insallah pazartesi 2ye katlar ne sevinebildim ne uzulebildim arada kaldim :)Yukselen kisilerin paylasimlarini okumustum canim sen umudunu kapatma olumlu dusun hep bebisinle iletisim kur ikiye katlanan da cok gordum moral cok onemli
Üzülme yükselir.ümidini yitirme. Pzt tekrar yaptir bak nekadar artış varKizlar degerim 30 cikti 10.gun sizce nasil dr tebrik etti ama pazartesi bida bakilcak dua edin bana boyle olup yukselen varmi cok korkuyorum![]()
Aynen. Üzülmenin anca zarari varBuarada transfer olucak yada olan arkadaslara sesleniyorum kesinlikle idrar testi yapmayin ben yaptim ve kendimi cok yiprattim belki yuksek olacak testide dusurdum gidisati etkiledim uzulerek tum gece aglamistim cunku sakin idrar yapmayin cunku idrarda cikmiyor hemen kendinizi bosa uzmeyin
Yükselir İnşallah.Kizlar degerim 30 cikti 10.gun sizce nasil dr tebrik etti ama pazartesi bida bakilcak dua edin bana boyle olup yukselen varmi cok korkuyorum![]()
İnşaallah yükselir benim 2.test de negatifYükselir İnşallah.
Ilkini kac gun sonra yaptin ve kac cikti canim 5.gun embriyoaumuydu ne desek bos asla teselli degil ama rabbim boylesini hayirli gormus sabret sabretki tum dualarin kabul olsun allah kabul etmeyecegi duayi ettirmezmis toparlan ve yeniden baslaİnşaallah yükselir benim 2.test de negatifben ara vereceğim sonra da kuvvetim olursa yeniden denerim
İlki perşembe idi 0,100 idi sanırım bugünkü de negatifmiş değerini sormadım evet 5. Gün dondurulmuş idi geçen seferki transferde gebelik oldu ama gelişmemişti emin ol bu daha kolay sonradan üzülmektense....Ilkini kac gun sonra yaptin ve kac cikti canim 5.gun embriyoaumuydu ne desek bos asla teselli degil ama rabbim boylesini hayirli gormus sabret sabretki tum dualarin kabul olsun allah kabul etmeyecegi duayi ettirmezmis toparlan ve yeniden basla
Evet canim bende sevindim dr normal degerler araliginda dedi sadece 2ye katlanmasi gerekiyo insallah dualarinizla :)P apatyam canım bak ne güzel çıkmış iste uzulme pazartesi eminim ikiye üçe katlanicaktir![]()
Tabiiii ben hep dogcaksa sag salim tutsun diye dua ediyodum okuduysan basini ben 16 haftalikken suni sanciyla normal dogum yaptim bebeklerimi kaybettim oyuzden hic moralini bozma allah beterinden korusunİlki perşembe idi 0,100 idi sanırım bugünkü de negatifmiş değerini sormadım evet 5. Gün dondurulmuş idi geçen seferki transferde gebelik oldu ama gelişmemişti emin ol bu daha kolay sonradan üzülmektense....
Benimde 19 haftalik bebegim karnimda ölünce suni sanciyla dogum yapmıştımTabiiii ben hep dogcaksa sag salim tutsun diye dua ediyodum okuduysan basini ben 16 haftalikken suni sanciyla normal dogum yaptim bebeklerimi kaybettim oyuzden hic moralini bozma allah beterinden korusun
Allah bundan sonra bu acilari bir daha gostermesin insallah en kisa zamanda yuzunuzu guldursun.Benimde 19 haftalik bebegim karnimda ölünce suni sanciyla dogum yapmıştım![]()
Amin inşallah. Cok tesekkurlerAllah bundan sonra bu acilari bir daha gostermesin insallah en kisa zamanda yuzunuzu guldursun.
Amin inşallahAminnn inşş inşş rabbim herkeze saglıklı hayırlı evlat versin bol dua edelim
Canım benim sağılasın ben ilk günkü Şoku atlattım ve hemen araştırmaya başladım aslında doktoruma güvenim tam ama laboratuvarları mı sıkıntılı diye düşünmeye başladım çünkü doktor sadece yaş faktörü diyor ama benden 7 yaş büyük bir arkadaşımın hamile olduğunu bugün duydum demek ki doktorum başarısızlığa bahane üretiyor bu nedenle regl olup bir dahaki ay yine deneyeceğimTabiiii ben hep dogcaksa sag salim tutsun diye dua ediyodum okuduysan basini ben 16 haftalikken suni sanciyla normal dogum yaptim bebeklerimi kaybettim oyuzden hic moralini bozma allah beterinden korusun