- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
- Konu Sahibi papatyyaa123
- #1.361
Ayhhh canim benim harikasin. Çok güzel yazmışsın. Çok sağol inşallah yüce Rabbim hepimize hayırlısı ile sağlıklı evlatlar verir.Aysegulsen merhaba canım, öncelikle Allah hakkında h ayirlisini versin.benim bildigim transfer adetin 17.günleri gibi yapılıyor mutlaka doktorun herşeyi daha iyi biliyordur illede o tarih olucak diye bir durum yok.her insan ayrı bir dünya hepimizin vücudu ayrı kapalı bir kutu.benim doktorum kalinlik ve tutunma icin transferden önce ve test tarihinden bir hafta sonraya kadar climara bant vermisti.bunu da sor istersen doktoruna.birde ben transfer günü doktoruma crinone jel değilde iğne kullansam dedim sen iğneyi çok kolay sanıyorsun galiba kalcalarin mosmor olur ve yatıp uyuyamazsin demişti doğruymuş kullananlarda öyle soyluyor,ayrıca jel en etkilisidir demişti ona devam ettim ediyorum.internettede en etkili olanın vajinal jel olduğunu okudum.Inşallah bundan sonraki t edavin hayırlısıyla mutlu son olur.inancını yitirme.elimden ne geliyorsa yardım ederim istedigin kadar soru sorabilirsin![]()
Bantı bu sefer istemeyi düşünüyorum ben de estrofem yetersiz olabilir bana. Benim şöyle bir problemim var aslında ilk denemeden sonra adetlerim düzensizleşti adetim çok erken geliyor. İşte tam kalinlasacak diyoruz lekelenme başlıyor kanama geliyor ardından hem de çok erken. E zaten kanama ile rahim inceliyor.
Bu arada senin durum ne var mi hamilelik , gün mü sayiyorsun yoksa? :)