dondurulmuş embriyo transferi

Pek bisi sorulmuyor zaten kaan beye maalesef ocak ayinda vitaminlere basladik esimde bi problem yok ama sigara kullaniyor die onada vitamin verdi 5 subatta ignelere basladik subat 21inde opu oldu canim aklina bisi takilirsa sorabilirsin sali gunude histeroskopi yapilacak
Canim insallah guzel sonucu alirsin herkes kaan bey hakkinda isinde iyi oldugunu soyluyor ben tvde programinida izledim cok guvendim umarim bizede ugurlu gelir :) ilk gorusmede ilk tedavimden cok konustugumuz icin anlatmadi nasil bi yol izleyecegini sadece adetle gel 2 ay dondurcam sonra transfer dedi histereskopi bana yapmicak daha once oldugu icin yani adetle gidersem bi sorun cikmazsa 1 ay vitamin 1 ay opu 2 ayda dondurma 4 ay suruyor tedavi degilmi senin kac yumurta toplandi kacinci gunde donndurdu canim cok soru sordum ama kusura bakma

Merhaba,

Aranıza yeni katıldım. Aslında 6 sene kadar önce bu forumdan çıkmazdım :) 4 yaşında bir tüp kuzu annesiyim :) kızıma 3. Denememde kavuştum çok şükür. Çok hareketli ve zor bir bebekti ve çocukluğu da aynen öyle. Bir çocuk yeter başka düşünemem derken şimdi çok kardeş istiyor ve ben de sanırım istiyorum. 5 yıl önce 3 blast embriyom dondurulmuştu onlarla denemeyi düşünüyorum ama yazı geçirip biraz kilo vermek istiyorum önce. 5 yıl donuk kaldıktan sonra durumları nedir bebişlerimin bilemiyorum... yaşım 37 oldu ve tren kaçıyor artık. Hiç bu kadar uzun ara verip dondurulmuş deneyen oldu mu merak ettim... Hepinize sevgiler.

Canım ben de geçen ay adetin 21.günü lucrin depot vurundum ama benim tek dozdu. Benim vurundugum iğnenin vücutta 3 ay etkisi oluyor dedi doktor.
Geçici süre ile vücudu sanırım menopoza sokuyor. Maalesef rahim inceliginden dolayı geçen ay iptal oldu transfer. Bu ay da iptal yolunda gibi p.tesi netleşecek. Yine iptal olursa tekrar o iğneden vurdurabilir benim doktor
teşekkür ederim canım, ben adetin 21. günü 10 mg lucrin vurunacağım tekrar adet oluncaya kadar adet olunca 5 mg düşürecekmişiz. Benim de opu aralıkta oldu sonrasında ohss oldum 10 gün hastanede yattım. derken safra kesemde taş çıktı ameliyat oldum. aradan baya bir zaman geçti

kızlar merhaba. bugün transferimin 5.günü. illk günden beri evde test yapıyorum. şimdiye dek çıkmamıştı. ama bugün sabah çok çok silik ikinci çizgi belirdi. hayalet gibi. acaba hamilemiyimdir??

kızlar merhaba. bugün transferimin 5.günü. illk günden beri evde test yapıyorum. şimdiye dek çıkmamıştı. ama bugün sabah çok çok silik ikinci çizgi belirdi. hayalet gibi. acaba hamilemiyimdir??

2. Denemem dondurulmuş embriyo ile olmuştu ve 5. Gün kanda 60 civarı bir sonuç çıkmıştı. Kendİ deneyimimden yola çıkarak dondurulmuş embriyolar ile daha yüksek Bhcg değerİ alındığını söyleyebilirim. Ben idrar testinde çizgi çıkmadığında hiçbir Zaman güvenmedim çünkü 2 aylık hamileyken öylesine test yapsam da silik çıkıyordu. Yani hayalet çizgi varsa bu hamilesiniz demektir tebrİkler. Şimdi asıl heyecanlı kısım bhcgnin 2 ye katlanmasını beklemek :))

teşekkür ederim canım, ben adetin 21. günü 10 mg lucrin vurunacağım tekrar adet oluncaya kadar adet olunca 5 mg düşürecekmişiz. Benim de opu aralıkta oldu sonrasında ohss oldum 10 gün hastanede yattım. derken safra kesemde taş çıktı ameliyat oldum. aradan baya bir zaman geçti
Anladım canım çok geçmiş olsun. Atlatmışsın şükür. Benim de opu kasımda oldu. Ohss oldum sanırım ben de. Şubatta ilkini denedik kimyasal oldu. İkincisi için başladık ancak rahim inceliginden dolayı bi türlü transfer olmadi. Senin için de hepimiz için de hayırlısı olur inşallah canım. Rabbim kucaklarimizi boş birakmasin

2. Denemem dondurulmuş embriyo ile olmuştu ve 5. Gün kanda 60 civarı bir sonuç çıkmıştı. Kendİ deneyimimden yola çıkarak dondurulmuş embriyolar ile daha yüksek Bhcg değerİ alındığını söyleyebilirim. Ben idrar testinde çizgi çıkmadığında hiçbir Zaman güvenmedim çünkü 2 aylık hamileyken öylesine test yapsam da silik çıkıyordu. Yani hayalet çizgi varsa bu hamilesiniz demektir tebrİkler. Şimdi asıl heyecanlı kısım bhcgnin 2 ye katlanmasını beklemek :))

ay canım inşallah. ama henüz kan testi istemiyorum. 8.gün kanda baktırıcam bakalım. ilaçların etkisiyle mi böyle çıktı diyede korkuyorum biraz bakalım hayırlısı.

Anladım canım çok geçmiş olsun. Atlatmışsın şükür. Benim de opu kasımda oldu. Ohss oldum sanırım ben de. Şubatta ilkini denedik kimyasal oldu. İkincisi için başladık ancak rahim inceliginden dolayı bi türlü transfer olmadi. Senin için de hepimiz için de hayırlısı olur inşallah canım. Rabbim kucaklarimizi boş birakmasin
Amin canım benim inşallah allah isteyen herkese nasip etsin

ay canım inşallah. ama henüz kan testi istemiyorum. 8.gün kanda baktırıcam bakalım. ilaçların etkisiyle mi böyle çıktı diyede korkuyorum biraz bakalım hayırlısı.
mirafe mirafe umarım kırmızı çizgileri net olarak görürsün çok sevindim senin adına, çift embriyo mu koyulmuştu? Ben de çift mi koydursam tek mi kararsızım

mirafe mirafe umarım kırmızı çizgileri net olarak görürsün çok sevindim senin adına, çift embriyo mu koyulmuştu? Ben de çift mi koydursam tek mi kararsızım

çift embriyo konuldu canım. 6. gün embriyosu ikiside ve iyi kalitede. insaşşah sonucuda güzel olur. bence çift koydur derim. tutma oranı dahada yükseliyor.

Canim insallah guzel sonucu alirsin herkes kaan bey hakkinda isinde iyi oldugunu soyluyor ben tvde programinida izledim cok guvendim umarim bizede ugurlu gelir :) ilk gorusmede ilk tedavimden cok konustugumuz icin anlatmadi nasil bi yol izleyecegini sadece adetle gel 2 ay dondurcam sonra transfer dedi histereskopi bana yapmicak daha once oldugu icin yani adetle gidersem bi sorun cikmazsa 1 ay vitamin 1 ay opu 2 ayda dondurma 4 ay suruyor tedavi degilmi senin kac yumurta toplandi kacinci gunde donndurdu canim cok soru sordum ama kusura bakma
Ne kusuri canim ya hepimiz ayni telas icindeyiz 9 yumurta toplandi 6 si donduruldu toplandigi gunu saymazsak 3.gun donduruldu cozuluncede bekletiliyormus sanirim baaklim yarin histo var ne dicek bakalim kaan bey

Herkese merhaba
Dondurulmuş embriyom için transfer tarihini bekliyorum.. Aslında birkaç aydır end inceliği yüzünden iptal oluyor..
Estrofem ve bantlar bende işe yaramadı..herkesin bünyesi farklı.. Bu ay ilaçsız doğal haline bırakalım dedik..adetimin 8. Günü dr bugün gonal-f verdi..nar suyu ve hayıt tohumu çayını içiyorum..tebokan da içiyorum dr vermemesine rağmen..zararı olduğunu düşünmüyorum..Rahmi'n kalınlaşması için tavsiyeleriniz varsa lütfen yazın...
Herkese bu yolda başarılar

Ne kusuri canim ya hepimiz ayni telas icindeyiz 9 yumurta toplandi 6 si donduruldu toplandigi gunu saymazsak 3.gun donduruldu cozuluncede bekletiliyormus sanirim baaklim yarin histo var ne dicek bakalim kaan bey
Canim nasilsin histereskopi oldunmu dr ne dedi transfer hakkinda birsey soyledimi

[QUOTEysegulsen, post: 46278316, member: 680691"]Benim ilk transfer de seninki gibi oldu canim. Birkaç ay bekledik. İlki kimyasal oldu. Şimdi yine iki aydır bekliyoruz. Dediğin gibi bilimsel bi kanıtı yok ama biz bişeylerden medet umuyoruz işte: ( ilaç olarak estrofem bir de coraspin içiyorum. Galiba yeterli olmuyor. Bu ay başka bişeyler vermesini isteyecem artik[/QUOTE]
Canım bende aynı ilacı kullandım bide biraz bekledik transfer için hemen transfer olmadık rahim kalınlaşmayınca olmuyo bebek tutunamıyo

merhaba arkadaslar
bende ayın 2sınde 1 tane 5. gün embriyosu transferi oldum ve sonuc ıcın 11 mayısı bekliyorum. beklerden de ızınlıyım evde oyurup topik topik geziniyorum, hem benim gibi olanları görüp iyi hissediyorum hemde kafamdaki sorulara cevap buluyorum.
ama yinede size birşey sormak istiyorum transferimin 5. günü ve benim normal adetim yarın. herzamanki adet belirtilerim var ellerde ve ayaklarda üşüme bide bel ağrısı. şimdi ben diyelim ki tutmadı yarın adet mı olacağım yoksa kullandığım ilaçlardan dolayı gecikmemi olacak.bu arada vajınal jel ve bırde cyclo prognova nın beyaz kapsullerını kullanıyorum.

merhaba arkadaslar
bende ayın 2sınde 1 tane 5. gün embriyosu transferi oldum ve sonuc ıcın 11 mayısı bekliyorum. beklerden de ızınlıyım evde oyurup topik topik geziniyorum, hem benim gibi olanları görüp iyi hissediyorum hemde kafamdaki sorulara cevap buluyorum.
ama yinede size birşey sormak istiyorum transferimin 5. günü ve benim normal adetim yarın. herzamanki adet belirtilerim var ellerde ve ayaklarda üşüme bide bel ağrısı. şimdi ben diyelim ki tutmadı yarın adet mı olacağım yoksa kullandığım ilaçlardan dolayı gecikmemi olacak.bu arada vajınal jel ve bırde cyclo prognova nın beyaz kapsullerını kullanıyorum.
Canım herşeyden önce hayırlı olsun inşallah p ozitifi görürsünüz.transferden sonra verilen ilaclarda adet engelleyicide var yani,sonuç negatife olsa yarın yada sonra adetin baslamicak.ayrıca adet sancisina benzer ağrılar normalmis endişe etme.test gunune kadar en azından evde bol bol dinlen asla sürekli yat demiyorum tabi.ağır işler ani hareketler yapma birde ananas aldir eşine hergün yemeye çalış tutunmada etkili olduğunu duydum ve genelde tüketen çok.tedbir kuldan takdir Allah dan.

merhaba arkadaslar

Hayırlı uğurlu olsun...Allah'ın izni ile ayın 11 inde hamile haberinizde verirsin...
Bişey sorucam adet günün yarınsa kaçıncı gün transfer oldun...rahim kalınlığın kaçtı transferde
Bende transfer için gün sayıyorumda bu yüzden sürekli bi araştırma halindeyim

Canım herşeyden önce hayırlı olsun inşallah p ozitifi görürsünüz.transferden sonra verilen ilaclarda adet engelleyicide var yani,sonuç negatife olsa yarın yada sonra adetin baslamicak.ayrıca adet sancisina benzer ağrılar normalmis endişe etme.test gunune kadar en azından evde bol bol dinlen asla sürekli yat demiyorum tabi.ağır işler ani hareketler yapma birde ananas aldir eşine hergün yemeye çalış tutunmada etkili olduğunu duydum ve genelde tüketen çok.tedbir kuldan takdir Allah dan.
tsk ederim canım yardımın için. cevabın iyi oldu, şimdi ben adet olmadım tuttu diye gereksiz bir ümide girerdim.bu işte ümitlenmekte ümitsiz olmakta problem. işten izin aldım pazartesi başlayacağım tabı dikkatli. ananas yedim ilk iki gün sonra kabak çekirdeği okudum burda ondanda yedim ve yemeye devam ediyorum.çok güzel demişsin tedbir bizden takdir Allah tan. Rabiim evlat hasreti çeken herkese bu duyguyu yaşatsın.

Hayırlı uğurlu olsun...Allah'ın izni ile ayın 11 inde hamile haberinizde verirsin...
Bişey sorucam adet günün yarınsa kaçıncı gün transfer oldun...rahim kalınlığın kaçtı transferde
Bende transfer için gün sayıyorumda bu yüzden sürekli bi araştırma halindeyim
inşallah canım. hepimiz pozitifi görsek ve negatif nedir hiç bilmesek öğrenmesek ne güzel olur degil mi.
biliyorum bu araştırma duygusunu çünkü çok uzun zamandır tedavideyim ve her aşamada aynı sayfaları baştan başa okuyurum bir daha birdaha. eğer yanlış hesaplamadıysam adet döngümün 19. günü transfer oldum. ben 2 kez kontrole gittim üçüncüde transfer oldum. transferden önceki kontrolumde rahim kalınlığı 7 civarıydı ve bu konrtolden 5 gun sonra transfer oldum. bir daha hiç bakılmadı sadece doktor herşey yolunda dedi inan başka birşey bılmıyorum ve hiçte merak etmedım çünkü çok şey bilmek bazen bana iyi hissettirmiyor çok kaptırıyorum kendimi.kendmi merkezimin ve doktorumun ellerine bıraktım gitti. :)

Back
X