• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmus embriyo transferi

Seval_cagla

hadi gel artk çk yorulduk
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2009
1.207
855
648
43
Slm 35 yasindayim sag tup tikali esimde varikosel 3cu grande sagli sollu denildi2yil once ameliyat oldu ve normale dondu 5dusugum var genetik arastirma yapildi herhangi bir sorun yok asiri pihtilasmadan olabilir dendi ve tup bebege basladik 27 ekimde 5 yumurtam toplandi 5ide dollendi 1ci kalite dendi 3gunluk donduruldular 10 gune adet olacaksin gunlluk 2.5litre su ve hergun 1yumurta tuket denildi ayrica folio kullaniyorum ve adet oldugunu 3gunu gineraya basla denildi 2 ci adeti olacaksin 1ci gunu estrofeme basla ve bize haber ver denildi sormak istedigim su bir cok topige girdim ve arkadaslara sordum herbiri farkli seyler soyledi esrofemi 3gun basladik ,muayene olmadan baslatilmadi,gobekten menopoz ignesi vs hocam umarim okursunuz cok zor bir surec transferim ne zaman yani adetin kacinci gunu olur muayene edilmeden estrofemin ne zaman baslanacagi belirlenebilir ve transfer islemi uygunabilme tarihi verilebilirmi. Nasil bi seyirdir?

Back
X