sedayildizi ne zaman test yapacaksin
canım test gunum 20 subatt cok heycanlıyım benım besıncı denemem hıc bır belırtımde yokkkk ıns cok ıstıyorum bu sefer olsun lutfenn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sedayildizi ne zaman test yapacaksin
16 gunum oluyor bana bıraz uzun gelı ama anlamaım kızlar transferım 5 de oldu sonucum 20 de
kızlar cok sıddetlı bas agrım varrr ılac almamak ıcın zor duruyorum hastaneyı aradım minoset almamı soyledıler ama yınede korkuyorum ben
benimde transferim pazartesi.sera ikimiz ayni gün test yapacagiz.insallah positif olur
16 gunum oluyor bana bıraz uzun gelı ama anlamaım kızlar transferım 5 de oldu sonucum 20 de
allah dualarımızı kabul etsin!!inşallah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
ebrucugum hakkında hayırlısı olsun ınsallahhhh senın ıcın dua edıcem bu arada bır belırtı fılsn bısııı oldumu brnım 4 gunum hıc bısıı hıssetmıyorummmm kızlar hıssetmek zorunda degılım dımııı
kızlar yarın test günüm dua edin ne olur
Sera yarın buyuk gun canım hayırlısı olsun rahat ol ınsallah basarıcaksın bebeklerın senı terketmesın ınsallah
s edaaaaa şimdi hastahaneden aradılar yarın saat 11.00 de hastahanede olacağım
12.00 de transferim var
SAHAYA ÇIKIYORUM ARKADAŞLAR
dua edin maçın skoru 2 - 0 olsun ben kazanayım
kızancıklar çok üşüdüler deep frezede artık alayım içime de ısınsınlar annelerinin sıcaklığını hissederlerse belki busefer sıkı sıkı tutunurlar dimi amaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2![]()