- 29 Kasım 2014
- 42
- 16
- 48
- 39
- Konu Sahibi sensizim05
-
merhaba, ben sana yardimci olamicam malesef.. ben de de tüp tutmadi. simdi dondurulmuslar ile yola devam edecegiz insallah. senin kac tane varBana yardimci olacak kimse yokmu acaba
Yuppi çok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin. Darısı başımıza insallahDondurulmuş transfer sonrası bugün pozitif sonuç aldım arkadaşlar.
Ilk denememdi canım. En başından dondurulmuş transfer olacağı belliydi bizim. Vucüt dinlensin diye. Transferden sonra 3. Gün işe başladım. 2 gün uzandım ama sürekli yatmadım. Zaten jeli koyar koymaz 15 dk Yürü Demişti doktor. Protein ağırlıklı beslendim. En az 1.5 litre su içtim.Cok sevindim canim darisi basimiza insallah kaçıncıdenemendi ben 2 kere de olumsu sonuc alinca sanki olmucakmis gibi korkuyorum tekrar ayni sonucualmaktan sen transferden sonra dinlendinmi neler yaptinbize de bilgi verirmisin tekrar baslamak istiyorum bende tedaviye
Ilk denememdi canım. En başından dondurulmuş transfer olacağı belliydi bizim. Vucüt dinlensin diye. Transferden sonra 3. Gün işe başladım. 2 gün uzandım ama sürekli yatmadım. Zaten jeli koyar koymaz 15 dk Yürü Demişti doktor. Protein ağırlıklı beslendim. En az 1.5 litre su içtim.
Hep cok pozitifim. Bebeklerime konuştum, eşim de öyle.
Hep dileklerimdesiniz. Tedavileriniz su gibi geçsin. Göbekler bebişlerle dolsun inşallah.Cok sevindim canim dua et bize de sen tedavini nerde oldun bende ilk denememde cok umutluydum ama olmadi sonraki denememde de aynı hersey allah dan bize de bol bol dua et nerde tedavi olmustun
TE="Lulinda, post: 38186349, member: 622135"]Hep dileklerimdesiniz. Tedavileriniz su çok i geçsin. Göbekler bebişlerle dolsun inşallah.
Ben Bahçeci Fulya da tedavi oldum.
bende bilmiyorum neden uzun protokol olduğunu yarın kontrolum var inşallah herşey yolundadır ve ilaç tedavisine başlayabilirim.Inşallah canim hayirli haberlerini aliriz kacinci denemen senin bende baslamayi düşünüyorum neden uzun surec olacak tedavin benim tedavim kocaeli ünv. de
Birde bahceci fulya ozel hastane galiba ben kocaeli unv.tedavi goruyorum maliyet olarak nasil hastane ve doktorlardan memnunmusun bunlar cok onemli canim bilgi verirsen sevinirim[/QUOTE]Insallah canim cok sagol yardimci oldugun icin insallah bende olumlu sonuc alirim
Birde bahceci fulya ozel hastane galiba ben kocaeli unv.tedavi goruyorum maliyet olarak nasil hastane ve doktorlardan memnunmusun bunlar cok onemli canim bilgi verirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?