dondurulmus embriyo

sensizim05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
42
16
48
39
Mrh araniza yeni katildim 2 tup bebek denemem oldu sonuc olumsuz dondurulmus embriyom var tekrar denemek istiyorum ama olumsuz sonuc almaktan korkuyorum dondurulmus embriyo ile hamile olanlar varmi acaba

Merhaba benim de opu sonrasi ohss riski oldugundan transfer yapilmadi ve donduruldu 13 donmus embriyom var,umarim basarili sonuclar alırız,donmus embriyodan korkmayin dinlenmis bünyede embriyo daha iyi tutunuyormus diyorlar

Insallah canim hayirlisi olsun hepimiz icin 2 tane dondurulmusum var deneyecegim ama olumsuz sonuç almaktan korkuyorum 3. denemem olacak psikolojim bozuldu rabbim hepimize yardimci olsun ins...

merhabalar benimde dondurulmuş transfer olacak onun için şuan tedavi aşamasındayım uzun protokol olacak tedavimde.
3 tane dondurulmuş embriyom var inşallah bi tanesi can olacak içimde.
benim ege ünv.tedavim senin nerede canım.

Inşallah canim hayirli haberlerini aliriz kacinci denemen senin bende baslamayi düşünüyorum neden uzun surec olacak tedavin benim tedavim kocaeli ünv. de

Cok sevindim canim darisi basimiza insallah kaçıncı denemendi ben 2 kere de olumsu sonuc alinca sanki olmucakmis gibi korkuyorum tekrar ayni sonucu almaktan sen transferden sonra dinlendinmi neler yaptin bize de bilgi verirmisin tekrar baslamak istiyorum bende tedaviye

Cok sevindim canim darisi basimiza insallah kaçıncıdenemendi ben 2 kere de olumsu sonuc alinca sanki olmucakmis gibi korkuyorum tekrar ayni sonucualmaktan sen transferden sonra dinlendinmi neler yaptinbize de bilgi verirmisin tekrar baslamak istiyorum bende tedaviye

Ilk denememdi canım. En başından dondurulmuş transfer olacağı belliydi bizim. Vucüt dinlensin diye. Transferden sonra 3. Gün işe başladım. 2 gün uzandım ama sürekli yatmadım. Zaten jeli koyar koymaz 15 dk Yürü Demişti doktor. Protein ağırlıklı beslendim. En az 1.5 litre su içtim.
Hep cok pozitifim. Bebeklerime konuştum, eşim de öyle.

Cok sevindim canim dua et bize de sen tedavini nerde oldun bende ilk denememde cok umutluydum ama olmadi sonraki denememde de aynı hersey allah dan bize de bol bol dua et nerde tedavi olmustun

Cok sevindim canim dua et bize de sen tedavini nerde oldun bende ilk denememde cok umutluydum ama olmadi sonraki denememde de aynı hersey allah dan bize de bol bol dua et nerde tedavi olmustun
Hep dileklerimdesiniz. Tedavileriniz su gibi geçsin. Göbekler bebişlerle dolsun inşallah.
Ben Bahçeci Fulya da tedavi oldum.

TE="Lulinda, post: 38186349, member: 622135"]Hep dileklerimdesiniz. Tedavileriniz su gibi geçsin. Göbekler bebişlerle dolsun inşallah.
Ben Bahçeci Fulya da tedavi oldum.[/QUOTE]

Insallah canim cok sagol yardimci oldugun icin insallah bende olumlu sonuc alirim

TE="Lulinda, post: 38186349, member: 622135"]Hep dileklerimdesiniz. Tedavileriniz su çok i geçsin. Göbekler bebişlerle dolsun inşallah.
Ben Bahçeci Fulya da tedavi oldum.

Insallah canim cok sagol yardimci oldugun icin insallah bende olumlu sonuc alirim[/QUOTE]
Birde bahceci fulya ozel hastane galiba ben kocaeli unv.tedavi goruyorum maliyet olarak nasil hastane ve doktorlardan memnunmusun bunlar cok onemli canim bilgi verirsen sevinirim

Inşallah canim hayirli haberlerini aliriz kacinci denemen senin bende baslamayi düşünüyorum neden uzun surec olacak tedavin benim tedavim kocaeli ünv. de
bende bilmiyorum neden uzun protokol olduğunu yarın kontrolum var inşallah herşey yolundadır ve ilaç tedavisine başlayabilirim.

Insallah canim cok sagol yardimci oldugun icin insallah bende olumlu sonuc alirim
Birde bahceci fulya ozel hastane galiba ben kocaeli unv.tedavi goruyorum maliyet olarak nasil hastane ve doktorlardan memnunmusun bunlar cok onemli canim bilgi verirsen sevinirim[/QUOTE]

Bahçeci özel bir klinik. Laboratuarı çok iyi. Klinik çok yoğun ve kalabalık. Bekleme çok ama doktorlar iyi. Herşey dahil 10000tl civarı ücretleri.
Tüp bebek 5400(çider üyesiysen)
İlaçlar 1500-2000
Testler ve hsg 2000 (6 aylık varsa kabul ediyorlar. )Yada dışarda daha ucuza yaptırılabılır.

arkadaşlar mrb.. bende dondurulmuş embriyolarımdan deneyeceğim en yakın zamanda inş. allah hepimize yardım etsin hepiniz dualarımdasınız.. hayırlı bir evlat versin rabbim inş.

Anladim
Birde bahceci fulya ozel hastane galiba ben kocaeli unv.tedavi goruyorum maliyet olarak nasil hastane ve doktorlardan memnunmusun bunlar cok onemli canim bilgi verirsen sevinirim

Bahçeci özel bir klinik. Laboratuarı çok iyi. Klinik çok yoğun ve kalabalık. Bekleme çok ama doktorlar iyi. Herşey dahil 10000tl civarı ücretleri.
Tüp bebek 5400(çider üyesiysen)
İlaçlar 1500-2000
Testler ve hsg 2000 (6 aylık varsa kabul ediyorlar. )Yada dışarda daha ucuza yaptırılabılır.[/QUOTE]

Anladim canim verdigin bilgiler icin cok tsk ederim sen ilk ordami oldun baska bir yerde tedavi gormusmuydun ilk seferde hamile kalmak cok guzel rabbim bizede nasip etsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…