Ben embriyo dondurmadim hic fakat tüp bebek merkezinde otururken bi cift gelip dondurulmuş embriyilarini baska hastaneye geçirmek istediklerini soylemisti hemsirelerde prosedürü anlatiyordu onlari duymuştum bashekimligin onayını almanız gerekiyor demişti hemsire onlara baskada bilgim yok konuda umarim istesiginiz gibi olur herşeyMerhaba arkadaslar sizlerin fikrine ihtiyacim var yardimci olursaniz sevirimben 8 senedir 7 kez tup bebek denemesi yaptim ve sonuc hep husran 5 ve 6. Denemelerim tuttu fakat dusukle sonuclandi ocak ayinda 7. Tedavime basladim ama ilaclarin yan etkisiyle cok fazla yumurtam olustu dondurma karari alindi dondurduk.mart ayinin sonlarinda dondurulmusun tedavisine basladim ama malesefki 3 gun once onunda negatif oldugunu ogrendim ve nedense bunun birazda hastaneyle alakali olabilecegini dusunuyorum ve kaln 2 embriyomu emsey hastanesine tasiyip orda denemek istiyorum sizlere Sorum embriyosunu bi hastaneden bi hastaneye tasiyan varmi tasidiysaniz sonuc ne oldu herhangi bi problem yasaniyormu bu konuda yasadiklarinizdan bilgi verirseniz sevinirim
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız ❤❤Merhaba ben taşıdım canım hiç bir sorun yaşamadım aradaki evraklar hazırlandı elimize taşıma tüpü verdiler eşimle gidip alıp yeni hastaneye geldik teslim ettik transferim oldu şu an beklemedeyim
Tesekkur ederim bilgi icinBen embriyo dondurmadim hic fakat tüp bebek merkezinde otururken bi cift gelip dondurulmuş embriyilarini baska hastaneye geçirmek istediklerini soylemisti hemsirelerde prosedürü anlatiyordu onlari duymuştum bashekimligin onayını almanız gerekiyor demişti hemsire onlara baskada bilgim yok konuda umarim istesiginiz gibi olur herşey
Merhaba ben taşıdım canım hiç bir sorun yaşamadım aradaki evraklar hazırlandı elimize taşıma tüpü verdiler eşimle gidip alıp yeni hastaneye geldik teslim ettik transferim oldu şu an beklemedeyim
[/QUOTE
Ins sonucunda cok guzel olur canim kacinci gunundesin suan tasimaya kararliyim bende ins bayramdan sonra gidip gorusucem
Ins canim ins sen suan tedavidemisin eger oylese hangi asamadasinİnşallah güzel sonuçlar alırsınız ❤❤
Özet geciyimIns canim ins sen suan tedavidemisin eger oylese hangi asamadasin
Çok teşekkür ederim canım inşallahİnşallah güzel sonuçlar alırsınız ❤❤
Hep bi karsama roman yazsak olucak cinsteniz beninde ameliyatlar tedaviler dusuklerÖzet geciyim3 aşılama 2si basarisiz 1i kimyasal 1 tüp bebek 11. Haftada kalbi durdu. 3 ay ara verdim kurtajdan sonra ramazanda adetimle gidecem kontol icin tedavi oncesi hersey yolunda mi diye kismetse bayramdan sonraki adetlede baslarim tekrar
Ins sonucun cok guzel olur canim duamdasin rabbim yuzunuzu guldursun ins kacinci gunundesin trasferinin.birde tasima konusunda birebir yasan kisi olarak icimi rahatlattin cok tesekkurlerMerhaba ben taşıdım canım hiç bir sorun yaşamadım aradaki evraklar hazırlandı elimize taşıma tüpü verdiler eşimle gidip alıp yeni hastaneye geldik teslim ettik transferim oldu şu an beklemedeyim
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bugün 5. Günümdü kısmetse pazartesi test günüm
Olsun hiç önemli değilhatlar karisti ilk yazdigimi sacma ve yalnis yazmisim duzelteyim dedim baktim sen cevap vermissin p.tesi mutlaka haber ver canim heycanla hamisimmmm haberini bekliyorum
Ben yine universite hastanesinde docente gidecem bu defa olmazsa 3.ye İstanbul bahceciyi dusunuyorum insallah gerek kalmazHep bi karsama roman yazsak olucak cinsteniz beninde ameliyatlar tedaviler dusuklerguluyorz aglanacak halimize bende bayramdan sonraki adetimde dusunuyorum baslamayi cok soru soruyorum galiba ama arastirmak fikir edinmek amacli hep nerde baslicaksin tedavine
Ya bende bu sonkinde unuversite hastanesine gittik ama memnun kalamadim.yani benim 6 tane basarisizim varken hic ekstradan birsey yapilmadi herkese neyse bana da o yapildi bu kadar basarisizliga birseyler yapilmaliydi die dusunuyorumBen yine universite hastanesinde docente gidecem bu defa olmazsa 3.ye İstanbul bahceciyi dusunuyorum insallah gerek kalmaz
Yani mutlaka yapilacak biseyler vardir zaten olumsuzlardan sonra ayni yerde devam etmek bana dogru gelmiyorYa bende bu sonkinde unuversite hastanesine gittik ama memnun kalamadim.yani benim 6 tane basarisizim varken hic ekstradan birsey yapilmadi herkese neyse bana da o yapildi bu kadar basarisizliga birseyler yapilmaliydi die dusunuyorum
Canim varmi bir belirtin falan yarin test gunun duam seninlle ins rabbim sevindirsin seniHakkımızda hayırlısı olsun inşallah bugün 5. Günümdü kısmetse pazartesi test günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?