Dondurulmuş embriyoyla 7 haftalık gebeyim.Bebeğin gelişimi geriden geliyor, benzer durumu yaşayan var mı?

sem06

Pamuk kızım,bebeğim,acın büyük;seni çok özlüyorum.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
948
727
103
45
Merhaba hanımlar, dondurulmuş embriyoyla 7+3 haftalık gebeyim. Bebeğimin gelişimi geriden geliyor 1 hafta kadar..doktorum, çok arzu ettikleri bir durum olmadığını, takipte olacağını, bebeğin kalbinin normal attığını söyledi. Oldukça endişeliyim, daha önce kucağıma alamadan kızımı kaybettim. 2 boş gebelik ve kürtaj geçirdim. Bir de kimyasalım var. O yüzden, benzer bir durum yaşayan varsa, paylaşımları bekliyorum..

Merhaba hanımlar, dondurulmuş embriyoyla 7+3 haftalık gebeyim. Bebeğimin gelişimi geriden geliyor 1 hafta kadar..doktorum, çok arzu ettikleri bir durum olmadığını, takipte olacağını, bebeğin kalbinin normal attığını söyledi. Oldukça endişeliyim, daha önce kucağıma alamadan kızımı kaybettim. 2 boş gebelik ve kürtaj geçirdim. Bir de kimyasalım var. O yüzden, benzer bir durum yaşayan varsa, paylaşımları bekliyorum..
Önceki kayiplariniz için üzüldüm,umarım bu kez her şey yolunda gider sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza 🤲 öncekilerde yaşanan sıkıntıların sebebi neydi acaba
Bana da tüp bebek denmişti 0,55 amh ve 13 fsh ile ancak süreç malum o yüzden kendim deniyorum gebe kalmayı 🤰🤲

40 yaşındayım. Kızım ilk tüp bebek denememle olmuştu ve 22.haftada hidrosefali teşhisiyle normal doğumla tahliye ettiler. Sonrasında arka arkaya 2 negatif deneme, 2 boş gebelik, kendiliğinden kimyasal gebelik yaşadım. Genetik temiz çıktı ancak kan pıhtılaşması da çıktı. Embriyoların genetikleri de normal çıktı. Nedeni bilinmiyor. Yaş da olabilir, başka kör noktalar da..hematolojide lupus, otoimmün her testimi yaptırdım, normal çıktı. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hergün..

Bebeğinin gelişiminde gün, hafta sıkıntısı olanlar lütfen paylaşın..

Merhabaa yazınızı okuyunca sürecinizi merak ederek yazmak istedim.benimde dondurulmuş 3.gün emriosu ile 7 haftalık olmam gerekirken bir hafta geriden geldiğimi söyledi doktor,kalbi şuan için atıyor dedi doktor
böyle durumlaard güzel süreç olaan aarkaadaşların yorumlarını hiç görmedim
bu yüzden kalbi atsada kürtaj olacam gözüyle bakıyorum kendime

Merhabaa yazınızı okuyunca sürecinizi merak ederek yazmak istedim.benimde dondurulmuş 3.gün emriosu ile 7 haftalık olmam gerekirken bir hafta geriden geldiğimi söyledi doktor,kalbi şuan için atıyor dedi doktor
böyle durumlaard güzel süreç olaan aarkaadaşların yorumlarını hiç görmedim
bu yüzden kalbi atsada kürtaj olacam gözüyle bakıyorum kendime
Kalbi durdu 7-8 hafta arası..kürtaj oldum 6 ay önce..trizomi 2 nedeniyle gelişimi geriden geliyormuş, kromozomsal bir durum..

Back
X