Dondurulmuş emriyo ile hamile kalan varmı acaba?

sanki içimi okuyosun,sende benim gibi biraz paniksin:)))ben dondurulmuştan önce gebe kalmıştım ama bebeğim 8 hafta dayanabildi.o zaman daha bilgisizdim ve korkusuzdum,şimdi bazı şeyleri öğrendikçe ve yaşadıkça korkularım arttı,ama zaten normaldede bir çok kadın düşük yapıyor ve bunları yaşıyor,tek farkımız biz biraz zor elde ettiğimizden bizdeki etkileri ve yıkımları fazla oluyor,transfer tarihim belli olacakmı,donmuşlarım çözülecekmi,tutunacaklarmı gebe kalabilecekmiyim,bebeğim sağlıklıca doğacakmı,anlıcağın bu bebeği kucağıma alana kadar ölüp ölüp dirileceğim,yapıcak bişey yok kulaklarımızı tıkayıp,korkularımızı atıp streslerimizden kurtulup sadece bebeğimize odaklanalım,hiç olumsuz düşünmeyelim,allahım yardımcımız olur ve herşeyi yoluna sokar,korkuların bize kattığı stresten mutsuzluktan başka birşey değil,kendimizi korkularımıza teslim etmeyelim,bebeğimize kavuşacağımız anı hayal edelim:)))inşallah hepimizin sağlıklı güzel yavruları olacak

Merhaba valla beni çözdün. hep aklımda. hayallerle yaşıyorum.

allah öncelikle sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize.

saol canım teşekkür ederim.Allah sanada nasip etsin.benim 2. tedavimdi.canlı yerleştirildimi demeni anlamadım canım.dondurulmuşlara geçmeden evvel 10 ay ara verdim.daha çok sulu şeyler yedim kabız olmamak için gaz olmamasına dikkat ettim.tedavi olmadan 3 ay önce soğan kürü yaptım ama bir işe yaramadı.

canım benim çok sağol amin amin..canlı derken:)))yani dondurulmuşlara geçmeden evvel transferin olmadımı??hani bazen yumurtalar toplandıktan sonra hiç transfer yapılmadan rahim hazır olmuyor ve embriyolar direk dondurulabiliyor..daha evvel gebelik yaşadınmı?ilk tedavinde dondurulmuşlarla şansını denemişmiydin?yani hikayeni merak ediyorum:))

canım benim çok sağol amin amin..canlı derken:)))yani dondurulmuşlara geçmeden evvel transferin olmadımı??hani bazen yumurtalar toplandıktan sonra hiç transfer yapılmadan rahim hazır olmuyor ve embriyolar direk dondurulabiliyor..daha evvel gebelik yaşadınmı?ilk tedavinde dondurulmuşlarla şansını denemişmiydin?yani hikayeni merak ediyorum:))

saol canım ne demek.yumurta topladıktan sonra transfer yapıldı ama tutmadı.yok hiç gebelik yaşamadım.ilk kez dondurulmuş denedim yani oda tutdu çok şükür.ben ilk 2011 ocağında yaptırdım.yumurta felan toplandı ama tutmadı.sonrada 2011 ekiminde yaptırdım onlarda dondurulmuştu.2 tane transfer yapıldı.çok şükür onda da tutdu.

saol canım ne demek.yumurta topladıktan sonra transfer yapıldı ama tutmadı.yok hiç gebelik yaşamadım.ilk kez dondurulmuş denedim yani oda tutdu çok şükür.ben ilk 2011 ocağında yaptırdım.yumurta felan toplandı ama tutmadı.sonrada 2011 ekiminde yaptırdım onlarda dondurulmuştu.2 tane transfer yapıldı.çok şükür onda da tutdu.

maşallah maşallah allahım seni ve bebeklerini nazarlardan saklasın ,ne kadar az kalmış bebeklerine kavuşmana hamileliğininde tadını çıkar az kalmış:)))bakalım bizim hikayemiz noolucak,baya çok deneme yapanlar ve bu yolda çok yıprananlar var,gördükçe duydukça içim cız ediyor.allahım dileyen herkeze anne olmayı nasip eder inşallah...ikinci denemeye gerek kalmadan tutsalar ne kadar güzel olur:)))))))))

pikocum sen ne kullanıyorsun ilaç olarak??tedavin hayırlı olsun,ben adetin 2.günü estrofem başladım,bu gün 4.günüm tedavinin...ayın 15 inde kontrolüm var,inşallah bir sorun çıkmaz ve bu ay transferlerimiz olur,benim biraz ertelenme riskim var da:(((kontrolde belli olacak bakalım hayırlısı,sabah akşam sadece estrofem yutuyorum.
canım bende estrofem kullanıyorum..bu gün 6. güünüm bide coraspririn kullanıyorum .bakalım hakkımızda hayırlısı....

Back
X