• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmus spermle gebelik.

Hainbaskul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
30
0
46
İstanbul
Merhaba Aytun Hanim,esim kanser tedavisine baslamadan once spermlerini memorial hastanesinde dondurttu,simdi bebek sahibi olmak istiyoruz,34 yasindayim,eylul ekim aylari gibi bahcecik klinigine gelmek istiyorum ancak oncesinde bilgilenmek istedim,hangi asamalardan gecmemiz lazim biraz bahsedebilirmisiniz,ikiz bebek sahibi olabilirmiyim ve kliniginizde bu islemlerin maliyeti ne olur ,tesekkur ederim.
 
Merhaba öncelikle çok çok geçmiş olsun eşinizin durumu düzelmiştir umarım. Sizin sürecinizle ilgili de beni aramanızı ve detaylı olarak konuşmamızı öneririm. 02123103100 numaralı telefona sekreter arkadaşlarıma benimle görüşmek istediğinizi söylemeniz yeterli. Süreç tüp bebek tedavisi olarak devam edecektir. Yumurtalarınızın geliştirmek için ilaçlar kullanacaksınız. Yumurta toplama işlemi, embriyo transferi işlemi ile tedaviniz tamamlanacak. Detayları telefonda konuşuruz. Sevgiler.

merhaba aytun hanim,esim kanser tedavisine baslamadan once spermlerini memorial hastanesinde dondurttu,simdi bebek sahibi olmak istiyoruz,34 yasindayim,eylul ekim aylari gibi bahcecik klinigine gelmek istiyorum ancak oncesinde bilgilenmek istedim,hangi asamalardan gecmemiz lazim biraz bahsedebilirmisiniz,ikiz bebek sahibi olabilirmiyim ve kliniginizde bu islemlerin maliyeti ne olur ,tesekkur ederim.
 
Back