dondurulmuş tedavisinde lucrin ve doğum kontrol hapı kullanmayanlar?

nubahar86

kızım abla oldu
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
501
13
118
39
Van
dondurulumuş tedavisine başlamak için bugün doktora gittim......benim transferim ankarada yapılacak ben vanda olduğum için burdan bir doktor takibi yapacak...........doktorum bana adetin 2.günü gel tedaviye başlanacak dedi ankaradaki hastanedende aradılar adetin 22.günü ilaçlara başlanacak dediler ben biraz şaşırdım çünkü ilk dondurulmuş tedavimde adetin 21.günü lucrinle başlamıştık birdahaki adette transfer yapılmıştı...............tedavisi bu şekilde olan varmıydı veya böyle duyan bana cevap verin ne olur çok kafama takıldı...............burdaki doktorum hastaneniz nasıl bir protokol söylerse öyle devam edeceğiz dedi inşallah bir yanlışlık yoktur

kardelencim bu ay allah kısmet ederse bende dondurulmuş tedavisine başlayacağım,geçen ay yani nisan ayında başlamıştık aslında tedaviye sadece estrofem kullanmıştım adetimin 3.günü başlamıştık...enfeksiyon nedeniyle bıraktık dokunun dökülüp mensle yenilenmesi için,su an mensim bu ay yeniden deniyeceğim,sadece estrofem kullanıorum,transfer öncesi ekstra birşey yapılırmı bilmiorum,ilk dondurulmuş denemem,allah yardımcımız olsun,senin bahsettiğin ilaçları daha evvel kullanmadım hiç ama kullananlar var,bireysel bir tedavi olduğundan doktorlar kişinin ihtiyacına göre veriyorlar...doktorunada arıyıp danışabilirsin.
,

merhaba adetimin ilk günü arayıp soracağım inşallah yanlış tedavi uygulamıyorlardır......bendede çok az enfeksiyon var şimididen başladım ilaçlara doktor transfere kadar birşey kalmaz dedi senin enfeksiyonun çokmu fazlaydı.................bu arada benim 2 yaşında bir kızım var inşallah sende bu mutluluğu yaşarsın

kardelencim inşallah amin amin allah bizede nasip eder inşallah anne olmayı,dr enfeksiyon dedi ama daha çok mantar dokusu sarmış gibi,ne olduğunu tam olarak bilemiyorum,ultrasonda ödemden sonra siyahi olması gereken rahim dokusu bembeyaz görünüyor,normal antibiyotikler işe yaramıyormuş,inatçı oluyormuş her ne ise,o yüzden mensle tamamen dökülmesini beklioruz,inşallah dökülür..ve bu ay kaldığım yerden devam ederim,2 tane donmuşum var onuda tam hazır olmadan kullanmak istemiorum.yanlış tedavi uygulamazlar yaaa sanmıorum,ama tabi sormanda fayda var hem için rahat eder strese girmezsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…