herkese merhaba 12. gunum bugun ve az once idrar testi yaptim iki cizgi cikti ama bir tanesi kirmizi digeri pembe inansammi acaba:ecrin_bebek ilk yasadigim icin bu durumu paylasmak istedim cuma gunude kan testine gidicem dualarim hepiniz icin...
dünyam tebrikler.darısı başımıza.allah kucağına almayı nasip etsin canım.çook sevindim....
bizim de memorialde 4 tane dondurulmuşlarımız var.martta başarısız deneme yaşadım.haziranda niyetimiz .ama çok korkuyorum başşarısız olursa diye.çünkü daha toparlanamadım bile.çok zormuş çoook.başka şeye benzemiyormuş bu işler...
gözün aydın canım hayırlısıyla allah bizede nasip edr inşallah benimde pazartesi dondurulmuş embriyom transfer edilecek hayırlısı inşallah
canim 21. gun transferim oldu rahim kalinligimi kesin olara soylemediler ama iyi normal oldugunu demislerdi...canım transferde rahim kalınlığın ne kadardı? bende şu anda tedavideyim.adetinden itibaren kaçıncı günde transfer olmuştu?
canım bencede hamılesın.....ve belkıde çoğul olabılır tek olunca ıdrarada bellı olmuyabılıyoo....tebrıkler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?