dondurulmus tek emriyo

dunyamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
100
0
96
Hollanda
herkese merhaba 12. gunum bugun ve az once idrar testi yaptim iki cizgi cikti ama bir tanesi kirmizi digeri pembe inansammi acaba:ecrin_bebek ilk yasadigim icin bu durumu paylasmak istedim cuma gunude kan testine gidicem dualarim hepiniz icin...

Tebrikler arkadaşım, Allah analı babalı büyütsün diyeyim şimdiden. Tadını çıkar, keyfini yaşa..

herkese merhaba 12. gunum bugun ve az once idrar testi yaptim iki cizgi cikti ama bir tanesi kirmizi digeri pembe inansammi acaba:ecrin_bebek ilk yasadigim icin bu durumu paylasmak istedim cuma gunude kan testine gidicem dualarim hepiniz icin...

evet canim inan hamilesin benimde dondurulmus tek embryoydu ve aynen dedigin gibi cikmisti idrarda ve su an gordugun gibi 14 haftalik hamileyim..

gözün aydın canım hayırlısıyla allah bizede nasip edr inşallah benimde pazartesi dondurulmuş embriyom transfer edilecek hayırlısı inşallah

dünyam tebrikler.darısı başımıza.allah kucağına almayı nasip etsin canım.çook sevindim....
bizim de memorialde 4 tane dondurulmuşlarımız var.martta başarısız deneme yaşadım.haziranda niyetimiz .ama çok korkuyorum başşarısız olursa diye.çünkü daha toparlanamadım bile.çok zormuş çoook.başka şeye benzemiyormuş bu işler...

canım bencede hamılesın.....ve belkıde çoğul olabılır tek olunca ıdrarada bellı olmuyabılıyoo....tebrıkler canım

dünyam tebrikler.darısı başımıza.allah kucağına almayı nasip etsin canım.çook sevindim....
bizim de memorialde 4 tane dondurulmuşlarımız var.martta başarısız deneme yaşadım.haziranda niyetimiz .ama çok korkuyorum başşarısız olursa diye.çünkü daha toparlanamadım bile.çok zormuş çoook.başka şeye benzemiyormuş bu işler...

sagol canim amin bende iki ay once basarisiz deneme yasadim tek emriyodu simdide dondurulmus tek emriyo hepimiz ayni duygular icerisindeyiz buna emin ol umarim hersey senin icin iyi olur iyi haberlerimizi alarak mutluluklarimizi paylasiriz...

canım transferde rahim kalınlığın ne kadardı? bende şu anda tedavideyim.adetinden itibaren kaçıncı günde transfer olmuştu?

cok tesekkur ederim hala inanasim gelmiyo nedense cuma gunu kan testine gidicem mutluyum ama korkuda var icimde soktan hala acabami diye sormuyo degilim...

Back
X