dondurulmus transfer için yaptıgımız tum hazırlıklar

crosword

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.118
328
648
Yaklasık 1.5 ay sonra transferim var.bu surecte neler yapmak lazım.hanhi vitamınleri kullanıyosunuz,hangi duaları ediyosunz,diyet yapıyomusunuz detaylı hazırlanabilecegımız onerileri burda paylasalım.ben folik asit,b12,e ,c,d vıtamınleri,magnezyum alıyorum,A vitamini alsam mı emın olamadım ayrıca arı sutu de kullanıyorym

Doktorunuzun verdiği takviyeler yeterlu olcaktir.Bu surecte saglikli beslenmeye ozen gosterin.

Benim de bir ayım var ne yiyip ne içiyorsunuz? Ben havuç suyuna başladım

Bu pandemi döneminde donmuş embriyo transferi yapılıyormu bilgisi olan varmı

Kızlar persembe günü toplama yapılacak ama ağrılarım oluyor sizinde oluyormuydu yani böyle iğne batması gibi çatlatma önleyici iğne yapınca geçiyor yumurta geliştirici iğnelerle artıyor

Kızlar persembe günü toplama yapılacak ama ağrılarım oluyor sizinde oluyormuydu yani böyle iğne batması gibi çatlatma önleyici iğne yapınca geçiyor yumurta geliştirici iğnelerle artıyor
Merhaba benim de 6. Gunum igne vurulali ve evet kasik bolgesinde gerginlik siskinlik ve agri bende de oluyor hatta bazen regl sancisi gbi bacagima vuruyo

Geçen ay transfer olacak diye o kadar sağlıklı ve düzenli beslendim ki.. vitaminler, sebzeler, proteinler, aktardan alınan şifalı otlar, yağlar, takviye gıdalar vs vs.. sonuç : çok ağır hasta oldum transfer ertelendi.
Bu ay sağlıksız hayatıma geri döndüm gelsin mayonezler, kızartmalar sağlıksız hayat

Çok geçmiş olsun. Umarım bir daha yaşamazsınız böyle birsey. Benim doktorum hiçbir takviye vermedi bana kanıtlamış etkisi yok dedi kafam karıştı bilmiyorum kendim alıp kullansam mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…