Doktorunuzun verdiği takviyeler yeterlu olcaktir.Bu surecte saglikli beslenmeye ozen gosterin.Yaklasık 1.5 ay sonra transferim var.bu surecte neler yapmak lazım.hanhi vitamınleri kullanıyosunuz,hangi duaları ediyosunz,diyet yapıyomusunuz detaylı hazırlanabilecegımız onerileri burda paylasalım.ben folik asit,b12,e ,c,d vıtamınleri,magnezyum alıyorum,A vitamini alsam mı emın olamadım ayrıca arı sutu de kullanıyorym
Gangi vitamini kullanıyorsunuzBenim de Eylülde transferim olacak Allah izin verirse. Ama doktorun verdiği vitaminler haricinde herhangi bişey yapmıyorum
merhaba evet yapıyorlar. bende regli beklıyorum.2. gun doktoruma gıdecegım.2-3 haftaya olacak transferım ınsallahBu pandemi döneminde donmuş embriyo transferi yapılıyormu bilgisi olan varmı
evet yapılıyorBu pandemi döneminde donmuş embriyo transferi yapılıyormu bilgisi olan varmı
Doktorum D vitamini ve folik asit verdiGangi vitamini kullanıyorsunuz
Teşekkür ederim hayırlısıyla olur inşallahmerhaba evet yapıyorlar. bende regli beklıyorum.2. gun doktoruma gıdecegım.2-3 haftaya olacak transferım ınsallah
Teşekkür ederimevet yapılıyor
amin inşallah hepimizin olur hepimiz kavuşuruz bebeklerımızeTeşekkür ederim hayırlısıyla olur inşallah
Amin inşallah bende hastaneyi aramayı düşünüyorum çalıştığım için bir yıldır erteliyorumamin inşallah hepimizin olur hepimiz kavuşuruz bebeklerımıze
Merhaba benim de 6. Gunum igne vurulali ve evet kasik bolgesinde gerginlik siskinlik ve agri bende de oluyor hatta bazen regl sancisi gbi bacagima vuruyoKızlar persembe günü toplama yapılacak ama ağrılarım oluyor sizinde oluyormuydu yani böyle iğne batması gibi çatlatma önleyici iğne yapınca geçiyor yumurta geliştirici iğnelerle artıyor
Çok geçmiş olsun. Umarım bir daha yaşamazsınız böyle birsey.Geçen ay transfer olacak diye o kadar sağlıklı ve düzenli beslendim ki.. vitaminler, sebzeler, proteinler, aktardan alınan şifalı otlar, yağlar, takviye gıdalar vs vs.. sonuç : çok ağır hasta oldum transfer ertelendi.
Bu ay sağlıksız hayatıma geri döndüm gelsin mayonezler, kızartmalar sağlıksız hayat
Sadece göbekten mi yapıyorsunuz iğneMerhaba benim de 6. Gunum igne vurulali ve evet kasik bolgesinde gerginlik siskinlik ve agri bende de oluyor hatta bazen regl sancisi gbi bacagima vuruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?