dondurulmus transfer için yaptıgımız tum hazırlıklar

Çok geçmiş olsun. Umarım bir daha yaşamazsınız böyle birsey.😊 Benim doktorum hiçbir takviye vermedi bana kanıtlamış etkisi yok dedi kafam karıştı bilmiyorum kendim alıp kullansam mi acaba ?
Bence doktorun verdikleri dışında ekstra bişey kullanmayın hem strese de sokar insanı. Sadece beslenmenize dikkat edebilirsiniz o faydalı çünkü. Bebek oluşurken çok fazla proteine ihtiyaç duyarmış o yüzden protein ağırlıklı beslenmek lazım

Bence doktorun verdikleri dışında ekstra bişey kullanmayın hem strese de sokar insanı. Sadece beslenmenize dikkat edebilirsiniz o faydalı çünkü. Bebek oluşurken çok fazla proteine ihtiyaç duyarmış o yüzden protein ağırlıklı beslenmek lazım
Doktorum vitamin dahi vermedi bana. Çoğu yazılanları okuyorum çoğu kişi kullanıyor. Beslenme dikkat ediyorum sporda yapıyorum artık hakkımızda hayirlisi 😊

Doktorum vitamin dahi vermedi bana. Çoğu yazılanları okuyorum çoğu kişi kullanıyor. Beslenme dikkat ediyorum sporda yapıyorum artık hakkımızda hayirlisi 😊

başta doktor kan tahlili falan yapıyor ya onun sonucuna göre yazıyor. Senin değerlerin normal çıktıysa gerek görmemiştir. Ama folik asit hamile kalmayı planlayan herkes kullanmalı yani onu yazması gerekiyodu. Folik asitte mi kullanmıyosn?

başta doktor kan tahlili falan yapıyor ya onun sonucuna göre yazıyor. Senin değerlerin normal çıktıysa gerek görmemiştir. Ama folik asit hamile kalmayı planlayan herkes kullanmalı yani onu yazması gerekiyodu. Folik asitte mi kullanmıyosn?
Hayır transfer zamanı kullanırsın demisti

Ben şuan hiç bir vitamin kullanmıyorum toplamadan sonra söyleyecek sanırım doktorum

Bizim esimle bana 2 ay oncesinden baslatti vitamin kullandirmaya....normalde igneler gobekten diyebiliyorum kalcadan olan progestan felan mi acaba🤔kacinci gun sizin
Hayır menapur diye bir iğne sadece folik asit verdi ama henüz kullanmamızı söylemedi 9 uncu gün bugün toplama ertelendi persembe olacaktı yumurtalar belli olgunluğa gelmemiş

Benimde ekimin başında dondurulmuş 3.gün embriyosu transferim olacak İnşallah.Doktorumun daha önceki tedavide verdiği vitaminlere devam ediyorum , ekstra birşey yapmıyorum açıkçası .Pek tutacağından umudum da yok ama nasip

Back
X