dondurulmus transfer için yaptıgımız tum hazırlıklar

Doktorum vitamin dahi vermedi bana. Çoğu yazılanları okuyorum çoğu kişi kullanıyor. Beslenme dikkat ediyorum sporda yapıyorum artık hakkımızda hayirlisi 😊
Bende kullanmıyorum eylül 10 -15 aası transferim olacak decavit kullanabilirsin dedi sadece İlaçsız olacakmış , kan değerlerinde anormallik olmadığı için belki bu şekilde demiştir

Yaklasık 1.5 ay sonra transferim var.bu surecte neler yapmak lazım.hanhi vitamınleri kullanıyosunuz,hangi duaları ediyosunz,diyet yapıyomusunuz detaylı hazırlanabilecegımız onerileri burda paylasalım.ben folik asit,b12,e ,c,d vıtamınleri,magnezyum alıyorum,A vitamini alsam mı emın olamadım ayrıca arı sutu de kullanıyorym
Genel anlamıyla düzenli beslenmeye ve egzersiz yapmaya dikkat ediyorum. Toplamada iğnelere başladığımda ağır tempolu egzeesizleri bıraktım. Şeker tüketmiyorum, kızartma beyaz un tüketmiyorum, protein alımına , sebze meyve ve yağ tüketmine dikkat ediyorum. Sadece zeytinyağı ve bazen tereyağı.. pketli gıdalar, alkol, sigara , asitli içecekler yok, 1 fincan türk kahvesi ve bazen sade soda içiyorum.. bunları genel olarak son 1-2 yıldır yapıyorum elimden geldiğince. Arada canımın istediklerini yiyorum tabiki☺️Ananas rahim duvarına iyi geliyormuş onu duydum. Ama biz ne kadar dikkat edersek edelim genetiğimizin elverdiği kadar olacaktır. Elimden geldiği kadar zararlı olanlardan uzak duruyorum. Gerisi nasip.. inşallah hepimizin emekleri boşa çıkmaz. Rabbim isteyen herkese nasip eder hayırlısıyla..

Hayir korkmuyorum acikcasi cunku uyutacaklar ben daha once 3 kuretaj islemi gecirdigim icin artik bu hsusta pek korkum kalmadi saniri
Öylemi geçmiş olsun ben de rahim filmi çektirmiştim ama bilmiyorum yine de korkuyorum birde normal muayene de bile zorlanıyorum

Eşiniz destek oluyor mu peki benim eşim bana jçhiç destek olmuyor kendimi çok sinirli ve duygusal hissediyorum ama o benden daha sinirli davranıyor bana
Yani soyle diyeyim esim sagolsun hic destek olmuyor daha dogrusu nasil olacagini bilmez ama beni cok sevdigini biliyorum...hic bir ihtiyacimi temin etmemezlik yapmaz ama sinir ve gerginlik konusunda yalniz degilsiniz ben de cok gegin bir insanim ve bu surecteki tum yukun biz kadinlarin omuzunda oldugunu biliyorum...aldigimiz tonlarca ilac ,hormon, igneler ,....hepsi stres ve kimseden birsey beklememeye calisin yani ben sinirliyim.diye esim genelde benle ayni odada bile durmamaya calisir cunku ona catiyorum resmen😂bagiriyom bana cay getir su getir sunu yap bunu yap diye ....ama benle bu surecte daha fazlasini yapamaz cunku kadin olan biziz cocugu tasiyacak olan biziz biz hormon almak zorundayoz onlar da bizi cekecek iste

Yani soyle diyeyim esim sagolsun hic destek olmuyor daha dogrusu nasil olacagini bilmez ama beni cok sevdigini biliyorum...hic bir ihtiyacimi temin etmemezlik yapmaz ama sinir ve gerginlik konusunda yalniz degilsiniz ben de cok gegin bir insanim ve bu surecteki tum yukun biz kadinlarin omuzunda oldugunu biliyorum...aldigimiz tonlarca ilac ,hormon, igneler ,....hepsi stres ve kimseden birsey beklememeye calisin yani ben sinirliyim.diye esim genelde benle ayni odada bile durmamaya calisir cunku ona catiyorum resmen😂bagiriyom bana cay getir su getir sunu yap bunu yap diye ....ama benle bu surecte daha fazlasini yapamaz cunku kadin olan biziz cocugu tasiyacak olan biziz biz hormon almak zorundayoz onlar da bizi cekecek iste
Ne güzel düşünüyorsunuz KESK’e bende sizin gibi düşünebilsem benim moralim çok bozuluyor

Ne güzel düşünüyorsunuz KESK’e bende sizin gibi düşünebilsem benim moralim çok bozuluyor
Gercekten sizi anliyorum...tum gun aksama kadar ev temizligi yemek bir de saati saatine yenilen ilaclar vurulan igneler .gunde 3 litre su tuketme...diyetisyenle kilo vermeye calisirken ignelerin beni sisirmesi.... 3 kere kuretaj olmam ve yumurtalik rezervimin azligi sebebiyle hic anne olamayacagim korkusu ve stresi,gelecek korkusu bu kovid salgini sebebiyle 6 aydir sosyallikten uzakta olup eve tikilmam .....maddi anlamda yipranmayi saymiyorum bile .....ama tum bunlara ragmen zerre kadar kocami suclamiyorum....cunku o da tum gun calisiyor akli bende olduguna da eminim ...butceyi ayarlamaya calisiyor...beni kirmamak icin baska odalara gidip oyun oynuyo kendince boyle alttan aliyir beni.....bunu bilmeme ragmen ben kopuruyorum illa ona😂ama olsun Rabbim boze saglikli ve salih evlat nasip etsin bu surecler gecicidir elbette....bizim de sinavimiz bu olsun baska seyler olmasin 🤲

Bende kullanmıyorum eylül 10 -15 aası transferim olacak decavit kullanabilirsin dedi sadece İlaçsız olacakmış , kan değerlerinde anormallik olmadığı için belki bu şekilde demiştir
Belki de. Kullanmayinca da bir tedirginlik oldu 😁

çalışıyorum ben öğretmenin örgü örüyorum arada ya ne kadar pozitifsiniz ne güzel
Ne guzel 🙏ben de aslinda avukatim ama adli tatil var diye isten uzagim biraz iyi denk geldi😂bir de muvekkillerimin stresini cekemezdim acikcasi....siz de sakinliginizi koruyun dedigim gbi bu gunler gecicicdir sonu guzel olsun yeter ki🙏

çalışıyorum ben öğretmenin örgü örüyorum arada ya ne kadar pozitifsiniz ne güzel
Ne güzel branşınız nedir? Pozitif olun en çok ihtyacımız olan bu. İnsan iradesinde olmayan bir şey evlat sahibi olmak , bilmiyoruz bizim için hayırlı zamanı☺️Hiç üzmeyin kendinizi bunların büyük mükafatı olacaktır

Ne güzel branşınız nedir? Pozitif olun en çok ihtyacımız olan bu. İnsan iradesinde olmayan bir şey evlat sahibi olmak , bilmiyoruz bizim için hayırlı zamanı☺️Hiç üzmeyin kendinizi bunların büyük mükafatı olacaktır
Ne guzel 🙏ben de aslinda avukatim ama adli tatil var diye isten uzagim biraz iyi denk geldi😂bir de muvekkillerimin stresini cekemezdim acikcasi....siz de sakinliginizi koruyun dedigim gbi bu gunler gecicicdir sonu guzel olsun yeter ki🙏
Bugün gittim kontrole 20 yumurta oluşmuş doktor güzel dedi ama transferi bir ay erteledi

Rehber öğretmenim aslında evet inşallah doğru söylüyorsunuz hayırlısı

Bugün gittim kontrole 20 yumurta oluşmuş doktor güzel dedi ama transferi bir ay erteledi
Oh masallahhh🙏darisi bizim basimiza...doktorum benim de transferimin dondurulmus olacagini soylemosti...ben de yarin gidecegim bakalim benim kac tanesi buyumus...amh dusuk zaten 10 ustu beklemiyorum ama saglikli da olsa bi kac taneye raziyim

Oh masallahhh🙏darisi bizim basimiza...doktorum benim de transferimin dondurulmus olacagini soylemosti...ben de yarin gidecegim bakalim benim kac tanesi buyumus...amh dusuk zaten 10 ustu beklemiyorum ama saglikli da olsa bi kac taneye raziyim
Bende öyle gerçekten sağlıklı olsun da hayırlısı ile ctesi toplama olacak artık çatlatma iğnesini vuracağım iki tane çok heyecanlıyım gerçi yumurta toplama dan korkuyorum hem merak ediyorum kaliteli olacak mı olmayacak mi döllenecekmi içi boş çıkıyor Muş bazen doktor dedi .ama hiç korkma dedi hiç bir şey hissetmeyeceksin hiç ağrın olmayacak uyanınca dedi benim ki sizden önce olacak sanırım inşallah iyi haberler veririz🙏

Back
X