E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KEDERSİZ
sedacım üzülme inanıyorumki bi daki sefere inşallah olucak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah kaktüscüm yaa valla hayal etmesi bile güzel sen neler yapıyorsun adet oldunmu bir dahaki denenemen ne zaman canım :1hug:
Kizlar Sonuç Negatifffffff((((((((((((((( Yapicak Bişii Yok Herşeyin Hayirlisi Artik Yeni Tedavi Beni Bekliyorrr
kızlar ben de geldim aferim sana arkadşaım bend ehamile kaldıgım ay olumlu düşünce ile ilgili bir kitap okumuştum ve şükürle rolsun rabbime daha çok yöneldim ve hamile kaldım .......inşaalalh darısı sana ve isteyen herkese
KAKTÜS canım bu gece seni ruyamda gördüm ve senin ikizleirn vardı hayatım sanırım allahın izniyle sıran geldi dün gece size öyle çok dua ettim ki kızlar anlatamam ya yok içten bir şekilde ve ben inanıyorum dualarımız kabul oldu inşaallah sizlerde hamiş oalckasınız aminnnnnnnn :1hug:
Kaktüsüm sağol canım arkadaşım benim, amiiiinn inşallah hayırlısı olur bende hepimiz için dua ediyorumkuzim yarın senin için büyük gün rabbim inşallah hakkında hayırlısın nasip eder....güzel haberlerini umutla burularda bekliyoruz...inşallah sonuda güzel olur...dualarım seninle bu gece...a.s.
Ayshen'im seninde hayırlı olsun canım benim inşallah bu defa kavuşursun bebişine, çok sevindim Semra hanımın ilgilenmesine, benim transferimi kendi doktorum hospitalium'da yaptı, hsg 'yi yaptırabiliyosan anesteziyle yaptır öylesi daha iyi ama anestezi yapmazlarsa da hiç korkma ben korkudan yaptırmadım ama yaptıranlar korkulacak bişey olmadığını söylüyolar inşallah tertemiz çıkar sonucunkuzııcmmm ınsssalahh hayırlısıyla guzel gecer yarın transferın.dualarım senınle cnm.merkezm deıgıstı demıssn neresı oldu
kızlar bnmde merkez deıstı buarada memorıal oldu artık.
kuzıcm gıdnce yaz demsıtn ya bugun gıttım semra hnma.hem kendı hem baska bı dr muayene ettı.sonra 2sıde bılgı verdı.tuplerde sıvı bırıkmesınden suphelendı hsg ıstedı off cok korkuom su tup fılmnden,anestezı ıle yaptrmayı dusunuom tecrubesı olan arklar bana yardmcı olabırmsnz.agrılı ıslem mı cok.sonra sıvı varsa eger laparaskopı yaparız dedı bu ıslemlerı kendı yapckmıs baskasına yaptrmıomus.sımdılık oyle soledı ama ıns bı sorun cıkmaz.ztn ben bıraz dınlenmk ıstıorum ama onlar dondurulmusu saymıolar.1 denemn var dedı ve uzerınden zamn gecms deneyebılrsn tekrar dedı bır sonrakı adette
kederlıcım sana da hayrlı olsun buarada ıns tedavın hayrla sonuclanr
sızlerı sevıom dert ortaklarım hepınızı optmm Şeniz :smiley-cool:
Canımmm çokkk sağol canım benim, gayet iyi geçti transferim şükür şimdi sabır zamanıSelam kızlar bugün önemli bir gün.Kuzi şu anda transferde,birazdan Sedanın sonucunu alacağız.Bayaa heyecanlandım.İnşallah ikisi de güzel haberlerle gelirler.
Saranurcummm Allah razı olsun canım benim ettiğin dualar yerini buldu, beklediğimin aksine embriyolarımın ikisi de sağlıklı çözüldü ve rahatça transfer edildi, sonuçta hayırlı ve güzel olur inşallahvalla dün kuzinin yumoşlarına kaç tane ayetel kürsi okudum bilmiyorum hadi inşaallah inşaalalh amin
Kizlar Sonuç Negatifffffff((((((((((((((( Yapicak Bişii Yok Herşeyin Hayirlisi Artik Yeni Tedavi Beni Bekliyorrr
Kuzicim Hayirli Olsun Canim Inşallah Sonucunda Böyle Güzel Olur
Kiss Hemen Ayaklanmişsin Birkaç Gün Dünlen Lütfen Kendini Fazla Yorma a.s.
Kuzicim Hayirli Olsun Inşallah Sonucunda çok Güzel Olucak.... Için Rahat Olsun Keyif Alicağin şeyler Yap Kendinide çok Kasma...
Kuzi çok sevindim yaaa.Aynen hiiç acıtmamıştı ikincisinde o soğuk demir alet.Umurumda bile değildi yani.Bir de senin rahat olman çok önemli gerçekten buna çok seviniyorum.Herşey çok güzel olacak.