Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sedacım üzülme inanıyorumki bi daki sefere inşallah olucak

[QUOTE=SEDAYILDIZ;2681504]DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA HAMİŞ OLANLAR LİSTESİ[/COLOR][/U][/B][/COLOR]

1)curly.................12 ŞUBAT.....İZMİR...................BORNOVA ŞİFA TÜP BEBEK
MERKEZİ ...................HAMİŞŞŞ

2)gülseren4434.....27 MART......İSTANBUL.............İST. CERRAHİ HASTANESİ............... HAMİŞŞŞ

3)NAZ25...............30 NİSAN....................?????????????????????.............HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA DENEYECEKLERİN LİSTESİ[/color]

1)KEDERLİ........MAYIS ORTASI......İZMİR...................İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİ
2)KAKTÜS........17 NİSAN......İSTANBUL...........UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
3)KUZİ...........BEKLİYOR.......İSTANBUL.......... .UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
4)@YSHEN........10 NİSAN.....İSTANBUL............ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ
5)COSTAENEL.........MAYIS ORTASI.............????????????
6)NESRİN1071.......25 NİSAN............İSTANBUL MEDİKAL PARK
7)HAZİRAN15........20 NİSAN TEDAVİM BAŞLIYOR.......ANKARA ETLİK DOĞUMEVİ TÜPBEBEK MERKEZİ
8)BEBİŞLERİM........21 MAYIS.......İSTANBUL....INTERNATIONAL HOSPITAL

KENDIMI LİSTEDEN ÇIKARIM DEDIM ...:)))[/COLOR]

beni de ekleyin kızlar haziranda dondurulmuşlar için adetimin 1.günü doktoruma gideceğim

inşallah kaktüscüm yaa valla hayal etmesi bile güzel sen neler yapıyorsun adet oldunmu bir dahaki denenemen ne zaman canım :1hug:

inşallah rabbimm o güzel duyguyu bizlerede nasip edecek...
canım ben regl oldum...bir dahaki reglimde kontrole gidicem bakalım neler olacak ama ne yapacağıma daha karar veremedim...şu bir ayı rahat kafayla biii atlatayım...sonrası Allah Kerim..

seda canım rabbim sana sabır versin...bir hafta önce bende negatif sonucu aldım...Allahım güç veriyor şükürler olsun ben çabuk atlattım.inşallah sende çabuk atlatırsın..2. defa dondurulmuşlarımı denicem...sende pes etme...

kuzimmmmm canımmm seni bekliyoruz sabırsızlıkla neler yaptın...sabah msj attım ama tlf kapalı sanırım seni arayıp rahatsız etmek istemedim....hadiii merakla bekliyoruzzzzz

kızlar ben de geldim aferim sana arkadşaım bend ehamile kaldıgım ay olumlu düşünce ile ilgili bir kitap okumuştum ve şükürle rolsun rabbime daha çok yöneldim ve hamile kaldım .......inşaalalh darısı sana ve isteyen herkese

KAKTÜS canım bu gece seni ruyamda gördüm ve senin ikizleirn vardı hayatım sanırım allahın izniyle sıran geldi dün gece size öyle çok dua ettim ki kızlar anlatamam ya yok içten bir şekilde ve ben inanıyorum dualarımız kabul oldu inşaallah sizlerde hamiş oalckasınız aminnnnnnnn :1hug:

canımsın sara yaaaa...Allah mı söyletti kısssss...ayyyy acayip oldum yaaaa...Allah razı olsun senden...sen böyle dualarını bizlerden esirmeden okursunda bizler tedavimize güle oynaya gitmezmiyiz...:dance:ayyy tutamıyorum kendimi :dance:

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA HAMİŞ OLANLAR LİSTESİ[/color][/u][/b][/color]

1)curly.................12 ŞUBAT.....İZMİR...................BORNOVA ŞİFA TÜP BEBEK
MERKEZİ ...................HAMİŞŞŞ

2)gülseren4434.....27 MART......İSTANBUL.............İST. CERRAHİ HASTANESİ............... HAMİŞŞŞ

3)NAZ25...............30 NİSAN....................?????????????????????.... .........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA DENEYECEKLERİN LİSTESİ[/color]

1)KEDERLİ........MAYIS ORTASI......İZMİR...................İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİ
2)KAKTÜS........17 NİSAN......İSTANBUL...........UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
3)KUZİ...........BEKLİYOR.......İSTANBUL.......... .UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
4)@YSHEN........10 NİSAN.....İSTANBUL............ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ
5)COSTAENEL.........MAYIS ORTASI.............????????????
6)NESRİN1071.......25 NİSAN............İSTANBUL MEDİKAL PARK
7)HAZİRAN15........20 NİSAN TEDAVİM BAŞLIYOR.......ANKARA ETLİK DOĞUMEVİ TÜPBEBEK MERKEZİ
8)BEBİŞLERİM........21 MAYIS.......İSTANBUL....INTERNATIONAL HOSPITAL
9)MAXİE...............HAZİRAN........................???????????????????

HOŞGELDİN ARAMIZA MAXİE HAYIRLI OLSUN

Geldimmmm canlarım, transferimi yaptırdım çok kolay geçti, o aletler bile hiç canımı yakmadı bu sefer, veeeee iki adet dondurulmuşumun ikisi de güzel çözüldü ve transfer edildi, biri hala orta kalitede olmasına rağmen çözülürken problem yaşamadık, hayırlısı Allahtan, hepinizden Allah razı olsun canım arkadaşlarım benim

kuzim yarın senin için büyük gün rabbim inşallah hakkında hayırlısın nasip eder....güzel haberlerini umutla burularda bekliyoruz...inşallah sonuda güzel olur...dualarım seninle bu gece...a.s.
Kaktüsüm sağol canım arkadaşım benim, amiiiinn inşallah hayırlısı olur bende hepimiz için dua ediyorum

kuzııcmmm ınsssalahh hayırlısıyla guzel gecer yarın transferın.dualarım senınle cnm.merkezm deıgıstı demıssn neresı oldu
kızlar bnmde merkez deıstı buarada memorıal oldu artık.
kuzıcm gıdnce yaz demsıtn ya bugun gıttım semra hnma.hem kendı hem baska bı dr muayene ettı.sonra 2sıde bılgı verdı.tuplerde sıvı bırıkmesınden suphelendı hsg ıstedı off cok korkuom su tup fılmnden,anestezı ıle yaptrmayı dusunuom tecrubesı olan arklar bana yardmcı olabırmsnz.agrılı ıslem mı cok.sonra sıvı varsa eger laparaskopı yaparız dedı bu ıslemlerı kendı yapckmıs baskasına yaptrmıomus.sımdılık oyle soledı ama ıns bı sorun cıkmaz.ztn ben bıraz dınlenmk ıstıorum ama onlar dondurulmusu saymıolar.1 denemn var dedı ve uzerınden zamn gecms deneyebılrsn tekrar dedı bır sonrakı adette
kederlıcım sana da hayrlı olsun buarada ıns tedavın hayrla sonuclanr
sızlerı sevıom dert ortaklarım hepınızı optmm Şeniz :smiley-cool:
Ayshen'im seninde hayırlı olsun canım benim inşallah bu defa kavuşursun bebişine, çok sevindim Semra hanımın ilgilenmesine, benim transferimi kendi doktorum hospitalium'da yaptı, hsg 'yi yaptırabiliyosan anesteziyle yaptır öylesi daha iyi ama anestezi yapmazlarsa da hiç korkma ben korkudan yaptırmadım ama yaptıranlar korkulacak bişey olmadığını söylüyolar inşallah tertemiz çıkar sonucun

Selam kızlar bugün önemli bir gün.Kuzi şu anda transferde,birazdan Sedanın sonucunu alacağız.Bayaa heyecanlandım.İnşallah ikisi de güzel haberlerle gelirler.
Canımmm çokkk sağol canım benim, gayet iyi geçti transferim şükür şimdi sabır zamanı

valla dün kuzinin yumoşlarına kaç tane ayetel kürsi okudum bilmiyorum hadi inşaallah inşaalalh amin
Saranurcummm Allah razı olsun canım benim ettiğin dualar yerini buldu, beklediğimin aksine embriyolarımın ikisi de sağlıklı çözüldü ve rahatça transfer edildi, sonuçta hayırlı ve güzel olur inşallah

e tabi güzel ablam benim ben sana çok içten dua ettim sonuçda güzel olsun da asıl o zaman sevincem :hooray::hooray::emir_bebek:

Saranurcummm Allah razı olsun canım benim ettiğin dualar yerini buldu, beklediğimin aksine embriyolarımın ikisi de sağlıklı çözüldü ve rahatça transfer edildi, sonuçta hayırlı ve güzel olur inşallah[/QUOTE]

Kuzicim Hayirli Olsun Canim Inşallah Sonucunda Böyle Güzel Olur
Kiss Hemen Ayaklanmişsin Birkaç Gün Dünlen Lütfen Kendini Fazla Yorma a.s.

Kuzicim Hayirli Olsun Canim Inşallah Sonucunda Böyle Güzel Olur
Kiss Hemen Ayaklanmişsin Birkaç Gün Dünlen Lütfen Kendini Fazla Yorma a.s.

Sağol canım benim inşallah seninde tedavin problemsiz geçer ve sağlıkla tutunur yumişlerin

Yok bu sefer zor da olsa yatıyorum pazartesiye kadar evden çıkmak yokkkkka.s.

Kuzicim Hayirli Olsun Inşallah Sonucunda çok Güzel Olucak.... Için Rahat Olsun Keyif Alicağin şeyler Yap Kendinide çok Kasma...

Kuzi çok sevindim yaaa.Aynen hiiç acıtmamıştı ikincisinde o soğuk demir alet.Umurumda bile değildi yani.Bir de senin rahat olman çok önemli gerçekten buna çok seviniyorum.Herşey çok güzel olacak.

sedacım Allahtan hayırlısı ama daha 10, günü belki 12. gün değerlerin yükselir bellimi olur canım biz burda neler gördük. Bizler gerçekten çok güçlüyüz nelerle mücadele ediyoruz Rabbim tez zamanda bizlerin kucaklarını doldurmasını diliyorum.

kuzicim hayırlı olsun inşallah yüce rabbim bebeğine can verir ve sevinç çığlıkları atarız burdan. Benimde transfere az kaldı sayılır tekrar pazartesi gideceğim büyük ihtimalle salıya transferim olur diye düşünüyorum tabi embriyolar iyi çözülür ise.tekrar hayırlı olsun canım benim

Kuzi çok sevindim yaaa.Aynen hiiç acıtmamıştı ikincisinde o soğuk demir alet.Umurumda bile değildi yani.Bir de senin rahat olman çok önemli gerçekten buna çok seviniyorum.Herşey çok güzel olacak.

Canım arkadaşım çokkk sağol, inşallah güzel olur hayırlısıylaŞeniz

Back
X