Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzicim yaptınmı testini bekliyoruz canım güzel haberlerle dönersin inşallah
kuziciğim sabırsızlıkla bekliyoruz canım yaaaa..:dance:inşallah hamişim diye kocamn yazarsın...yarın kaçıncı gün oluyor???
Amiiiiinn yeşbücüm hayırlısıyla inşallah, yarın 12.gün oluyo tam çatlıycam yalnız
amaaaaaan kuzi bırak kocanı allah aşkına tabii onlar için hava hoş bekleyen onlar değil....ben senin yerinde olsam gidip testimi yapar kocama süpriz yapardımsüprizzzzz
kuzicim inşallah hayırlı haberlerini alırız valla inan çok heycanlandım her satırı okurken gidip gelmiş ve müjedeli haberi vermiş olmanı dileyerek okudum ama inşallah yarın seni tebriklere boğarız bu arada az kanamam oldu demişsin ya belki duymuşsunuz dur üstüne görme deriz biz hani çocuk tutunurken oluşurmuş diye biliriz seninkide öyledir inşallah((AMİİİİİİİİİİİİİİİN))ve birde batıl bir inancımız var (ninelerden gelme) bilmem ama üstüne gördünmü erkek olur derler gerçi bizim için hhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiççççççççç farketmez yeterki olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy inşallah belirtilerin hamişlik belirtisidir kuzim yaaa...kıss yarın nasıl olur şimdi bekle bekle...valla meraktan çatlıcam ama benimde umudum senden yana çokkkkk yüksek....bu sefer oldu işte...minigimiz gelecek inşallah....![]()
canım benim hafta sonu kartaldaydım düğün olayı vardı...valla oynamaktan gebermiş durumdayım bide üstüne üslük bugün dış göreve yazmışlar canıma okudular....
kıssss şunun şurasında yarına ne kaldı heyecan yapma dicem ama olmuyor bilmezmiyim...ama sonucunu hep olumlu düşün ben yürekten inanıyorum bu sefer rabbim sana meleğini gönderdi...yarın akşamı ben edemem tlf açık olsun valla çatlarım öğrenemezsem....eşine ayıp olmasın diye arayamayabilirim ne olur sen bana msj atmayı unutma kuzim....ayyyyyyyy inan bende çokk heyecanlıyım...
tamam o zaman sen heyecandan yarın beni unutursun ben seni bilirim....ben seni saat tamm 12de ararım..inşallah pozitif sonuçla gümbür gümbür sesinle karşılaşırım...seni çokkk öpüyorum canım benim..inan hakediyosun bu mutluluğu...
annelik sana çokk yakışacak............
sırnaşık şeysırnaşık şey kıs hemen havaya girdim bak sonra hüsran olmasın şımartma beni, canım dostum benim sende hak ediyosun, hepimiz hak ediyoruz, bu seneyi boş geçirmiycez hiçbirimiz inşallah, ben sabah işe giderken tahlili vericem ama sonuç belkide akşama ancak verilir, aradığında almamış olabilirim o yüzden ben sana haber veririm alınca hemen arıycam sözzzŞeniz
Kuzicim geç ver ama ne olur güzel haber ver bize.Sonunda geldi işte büyük gün.İnşallah çok çok sevineceğiz hep birlikte