Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaaa ne uzun ongün müş bu ya geçmedi geçmedi geçmedi Allah Allah yaaa, sanki bir ay olmuş gibi geliyo vallaha

kuzicim yaptınmı testini bekliyoruz canım güzel haberlerle dönersin inşallah

kuzicim yaptınmı testini bekliyoruz canım güzel haberlerle dönersin inşallah

Yok canım ya yaptırmadım asıl test günü yarın olduğu için eşim bukadar bekledin bir gün daha bekleyelim dedi götürmedi:sm_confused:, kendim gitsem polikliniğe baya yürümem lazım, bakalım akşama kadar dayanamaz giderim belki

kuziciğim sabırsızlıkla bekliyoruz canım yaaaa..:dance:inşallah hamişim diye kocamn yazarsın...:nazar:yarın kaçıncı gün oluyor???

kuziciğim sabırsızlıkla bekliyoruz canım yaaaa..:dance:inşallah hamişim diye kocamn yazarsın...:nazar:yarın kaçıncı gün oluyor???

Amiiiiinn yeşbücüm hayırlısıyla inşallah, yarın 12.gün oluyo tam çatlıycam yalnız

Amiiiiinn yeşbücüm hayırlısıyla inşallah, yarın 12.gün oluyo tam çatlıycam yalnız

ayyy ne güzel...yarın 12. gün...seni heyecanını birlikte paylaşıyoruz canım....sabırsızlıkla bekliyorum canım......

amaaaaaan kuzi bırak kocanı allah aşkına tabii onlar için hava hoş bekleyen onlar değil:kızgın: ....ben senin yerinde olsam gidip testimi yapar kocama süpriz yapardımsüprizzzzz

amaaaaaan kuzi bırak kocanı allah aşkına tabii onlar için hava hoş bekleyen onlar değil:kızgın: ....ben senin yerinde olsam gidip testimi yapar kocama süpriz yapardımsüprizzzzz

Kıs valla gidicem hiç bakmıycam ona ama yol uzun epey yürümek lazım, okadar yürümekte istemiyorum ne olur ne olmaz diye, yoksa kim takar onu:roflol:, gerçi o da tam günü olmadığı için net çıkmazsa diye korkuyo onun için götürmüyo birazda

tamam canım ozaman biraz daha dayan yarın yaparsın testini 24 saaten az vakit kaldı fazla değil :1closedeyes:

kuzicim inşallah hayırlı haberlerini alırız valla inan çok heycanlandım her satırı okurken gidip gelmiş ve müjedeli haberi vermiş olmanı dileyerek okudum ama inşallah yarın seni tebriklere boğarız bu arada az kanamam oldu demişsin ya belki duymuşsunuz dur üstüne görme deriz biz hani çocuk tutunurken oluşurmuş diye biliriz seninkide öyledir inşallah((AMİİİİİİİİİİİİİİİN))ve birde batıl bir inancımız var (ninelerden gelme) bilmem ama üstüne gördünmü erkek olur derler gerçi bizim için hhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiççççççççç farketmez yeterki olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn

Sağol mavişimmmm hayırlısıyla inşallah yaa, doktorda çocuk oluşurken böyle kanamalar olabiliyo dedi, implantasyon kanamasıdır adet kanamasına dönmezse sorun yok dedi ve bidaha kanama olmadı, ay bilmiyommmm off yaa, ne zor iş bu beklemek

hiç duymamıştım kıs öyle erkek olduğu falan, ama kuzeniminde böyle bir kanaması oldu hamileliğinin ikinci haftasında onun kızı oldu, amaan dediğin gibi hayırlısı olsunda hiç önemli değillll

ayyy inşallah belirtilerin hamişlik belirtisidir kuzim yaaa...kıss yarın nasıl olur şimdi bekle bekle...valla meraktan çatlıcam ama benimde umudum senden yana çokkkkk yüksek....bu sefer oldu işte...minigimiz gelecek inşallah....:emir_bebek:

ayyy inşallah belirtilerin hamişlik belirtisidir kuzim yaaa...kıss yarın nasıl olur şimdi bekle bekle...valla meraktan çatlıcam ama benimde umudum senden yana çokkkkk yüksek....bu sefer oldu işte...minigimiz gelecek inşallah....:emir_bebek:

Canım kaktüsüm sen nerdesin kısım ya, olmaaaz bu gece sabah olmaz, yakında bir poliklinik var oraya bari gideyim dedim bugün test yapınca sonucu yarın veriyolarmış onlarda ne anlamı kalır ozaman diye vazgeçtim offf, hayırlısı bakalım sabrın sonu selamettir inşallah

canım benim hafta sonu kartaldaydım düğün olayı vardı...valla oynamaktan gebermiş durumdayım bide üstüne üslük bugün dış göreve yazmışlar canıma okudular....

kıssss şunun şurasında yarına ne kaldı heyecan yapma dicem ama olmuyor bilmezmiyim...ama sonucunu hep olumlu düşün ben yürekten inanıyorum bu sefer rabbim sana meleğini gönderdi...yarın akşamı ben edemem tlf açık olsun valla çatlarım öğrenemezsem....eşine ayıp olmasın diye arayamayabilirim ne olur sen bana msj atmayı unutma kuzim....ayyyyyyyy inan bende çokk heyecanlıyım...

canım benim hafta sonu kartaldaydım düğün olayı vardı...valla oynamaktan gebermiş durumdayım bide üstüne üslük bugün dış göreve yazmışlar canıma okudular....

kıssss şunun şurasında yarına ne kaldı heyecan yapma dicem ama olmuyor bilmezmiyim...ama sonucunu hep olumlu düşün ben yürekten inanıyorum bu sefer rabbim sana meleğini gönderdi...yarın akşamı ben edemem tlf açık olsun valla çatlarım öğrenemezsem....eşine ayıp olmasın diye arayamayabilirim ne olur sen bana msj atmayı unutma kuzim....ayyyyyyyy inan bende çokk heyecanlıyım...

ooohhh bide oynadın demek sefan olsun kaktüsüm

kıs bu sefer bende çok ümitliyim inşallah hayal kırıklığına uğramayız, eşime ayıp falan olmaz ama zaten yarın sonucu kaçta verirler bilmiyorum, alınca ben ararım seni canımmm öptüm seni

tamam o zaman sen heyecandan yarın beni unutursun ben seni bilirim....ben seni saat tamm 12de ararım..inşallah pozitif sonuçla gümbür gümbür sesinle karşılaşırım...seni çokkk öpüyorum canım benim..inan hakediyosun bu mutluluğu...

tamam o zaman sen heyecandan yarın beni unutursun ben seni bilirim....ben seni saat tamm 12de ararım..inşallah pozitif sonuçla gümbür gümbür sesinle karşılaşırım...seni çokkk öpüyorum canım benim..inan hakediyosun bu mutluluğu...

annelik sana çokk yakışacak............

sırnaşık şeysırnaşık şey kıs hemen havaya girdim bak sonra hüsran olmasın şımartma beni, canım dostum benim sende hak ediyosun, hepimiz hak ediyoruz, bu seneyi boş geçirmiycez hiçbirimiz inşallah, ben sabah işe giderken tahlili vericem ama sonuç belkide akşama ancak verilir, aradığında almamış olabilirim o yüzden ben sana haber veririm alınca hemen arıycam sözzzŞeniz

sırnaşık şeysırnaşık şey kıs hemen havaya girdim bak sonra hüsran olmasın şımartma beni, canım dostum benim sende hak ediyosun, hepimiz hak ediyoruz, bu seneyi boş geçirmiycez hiçbirimiz inşallah, ben sabah işe giderken tahlili vericem ama sonuç belkide akşama ancak verilir, aradığında almamış olabilirim o yüzden ben sana haber veririm alınca hemen arıycam sözzzŞeniz

Kuzicim geç ver ama ne olur güzel haber ver bize.Sonunda geldi işte büyük gün.İnşallah çok çok sevineceğiz hep birlikte

Kuzicim geç ver ama ne olur güzel haber ver bize.Sonunda geldi işte büyük gün.İnşallah çok çok sevineceğiz hep birlikte

Çokkk sağol canım benim amiiinn, sorma ya bitti sonunda bekleyiş:dance:, inşallah hayırlı haberlerle dönerim:1hug:

Allahım sana sağlıklı bir bebeiş nasip eder inşallah yarın Kuzicim az da fırlama olsun :))

Back
X