Dondurulmusla hamile klanlar hic belirti olmadan hamile kalanlar?

glcnpembos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
350
194
53
35
Dondurulmusla hamile klanlar hic belirti olmadan transfer tutar mi birde dondurulmusun basari sansi taze transfere gore nedir ♥️

Dondurulmusla hamile klanlar hic belirti olmadan transfer tutar mi birde dondurulmusun basari sansi taze transfere gore nedir ♥️
Bunu bende merak ediyorum.carsamba transferin oldu ve hiç belirtim yok sadece bel ağrım var Arda oluyor hissedilir derecede ama ben bunu yatmaya bağlıyorum.

dondurulmuşun başarısı taze embriyoya göre daha fazla .rahim dinlenerek yumurta toplama esnasında kullanılan ilaçların etkisini atarak normal siklusa dönmüş oluyor çünkü. Ben dondurulmuşla transfer oldum 6 ve 7. günlerdeki bağırsak gurultusu dışında belirti yaşamadım ve hamile kalmıştım. bu biraz bünyeyle alakalı sanırım kimi bayağı bir belirti yaşıyor kimi hiç yaşamıyor.

ya belirsizlik çok kötü belirti arıyorum durmadan ama nasipden öte birsey yok bklm insallah olumlu sonuclar alırız:dua::dua:

dondurulmus embriyo ile transfer oldum
hiç belirtim olmadı
6. aya girdim hala belirtim yok:D

Benimde iki tane dondurulmuşum var beni bekliyorlar histereskopi olcam ondan sonra transfer olacak

Back
X