- 21 Mart 2015
- 350
- 194
- 53
- 35
- Konu Sahibi glcnpembos
Dondurulmusla hamile klanlar hic belirti olmadan transfer tutar mi birde dondurulmusun basari sansi taze transfere gore nedir 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu bende merak ediyorum.carsamba transferin oldu ve hiç belirtim yok sadece bel ağrım var Arda oluyor hissedilir derecede ama ben bunu yatmaya bağlıyorum.Dondurulmusla hamile klanlar hic belirti olmadan transfer tutar mi birde dondurulmusun basari sansi taze transfere gore nedir![]()
Benim bir belim ağrıyor o da yatmaktan ağrıyor herhaldeya belirsizlik çok kötü belirti arıyorum durmadan ama nasipden öte birsey yok bklm insallah olumlu sonuclar alırız![]()
dondurulmus embriyo ile transfer oldum
hiç belirtim olmadı
6. aya girdim hala belirtim yok![]()
evetgercekten mi insallah bizde de nasip olır belirti olmadıgı için canımı nasıl sıkkın hersey nasip tabii
bugun idrar testinde pozitif gördüm hiç belirti yokken demek hiç belirti aramamak gerekiyormusevet
sıkmayın canınızı olumlu düşünün
umarım bebeğiniz sizinle olur
Çok sevindim canım allah devamini getirsinbugun idrar testinde pozitif gördüm hiç belirti yokken demek hiç belirti aramamak gerekiyormus![]()
Kaçıncı günde yaptınız idrar testini.gözünüz aydınbugun idrar testinde pozitif gördüm hiç belirti yokken demek hiç belirti aramamak gerekiyormus![]()
9.günde hayırlısı bklmsagolun tesekür edrimKaçıncı günde yaptınız idrar testini.gözünüz aydın
hadi insallah sizde olumnlu soncalırsınızBenimde iki tane dondurulmuşum var beni bekliyorlar histereskopi olcam ondan sonra transfer olacak
bugun idrar testinde pozitif gördüm hiç belirti yokken demek hiç belirti aramamak gerekiyormus![]()
Erken gebelik testi mi mi tonoz yoksa normal test mi9.günde hayırlısı bklmsagolun tesekür edrim
İnşallah canımhadi insallah sizde olumnlu soncalırsınız
9.günde hayırlısı bklmsagolun tesekür edrim
benim degerim 10.gün 70 ıktı cnmCanım çok sevindim. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Değerin kaç çıktı.