Dondurulmuşlarınmla tekrar

surayn

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
300
1
316
Yozgat
slm arkadaşlar ben ilk tüp bebek deneyimimi ankara anatoliada yaşadım sonuç pozitifti ama bebeğim 8 haftalıkken gelişimi durunca aldırdık.Şimdi dondurulmuşlarım var onlarla deniycez inşallah tutarda kurulurum bu sıkıntıdan BENDEN BAŞKA ANATOLİADA YAPTIRAN ARKADAŞLAR VARMI

canım hakkına hayırlısı inş.
inş.2.denemen tutarda bebişini sağlıcakla kucağına alırsın
bende ilkkez tüp bebek tedavisine başlıycam
korkulcak bişey varmı yumurtalık toplanırken
ağrı falan oluyormu ben biraz korkuorumda

surayn hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer herşey yolunda gider sağlıcakla kavuşursun bebişlerine.
transferin ne zaman. ramazan sonu bende dondurulmuş embriyolarıma kavuşacağım inşallah.

baharcım korkulacak bişey yok zaten genel anestezi altında olduğu için hiç bişeyden haberin olmuyor. uyandığında adet ağrısı bi ağrın oluyor kasıklarında oda çok değil.için rahat olsun.

mrb arkadaşlar yni gördüm msjınızı inanın korkulacak bişey yok zaten anestezi altında yapıldığı için bişey hissetmiyceksiniz sadeciki gün adet sancısı gibi ağrılar oluyor.Bbende bayramdan sonra hemn tarnsferimi yaptırmayı düşünüyorum 6 tane dondurulmuşum var inşallah herşey yolunda giderde bu kez anne olmayı başarırım allah hepimizi sevindirsin

ben de dondurulmuşlarla devam edeceğim ilk denemede sağlıklı değildi düşük oldu 3 adet geçince tekrar denenebildiğini duydum daha adet olmadım 15 temmuzdan beri dondurulmuş daha kolaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…