S sabriya Guru Kayıtlı Üye 10 Nisan 2008 2.060 12 358 İstanbul 25 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sabriya #1 :ecrin_bebek::ecrin_bebek::enbuyukkk:kizlar buay allahin izniyle transfer yaptircam 7 adet embriyom var cozuleceklermi annelerine mujdeli bir hediye olacaklarmi bilmiyorum sizden ricam lutfen hamile kalanlar yazin cesaret verin negatif haberi almak istemiyorum ve tedavinizde neilac veya igne kullandinizz yazarsaniz sevirim
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::enbuyukkk:kizlar buay allahin izniyle transfer yaptircam 7 adet embriyom var cozuleceklermi annelerine mujdeli bir hediye olacaklarmi bilmiyorum sizden ricam lutfen hamile kalanlar yazin cesaret verin negatif haberi almak istemiyorum ve tedavinizde neilac veya igne kullandinizz yazarsaniz sevirim
I ikrar Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Kasım 2008 3.268 35 116 41 İstanbul 25 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sabriya #2 canım ben 16 haftalık hamileyim dondurulmus embıryo ıle adetın ılk gunu estofem ıle basladık tarnsferden 2 gun once pregestoran ıgne trasferden sonra kan sulandırıcı ıgne göbekten suan ıgne ve vıtamın kullanıyorum zemuszemus
canım ben 16 haftalık hamileyim dondurulmus embıryo ıle adetın ılk gunu estofem ıle basladık tarnsferden 2 gun once pregestoran ıgne trasferden sonra kan sulandırıcı ıgne göbekten suan ıgne ve vıtamın kullanıyorum zemuszemus
S sabriya Guru Kayıtlı Üye 10 Nisan 2008 2.060 12 358 İstanbul 26 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sabriya #3 ikrar .!.: canım ben 16 haftalık hamileyim dondurulmus embıryo ıle adetın ılk gunu estofem ıle basladık tarnsferden 2 gun once pregestoran ıgne trasferden sonra kan sulandırıcı ıgne göbekten suan ıgne ve vıtamın kullanıyorum zemuszemus Genişletmek için tıkla... allah kucaginada almayi nasip etsin inan guc buluyorm ins bende oduyguyu tadarim
ikrar .!.: canım ben 16 haftalık hamileyim dondurulmus embıryo ıle adetın ılk gunu estofem ıle basladık tarnsferden 2 gun once pregestoran ıgne trasferden sonra kan sulandırıcı ıgne göbekten suan ıgne ve vıtamın kullanıyorum zemuszemus Genişletmek için tıkla... allah kucaginada almayi nasip etsin inan guc buluyorm ins bende oduyguyu tadarim