- Emoji Skoru
- 5.083
- Puanlar
- 448
Rabbim yardımcın olsun yüzünü güldürsün inşşşşşşşkızlar dün transferim oldu 5. gün embiryosu şimdi yatıyoruz dua edin banada........![]()
Teşekkür ederim tatlım ama genel anlamda bilgi kirliliği var :)) her 5. gün embriyosunun kalitesi (5AA- 5BB-5CC ) 5 olacak diye birşey yokmuş
Mesela bana transferimde 4 BB kalitesinde bir embriyo yerleştirdiler (5. gün olmasına rağmen )
Bakalım artık hayırlısı mevlam ne isterse o olur. Beklemekten başka çarem yok :))
KIZLAR ŞİMDİ HEPİMİZ BU YOLARDAN GEÇİYORUZ SIKINTILI STERSLİMADDİ VE MANEVİ ÇO ZOR
EN İYİ OLSUN İSTİYORUZ HAKLI OLARAK
HEPİMİZ EMBİYOALRIMIZ KALİTESİNİ ÇOK MERAK EDİYORUZ
ELİMİZE VERİLER EPİKİRZLERDE TIBBİ TERİMLERİN NEANLAMA GELDĞİNİ ANLAMK İÇİN YIRTINIYORUZ VEE HAKLIYIZ BU ÇABANIN EMEĞİN KARŞLIĞINI ALMAK İSTİYORUZ BEBKLERİMİZİN TUTUNMAMA SEBEBİ BU YOLA ÇIKTIĞIMIZ MERKEZLERDENMİ DİYE MERAK EDİYORUZ VE KAFAMIZI KARIŞTIRAN BUNA BENZEYEN 10 CA SORUYA CEVAP ARIYORUZ
İŞTE TAMDA BÖYLE BİRDURUMDA DR SORDUM 2 . KALİTE OLAN EMBİRYOMUN BANA TUTUNMA ŞANSININ NE OLDUĞU
BANA ŞUNU SÖYLEDİ EVET KALİTE ÖNEMLİ AMA BEN BUNCA YILIK DR ÖYLE EMBİRYOLAR VARKİ BUNDAN HİÇ BİR ŞEY OLMAZ DİYORUZ HAS BEN İSTİYORUM DİYAR TRANSFER EDİYORUZ 9 AY SONRA NUR TOPU GİBİ BİR BEBK
1. KALİTEDE EMBİYO TARNSFER EDİYORUZ TUTMUYOR DÜŞÜK OLUYOR
EVET MERKEZ LABARATUVAR ÖNEMLİ AMA ALLAHINDA VERMEK İSTEMESİ OL DEMESİ GEREKİYOR DEDİ
ARKADAŞLAR RABBİM HEPİMİZİN EMEĞİNİ KARŞILIĞINI VERSİN İNŞŞ