- Emoji Skoru
- 190
- Puanlar
- 323
Arkadaşlar merhaba,
Maalesef artık hamile değilim.Cuma öğlen başlayan karın ağrısı ve akabinde kanama ile acilen doktora gittik.(geçen seferki düşükte de aynı şeyleri yaşamıştım ama 5 gün daha erkendi o sefer) Doktor vajinal muayene ile keseyi gördü.Parlak, çok düzgün bir çember..içinde de fetus vardı...Doktor rahim ağzına yakın dedi.Düşebilirde, düşmeyebilirde dedi.Bir iğne verdi onu yaptırdık.Dinlen dedi.Bütün akşam kanamam sürdü.Ertesi gün kontrole gittik, maalesef kese artık yoktu.Düşmüştü...Düşük sürecini hızlandırmak için kürtaj yapalım deid.Daha çabuk iyileşirsin ve parça kalma olasılığ kalmaz dedi.O an karar verdim.Doğumhaneye gittim.Canım çok acıdı ama asıl acı üzüntüden gelen acıydı bence.Biraz bağırdım ve işlem bitti.İşlemden sonra 20 dakika ağlama krizi yaşadım.Buna ihtiyacım vardı.Çok stresli ve zor bir süreçti ekim ayından beri yaşadıklarım.Doktor yanıma gelip teslli etti: çok sağlıklı bir rahimin ve yumurtaların var,Sperminiz var...Sizin bebeğiniz oalcak ama biraz uğraştıracak vs. dedi...Biraz dinlenip eve geldik eşimle.Bir süre bebek meselesini rafa kaldırmaya karar verdik.Kendimize vakit ayırıp, yapmayı ertlelediğimiz şeyleri yapacağız.Psikolojimiz, enerjimiz toparlanınca yeniden taze embriyo transferi yaptırmayı umuyoruz.Ben bizim embriyolarımızla ilgili laboratuar hatası olduğunu düşünüyorum.9 adet 5aa kalitede dondurulan ve 4'ü transfer edline embryolardan hepsinin mi genetiği baştan bozuktu.Rahim tutnuyor ama bir süre sonra atıyor.Embryoloğun dediği şey sağlıklı embryo, anomaliye dönüşebilir dediğin olasılık bizim başımıza geldi ama bu biraz da hastane ve labo. ile ilgili bizce...Umarım hiçbiriniz bunu yaşamazsınız...Hepinize bol şans diliyorum.Sevgiler...
canım benim seni çok iyi anlıyorum aynı şeyi bende yaşamıştım üzme kendini ve sabret rabbim inşallah tez zamanda bebğine kavuşturacak