slm kizlar simdiden allahim dileklerinizi kabul etsin ... cok sukur ben 3 denemeden sonra 1 evlada sahip oldum kizim ecrin asminim simdi tekrar dondurulmuslarim var 8 tane tekrar transfer yaptiracagim 6 ay sonra kizim 1 yasindayken cunku aralarinda cok zamanolmasin .... ins benim kiza bir kardes sizlerede evlat nasip eder yaradanim
rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm bende oğluma bir kardeş yapabilmek için uğraşıyorum.hakkımızda hayırlısı olsun,inşlh kuzucuklarımız tez zaman da kardeşlerine kavuşşun.
kızlar ben geldim sonucumu aldım ve ve ve değerim 123 çok mutluyum ama winner içinde çok üzüldüm iki duyguyu birden yaşıyorum üzntü ve sevinç
tebrikler cnm sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin rabbim.giremiyodum ben bi kaç gündür nette sorun vardı çok mutlu oldum inan görünce,hayırlı uğurlu olsun.
ne güzel bir haber:)) yüzümü güldürdün:)) hayırlısı ile allah kucağına almayı da nasip etsin..O kadar çok sevindim ki anlatamam
Canım iyiyim şimdi, eşim geldi, suratı beş karışla, ağladı, kıyamam ona, bir de güç geldi bana, destek oldu birbirimize..Demek ki hayırlı değilmiş, demek ki zamanı gelmemiş...Ben inanıyorum bir gün anne olacağıma:))
Bir arkadaşım 8 kez denemiş ve sonuncusunda 1 tane yumurtası varmış. İstanbulda gitmediği doktor kalmamış, toplamda 100bin kadar masraf yapmış. En son Bülent Urman'a gitmiş. Amerikan hastanesinde...onu çok öneriyor bana hatta gel bir kere muayene gidelim diyor. Tabi orası da masrafı bakımından gözümü korkutuyor. Eşim kredi çekeriz dedi...Biz zaten konut kredisi çektik. Maaşımızın birini ona veriyoruz...Ne yapalım bilemedik...
cnm hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyo,rabbim inşlh bi fırsatını verir tedavine tekrar hayırlısıyla başlarsın,allah yardımcımız olsun gerçekten hem maddi hem manevi çok zor.emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim.