bu konuda üzme kendini bende olmıyacağını düşünsemde umutta etsem negatifi tüp bebekte almak çok zormuş dedim yani okadar ağrı sancıdan sonra insna yıkılıyor,yani aşılamalarda olsun evde olsun adet olduğumdaki yıkılmaya hiç benzememişti..ama yeniden ayağ akalktık canım yapcak bişye yok...doktorumda herşey kaliteli dedi tabi buda seni umutlandırıyor ama napıcaksın elde nagatifte var..kendini suçlama...
canım nezaman yaptırdın anatoliada yenimi aldın negatifi...
hala oranın tek tük hastasıda var ben 3 ay önce gittiğimde eşimle ordan irtibat kesmek için şok olmuştum ozaman daha yeni haberleri çıkmıştı ama 1hafta önce eşimle babam benim ordaki donmuş bebişleirm için gittiklerinde şok olmuş babam ...çünkü orda hastaların oturacağı yer kalmıyordu önceden kimse yokmuş...

ve ben dha oraya devam ederken hep kaçmak sitedim olmadı tedaviye başlamıştım..transfer günüde kaliteli 5 embriyo kaldı ben çok istedim ama eşim orayı bidaha düşünmediğinden istemiyordu ben kıyamadım acıyı ağrıyı biz çekiyoruz olsun dedim...
transferim berbat geçti hocadan dolayı(şuan orda kalan)yada benle ilgili neyse...
tam 10 ay oldu arkdaşlrım hamile kaldı doğurdu bile ama ben tedaviye başlayamıyorum..martta seneleri dolmadna oraya para ödemek istemiyrouz bidaha taşıyalım dedik...
ben il dışına taşıycam ama sandığımız kadar kolay gözükmüyor prosödür çok uzun..şimdi sen sor tamam azottankı ayaRLAYIN GÖTÜRÜN DİYECEKLER..götüreceğin yerde getirin diyecek..biz fakülteye başlıyacağımzı halde kıllarını kıpırtadıp azottankı temin etmediler herşeyi biz yapıcaz koca fakülte düşün napsalar bulurlardı...
bir dost sayesind ebulduk neyseki ama sağlık il müdrülüğü onayı alzım riskli iş diyorlar yani bunu kullananla rolmuş demekki imzasız onaysız olmuyor bikaç yerden şartları çok..
eşim vazageçmiyor şuan sağlık bakanlığıyla irtibatta n ebileyim nezamn olucak belli değil..yolda bişe y olmaz dediler tankla 5saati geçmedikçe biz daha o safhaya gelemedik..canım sıkkın bianönce alsamda beklesem bende hamilemiyim diye

nolcağı belli olmaz diye yasminede başlamadım öyle canım sorcağın bişye varsa özeldende yazışabiliriz anatoli mağduru olarak burda kızlar meşgul etmeyelim