Selam kizlar önceliklen hepimize yeni yilda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim
2aydir adet olmuyordum tup bebek denemesinden sonra sali günü doktorum kis var demisti bende sogan suyu icyorum 5gündür ve yeni yilin ilk gününde adet oldum yani ilk defa Dondurulmuslarlan deneyecegiz bu ay.Rabbim insallah 3denememizde nasip eder doktorum adetimin 10gününde gel normal yumurtlamami bekleyecekler sonra transfer yapilacak Allahin izniylen
Sudenaz canim ben bugun regl oldum benide Dua listesine kat canim ayin 15-20 arasi transferim olacak insallah Rabbimin izniylen
seninde son adetin geldi hadi bakalım bundan sonra bidaha 9 ay sonra görürsün inşallah...
dua listesine eklemeyi dua okudukça yapıyorum canım...sen besmele yada tevhit oku..okuduğun sayıyı yaz buraya ben eklerim....
Cnm nasilsn ozlettin kendini nerelerdesin y yilin kutlu olsun Hayrli evlatlarn olsun insllh
İnşallah hayırlısı ile alırsınız bebeğinizi kucapınızaamin inşalah canım hepimizin kucağı dolsun özlemibştsşn. bu arada sana msj atacaktım ama msj kutun doluymuş gönderemiyorum. bi kaç mesajını silersen gönderirim :))
rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm bende oğluma bir kardeş yapabilmek için uğraşıyorum.hakkımızda hayırlısı olsun,inşlh kuzucuklarımız tez zaman da kardeşlerine kavuşşun.
tebrikler cnm sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin rabbim.giremiyodum ben bi kaç gündür nette sorun vardı çok mutlu oldum inan görünce,hayırlı uğurlu olsun.
cnm hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyo,rabbim inşlh bi fırsatını verir tedavine tekrar hayırlısıyla başlarsın,allah yardımcımız olsun gerçekten hem maddi hem manevi çok zor.emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim.
Yeni bir yıl,yeni bir ay,yeni bir hafta ve yepyeni umutlar...
Eki Görüntüle 319437
Anne olmak, umut etmek demektir...
Anne olmak, asla vazgeçmemek demektir...
Anne olmak, hesapsızca sevmek demektir...
Anne olmak, sorumluluk demektir...
Anne olmak, sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir...
Anne olmak, güçlü ve cesur olmak demektir...
Rabbim hepimize nasip et...
yaa kızlar,daha doğrusu karasu ve sude,siz böyle belirti melirti yazdıkça ben bir garip oluyorum,sizi okuyunca uyuşma kasılma falan bende tık yok valla,neyese hayırlısı ne yapalım,bu arada transferimin 4 günü yaptırmam gereken e2 ve progesteron testini ancak bugün yaptırabildim,6.günüm bu arada,biraz ihmalden dolayı kızdılar ama yapcak bişey yok,bu süreç arasında sizden hiç böyle testler istenmedi mi?benim ilkindede istenmişti,neyse e2 yani estradiol 420,prgtrn 8,3 perşembe tekrar,estrofemimde 4 alıyordum 3e indi,bilginize ve yorumlarınıza sunulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?